10

Top service

Had meerdere producten besteld. Bij één had ik schade. Heb t gemeld en gelijk reactie gekregen en opgelost. Top service echt een aanrader! Leuke cadeau’s voor de kerst! Doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Éindelijk leuke schoolfoto's

eindelijk leuke en originele schoolfoto's waar mijn kind herkenbaar, ontspannen en mooi op staat. Ook de klassenfoto is heel hip.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Cleo, Wat een blij bericht, super leuk! We wensen jou natuurlijk super veel plezier met de foto's. Met vrolijke groet, Luca, Nieuwe Schoolfoto.

4

foto kwijt geraakt

foto s zijn leuk gemaakt alleen wat ik zeer slecht vind is dat er een broer en zus foto is kwijt geraakt en dat als ik bel er geen nieuwe gemaakt kan worden heb dan wel korting gekregen maar had toch liever de foto want nu mis ik van elk jaar 1 foto dat vind ik heel jammer.

 • Aanbevelen? Nee
9

Erg leuke foto’s!

Wat zijn we blij met de foto’s van onze peuter,heel knap om haar zo leuk op foto’s te krijgen!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Klassenfoto

Een hele leuk manier van het maken van een klassenfoto. Lekker vrij. Je wordt vrolijk als je de foto's ziet

 • Aanbevelen? Ja
5

Weinig sprankelend en enthousiast

In de eerste jaren waarin de school met deze fotograaf werkte, was het een leuk concept. Vernieuwend, spontaan, een keer wat anders. Ik merk helaas dat het enthousiasme een beetje minder wordt. Elk jaar dezelfde poses; kinderen mogen er zelf geen inbreng in hebben en het wordt echt een soort van lopendebandwerk. Weinig spontaniteit te zien op de foto’s.

 • Aanbevelen? Nee
3

Erg duur en achterhaalde software

Met de commentaar dat de prijzen wat hoge kant zit kreeg ik een standaard antwoord die totaal niet aansloot van waar ik over klaagde. Ik heb gereplied om dit bericht en toen was het erg stil aan de andere kant. Toch maar wat foto's besteld (download ipv bedrukte foto's, laatste is goedkoper dan download?!?) €49,00 voor 6 foto's? Ik heb wel wat goedkopere en betere fotografen meegemaakt bij Kibeo. DE foto's zijn wel ok , maar niet echt met zorg en moeite gemaakt. Als toppunt vind ik de achterhaalde software die ze gebruiken. Gelukkig had ik maar 6 foto's , je moet ze allemaal een voor een downloaden. Stel je voor dat je er meer hebt. Wat een slechte service op alle fronten. Ik heb geïnformeerd bij mijn Bruidsfotograaf, en die vond het belachelijk, voor €49,00 krijg ik bij hem een uur lang de tijd en 50 stuks foto die kan downloaden. De prijzen zijn totaal niet verhouding voor de kwaliteit die je krijgt, ik raad deze fotograaf af...

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hi Tony, Wat super fijn om je zojuist telefonisch gesproken te hebben. Zoals besproken nemen wij jouw punten zeker mee en voor volgend jaar gaan we samen zeker voor de voldoen ;). Heel veel plezier met de foto's. Blije groet, Dewy

10

Super leuk

Veel leuker als al die saaie foto's op andere scholen. Deze zijn wat speels, voor de kids ook veel leuker om op de foto te gaan 😀

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellente Klantreis

Leuke, logische website met een uitstekende customer service.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Johan, Bedankt voor jouw 10!! Daar worden wij natuurlijk heel erg blij van. Wij wensen je heel veel plezier met jouw foto's waar jij heel erg blij van bent geworden! #iedereenblij Cheers, Dewy

4

Leuke foto’s, slechte service

Leuke foto’s, had 2 foto’s besteld met bestand erbij voor €20,-. Helaas was de achtergrond niet zoals gewenst (zag er online anders uit). Wilde graag de bestandjes opnieuw opgestuurd met witte achtergrond (dus nog niet eens de foto’s zelf). Kreeg als antwoord dat ik dan de bestelling opnieuw moet doen met 10% korting. Ik had al €20,- betaald. Erg teleurstellend!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hai Janine, Wat fijn om je zojuist telefonisch gesproken te hebben en dat wij dit hebben kunnen oplossen. Ik wens je heel veel plezier met de foto's :). Vrolijke groet, Dewy

6

Onbeleefd taalgebruik

Nieuwe Schoolfoto gaat op een wel erg gemaakt joviale manier met klanten om. Getuigt van weinig respect voor bestellers. Het woord "U" is kennelijk onbekend. "Met vriendelijke groet" kan er ook niet van af.

 • Aanbevelen? Nee
10

Super!

Dit is het 2e jaar op rij dat onze school voor deze dienst heeft gekozen. Wederom prachtige foto's die net een beetje anders zijn dan de foto's van de meeste schoolfotograven. Ook de klassefoto is weer supervet gedaan. Alle kids in leuke kubussen. Heb het totaalpakket inclusief digitale downloads genomen. Makkelijk te bestellen en binnen 2 uur waren ze verzonden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vrolijke, spontane foto's

Leuk foto's en mooie kwaliteit. Klassenfoto is origineel genomen, lekker speels!

 • Aanbevelen? Ja
8

prachtige fotos

de fotos zijn prachtig geworden! Gelukkig waren er aanbiedingen, want op zich vind ik het wel een erg duur grapje! Ze waren te leuk om te laten liggen :)

 • Aanbevelen? Ja
9

Top!!

Vorige week de foto's ontvangen. Wat zijn wij lovend. Nog nooit zulke leuke, spontane foto's mogen ontvangen. Wij raden jullie zeker aan en hopen dat jullie volgend jaar ook mogen fotograferen op basisschool de wereldboom in almelo.

 • Aanbevelen? Ja
8

Moderne foto's met een originele touch!

Mijn kinderen zijn echt prachtig op de foto gezet! Goede kwaliteit ook! De klassenfoto is ronduit geweldig! Die gestapelde dozen met kinderen erin vind ik echt hilarisch! Erg mooi!!! De prijzen zijn wel aan de maat, maar je krijgt er wel wat moois voor terug!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik kan niet kiezen!

Super leuke schoolfoto’s. Zoveel keuze, helaas voor mij kon ik niet kiezen, dus moest ik ze wel allemaal kiezen! Heel erg bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Originele foto's waar het plezier afstraalt

Mijn dochter kwam op de dag van de schoolfoto al met enthousiaste verhalen thuis. Nu de foto's binnen zijn, zie ik dat plezier er ook afstralen. Originele foto's en duidelijk de tijd genomen om een goede foto te nemen. Wij zijn heel blij met de schoolfoto's van dit jaar. De groepsfoto met de blokjes is ook heel leuk en zo staat ieder kind er lachend op.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige fotos

Vandaag mn dochter haar school foto’s gekregen en ze zijn net als vorig jaar fantastisch 👍🏼

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Dit is de 2x dat de Mariaschool in Ulft met deze fotograaf in zee gaat. Klassenfoto vind ik leuk bedacht en mijn dochters staan er leuk op, precies zo als ze zijn. Goede service. Hoop dat school nog vaker zaken doet met deze fotograaf

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hai Natasja, Wat super fijn om te lezen dat je ook dit jaar weer blij bent met de foto's! Hopelijk krijgen de foto's een leuk plekje! Wij wensen jullie heel veel plezier met de foto's :). Vrolijke groet, Dewy

6

Niet zo happy

Mooie foto's van mijn dochter. Helaas duur pakket besteld van 34.99 omdat ik niet bij de opties het goedkope pakket van 12,50 had gezien. Deze stond bij de losse foto's vermeld. Foto's konden niet terug, enige oplossing nog meer foto's.

 • Aanbevelen? Nee
10

Leuke, vlotte fotografen

Ze werken vlot en creatief, weten ook nog niet schoolgaande kinderen leuk op de foto te krijgen met hun grote broers/zussen. Prachtige herinneringen voor later!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Nooit gedacht dat iemand mijn ondeugende dochter zo leuk op de foto zou krijgen. Heel blij met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
9

FANTASTISCH!!!

Boven mijn verwachtingen!!! Waat een geweldige fotos zijn er gemaakt dit jaar vanme koind!!Supper blij ermee!! En zeer creatieve klassenfoto!!Echt super BEDANKT!!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hai Elena, Bedankt voor jouw enthousiaste berichtje bij je bestelling, super leuk! Hopelijk krijgen de foto's een leuk plekje :)! Veel plezier met de foto's!! Blije groet, Dewy

10

Geweldige schoolfoto

Hele mooie schoolfoto ontvangen van mijn kind. Erg knap gedaan.

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal