Hey Melanie! Heel erg bedankt voor je mooie woorden! Daar doen we het allemaal voor! Geniet van de leuke foto's & wie weet tot een volgend schooljaar! :-) Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto
Hi Heleen! Dankjewel voor de lovende woorden, dat doen ons allemaal goed & zorgt voor blije gezichten! Hopelijk ook bij jullie thuis & op de leuke foto's! Geniet ervan! Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto
Hey Henk! Wat super dat de vernieuwde klassenfoto zo goed bevalt, dankjewel voor je leuke woorden! Geniet van de foto's en geef ze een mooi plekje thuis :-) Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Hey Ilonka! Dankjewel voor je fijne woorden, heel erg gewaardeerd! Geniet van de mooie foto's & wie weet tot een volgend schooljaar! Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto
Hi Steffie, Wat super dat het zo snel opgelost kon worden!! Zorgt hopelijk voor veel lachende gezichten & mooie foto's bij jou thuis! Mocht er verder nog iets zijn waar wij je mee kunnen helpen, laat het gerust even weten! Wij staan voor je klaar! Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto
Hey Hanneke! Wat ontzettend fijn dat het zo snel voor je is opgelost & dat daardoor de hele bestelling in 1x is goed gegaan! Onze Happy Managers zitten er bovenop & dit wordt dan ook zeker gecommuniceerd naar ze! Dankjewel voor het compliment!! :-D Geniet van de foto's & wellicht tot volgend jaar! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Hey Ilona, Nou, wat super om te lezen dat je zo blij bent met de foto's & het hele verloop met bestellen!! Daar doen wij het allemaal voor; tijdloze herinneringen, die een mooi plekje in huis krijgen! Geniet ervan! Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto
Wow, wat een super reactie Adriana! Heel erg bedankt!! Wij helpen iedereen graag! Dan is het goed om te lezen dat jij dan ook heel blij bent met de foto's & service! Volgend jaar hopelijk meer leuke items, we gaan eraan werken! Geniet van de super foto's & tot volgend jaar! Team Nieuwe Schoolfoto
Wat super om te lezen dat de foto's zo goed bevallen en de bestelling lekker snel is gegaan! Daar doen we het allemaal voor; Blije gezichten en blije ouders! Geef ze een mooi plekje thuis! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Hi Ashley! Dankjewel voor je eerlijke mening over ons! Fijn om te lezen dat (bijna) alles snel en goed is verlopen!! Geef de foto's een mooi plekje thuis en tot volgend jaar! - Team Nieuwe Schoolfoto
Hi Corine, Wat super dat het zo snel is opgelost door onze Happy & Service & wat extra fijn om te lezen dat jij er zo blij mee bent!! Geniet van de mooie foto's & wie weet tot volgend jaar weer!! Team Nieuwe Schoolfoto
Hi Kim! Dankjewel voor je eerlijke en mooie reactie. Ook willen wij jou bedanken voor je begrip & geduld!! :-) Geniet van de foto's & wie weet tot volgend jaar! Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto
Hey Fem!! Dank voor je hoge cijfer & fijne reactie! Jij blij, wij blij! :-D Geniet ervan!! Team Nieuwe Schoolfoto
Hi Yurdagul! Dankjewel voor je fijne woorden! Wij hebben je met alle liefde geholpen! :-) Geniet van de pracht foto's en hopelijk hebben ze al een mooi plekje in huis! Vrolijke groet, Nieuwe Schoolfoto
Dank voor je hoge cijfer Helene!! Heel erg bedankt! Geniet van de foto's! :-) Team Nieuwe Schoolfoto
Hi Cevahir! Wat een fijne reactie, hartelijk dank voor je waardering en wij zijn heel blij dat de foto’s in de smaak vallen, geweldig! Geniet van de foto’s en geef ze een mooi plekje in huis!! Team Nieuwe Schoolfoto
Super bedankt voor je leuke reactie Claudia! :-) Geniet van de foto's & geef ze een mooi plekje in huis! Tot volgend schooljaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Hartelijk dank voor je enthousiaste reactie! Ik hoop dat je geniet van de foto’s en dat je een sfeervol hoekje voor ze maakt in huis! Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto
Wat een enthousiaste reactie, hartstikke bedankt voor je lovende woorden en wij zijn reuze blij dat de foto’s in de smaak vallen, top! Geniet van de foto’s en vind een mooi plekje voor ze in huis! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Dankjewel voor je super cijfer!! Geef de foto's een mooi plekje in huis! :-)
Wat een super leuke reactie, dankjewel voor de fijne woorden en super om te lezen dat de foto's mooi zijn aangekomen. Echt top! Geniet van de foto's en geef ze een mooi plekje in huis! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Petra, Wat een super review, dankjewel daarvoor! Geniet van de foto's!
Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.