super fijn materiaal

Heb bamboo koffiekopjes besteld. voor bewoners in een verpleeghuis. super mooie kwaliteit, groot sucses fijne service en snelle levering

Mooi product

Volgens afspraak en fijn dat ze de producten van Aura in het assortiment hebben.

Snelle levering!

Snelle en correcte levering.

Snelle levering en orima kwaliteit.

Ben er blij mee.

Goed product & snelle levering!

Snel, zonder fouten

Wat een mooi product!

Snelle levering, maar vooral: wat een mooie fietstas! Ik ben er erg blij mee!

goede ervaring

keurige en snelle levering van het product en product naar te vredenheid ontvangen

prima. Wel prijzig.

snel en voordelig

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd.

Uitstekend.

Prima producten zoals de uitwasbare Flipper schuursponsjes !!! Die zou iedereen moeten gebruiken. Dat is een stuk beter voor het milieu.

Goede ervaring met de eerste bestelling de bestelling is netjes en op tijd afgeleverd

Mooie en eerlijke producten!

Steeds weer een aangename verrassing bij nieuwe producten. Dit keer de deo, heerlijk!

Echte karnemelk kun je niet meer kopen maar kun je zo nog wel maken.

Heel leuk product. Zou alleen nog informatie willen over welke room en waar te koop en hoe kom ik aan een nieuwe opstarten.

Ik wordt hier blij van!

Een leuk pakket om uit te proberen. Een fijn product.

Klein product in veel te grote doos.

Ik had twee rollen bakpapier besteld. Ze werden snel bezorgd maar in een doos die minimaal 20x zo groot was als mijn bestelling. Ik voelde mij al bezwaard vanwege milieu om het bakpapier zo te bestellen (kon het niet vinden in winkel) maar voelde me helemaal bezwaard toen het in zo’n grote doos werd afgeleverd. Zoveel ruimte innemend in een bus die door de stad rijdt. Als er efficiënter wordt ingepakt scheelt dat: karton, vervoersruimte, vervoerskosten als brandstof/busje etc.

Prima!!

Echt perfecte service en goede producten

Ik kocht eco-logisch speelgoed voor mijn dochter en ben heel tevreden met de kwaliteit van de producten, de snelle verzending en de goede communicatie.

al jaren afnemer van leemverf producten, naar volle tevredenheid

Eigenlijk heb ik dat al hier boven beschreven.

Supergoed en snel

Blij met de snelle levering en met de spullen. Oa een stoere riem gemaakt van brandweerslang als verjaarscadeau voor mijn man 10 april. Maar dat houden jullie nog wel even voor je toch?

Snelle levering, prima aangekomen

Daan is zo blij met zijn pen!

leuke pen, jullie mogen meer van dit soort recycle spulletjes verkopen. Duurde 5 dagen voordat hij kwam, ligt ws aan postnl

Goed product!

Het bestellen ging gemakkelijk en het is snel bezorgd. Ik ben heel blij met de eco prullenbak. Ik heb geen last van vieze geurtjes!

Ondanks slecht product toch correct afgehandeld

De douchetimer die ik had gekocht heeft plastic aansluitingen en zal dus binnen no-time niet repareerbaar afbreken. Voor een winkel die pretendeert duurzaam te zijn vind ik dat een dergelijk product niet in het assortiment mag zitten. Na terugzending is zonder protest het hele bedrag gecrediteerd wat dan op zich correct is. Ik hoop dat eco-logisch hun assortiment tegen het licht gaat houden en alleen nog serieus duurzame producten blijft aanbieden. Door deze ervaring heb ik nu de indruk dat eco-logisch één van de vele dozenschuivers is.

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.