Snelle levering.

Eco- Logisch levert netjes en snel de producten.

Mooi product, mooi verpakt in papier

Ik had gebaksvorkjes besteld. Kwamen keurig op tijd en fijn dat het verpakt was in papier en gelet op duurzaamheid. Doe je het twee keer goed, met het product en met de verpakking. Gebaksvorkjes zijn ook zoals verwacht.

Groot aanbod, fijne producten en snelle levering!

Groot aanbod, fijne producten en snelle levering!

Kwaliteits product en nette prijs

Zeer tevreden over het product en de snelle levering

Correct en snel

Snelle levering en materiaal goed en correct verpakt

Goede verf

Duidelijke Website en snelle nette bezorging

De website is heel duidelijk. Het assortiment is groot De prijzen zijn scherp De bezorging/ verzending is zeer snel

Fijne ervaring, als ik weer wat nodig heb kijk ik hier eerst.

Op de website kon ik makkelijk vinden wat ik zocht. Alles werd in een keer geleverd. Goed verpakt. Ik heb nog niet alles gebruikt, omdat ik van een aantal artikelen nog een aantal (niet-ecologische versie) in huis had.

Alles ging smooth

Alles kwam netjes aan (en op tijd). Wel zijn er veel besparingsproducten (energie/water) niet verkrijgbaar op dit moment.

Besteld , andere dag product binnen!

Ziet er goed uit maar past niet op onze convector.

De pootjes onder de Convector-Ventilator-Trio klikken niet op onze verwarmingsunit. Nu glijden de ventilatoren van de verwarmingsunit af. Ik heb u per email (nog maar kort geleden) een foto gestuurd met een vraag hoe dit op te lossen. Ik verwacht dat u zult reageren.

Ik ben zeer tevreden. De levering was snel en netjes, duurzaam verpakt.

Goed product

Verfverwijderaar goed ontvangen in klein gerecycleerd doosje, zoals het hoort. Blik was een klein beetje gedeukt maar maakt in dit geval niets uit. Al bij al goede ervaring.

Zo werk ik graag samen

Snelle levering, vandaag besteld, vandag verzonden. Bij het vermoeden van mislopen levering, correct en snel gereageerd.

Fijne inlegkruisjes zonder plastic!

Fijne producten voor een goede prijs

Tevreden!

Weg blij met mijn producten. Goede kwaliteit en de levering was snel.

Goed Spul.

Alles naar wens

Snel en betrouwbaar!

Top bedrijf!! Dank!

Als iets niet op voorraad is, krijg je info zodat je weet waar je aan toe bent.

beter dan beits of lak

Ik gebruikte Tung olie voor de hals van mij (zelf gebouwde) gitaren. Tung olie wordt nl hard in het hout. dit geeft dus niet het plakkerige effect wat je krijgt als je lakt, en niet de aantrekkingskracht van olie (of was) op vuil. Je brengt het aan met een kwast, en laat dit 24 uur (in)drogen; prachtig Ik gebruik het nu ook voor mijn teak houten tuinmeubelen. Top, geeft niet af, water loopt er van af, kleur komt mooi naar boven.

Bestelling ?

Ik heb bestelling nog niet ontvangen!

Groot aanbod in fijne eerlijke producten.

Groot assortiment in eerlijke milieu vriendelijke producten.

prima!

Fijn zo'n ecologische webwinkel. Ook prima verpakkingsmateriaal zonder plastic en zo klein mogelijk ingepakt. Daar word ik blij van.

Goede ervaring!

Ik heb een goede ervaring met eco-logisch.nl. Echter vind ik het opvallend dat er bij de bestelling van o.a. bamboe tandenstokers van The Humble Co. geen tandenstokers in het doosje zaten.. Buiten dit geval, prima!

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.