Ja

Goed!!

Fijne vriendelijke service, mooie kwalteit producten. Heel tevreden.

Prima kadootje

Was een kado. Was er blij mee. Mooi materiaal, leuk uitgevoerd.

Toppie!

Er ging met de bestelling wat dingetjes mis maar alles is goed verholpen. Uitmuntende communicatie mag ik wel zeggen. Oh, de tafellamp doet het prima...

snel, efficient gekregen en wasmiddel naar mijn smaak

snel, efficient gekregen en wasmiddel naar mijn smaak

Supersnel geleverd en hele fijne producten

Top producten en hele snelle levering

Prima webshop voor ecologische producten

Prima webshop, met producten die niet ergens anders te vinden zijn, of daar duurder zijn. Nooit problemen met bestellen gehad.

Zo, da's snel

Ik had een energiemeter gekocht, om eens te meten of de specificaties op apparaten echt wel kloppen. Een waardebon van Eco-logische haalde me ove de streep. Je went er aan, maar het is toch bijzonder als je internetbestelling zo snel bezorgd wordt. Alleen wel wat loze ruimte in de verzenddoos.

Topservice

Goede service. Er was een van de lampjes defect. Geen gezeur. Gelijk werd er een nieuwe opgestuurd. Dat is echt klasse

Correcte levering

Product voldoet aan verwachting

goed en betrouwbaar

spullen zijn precies wat er op de site staat

De producten die ik besteld heb zijn volledig en perfect geleverd

Goed voor een duurzame lifestyle

Op mijn ontdekkingsreis in duurzaamheidsland wil ik alleen nog maar alle nieuwigheden uitproberen, zoals poedertandpasta, rietsuiker bakjes en Waterkanten. Bevalt goed, ga zeker vaker bestellen.

Product goed maar onzinnige en overbodige mails

Ik kreeg vandaag een mail van Eco-logisch om mijn ervaring te delen. Dat heb ik gedaan maar later kreeg ik als antwoord een mail waarin een bedankje stond voor mijn bestelling en een link om mijn ervaring te delen. Daar klopt dus totaal niks van want ik heb helemaal geen bestelling gedaan maar en mijn ervaring had ik al verstuurd maar toch deze ervaring ook maar even opgeschreven om te vertellen dat ik de mails van Eco-logisch overbodig en onzinnig vind.

Snelle levering van verschillende goeie producten.

Goeie spullen, snel geleverd.

Gewoon goed

Het duurde wel een paar dagen voor dat ik mijn stickers binnen had. Terwijl het gewoon door de brievenbus pasten. Verder prima

Sproeien bij droogweer zuiver na regen

Werkt perfect

Ik gebruik de Bokashi-emmers al een hele tijd. Mijn composthoop gaat veel sneller en mijn planten "stralen".

Besteld en netjes ontvangen en het product doet wat het beloofd te doen zoals omschreven op de webshop.

Perfecte klantenservice

Er was een kleinigheidje misgelopen bij de levering maar dit werd super snel en correct in orde gemaakt.

goed product, snelle verzending en zeer tevreden

prima product, snelle verzending en zeer tevreden

Energie bespaar box Stroom besparen Large Het pakket was niet op voorraad. Moest bij elkaar gesprokkeld worden. Toen ik het pakket ontving, bleken de lampen niet goed te zijn. Na 1 telefoontje, mocht ik de verkeerde lampen houden, en kreeg na 2 dagen de goede lampen toegestuurd.

Prima product

Mooie kwaliteit product. Levering ook probleemloos en snel.

Prima eco

Fijne snelle service

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.