Leuke schoolfoto’s besteld, fijn ook dat je kunt kiezen. (Uiteraard moest ik ze allemaal :)) Groepsfoto is zo origineel en stoer! En dan krijg je ook nog gratis een aantal prints met grappig jungle thema. Wij worden er blij van!

Schoolfoto’s

Hele mooie foto’s

De schoolfoto's zijn weer prachtig geworden. Je kan zelfs een andere achtergrond kiezen bij de bestelling online. Zeker een aanrader voor op de basisscholen.

Scherpe,mooie en stoere foto's!

Voor de derde keer kwam deze fotograaf langs op school bij onze kinderen. Wij hebben hele mooie en stoere foto's mogen ontvangen hun samen en apart! Daarbij ook weer op zo'n leuke manier de groepsfoto ontvang. Mooie herinnering aan hun schooltijd. Wij zijn tevreden klanten

Super leuke foto's zijn het geworden van onze kinderen

De foto's van onze kinderen zijn super leuk geworden. Zowel individueel als samen. De klasse foto is ook erg leuk geworden een keer anders dan zo standaard staan. Leuk speels geworden.

Duidelijk & snel

Mooie schoolfoto's gemaakt. De prijs is natuurlijk niet voor niets, maar wij hebben de foto's gedownload, en besluiten zelf later nog of we iets willen printen. De website was wel erg duidelijk, en de keuze van toevoegingen aan de foto's is erg groot.

Eindelijk weer leuke foto's

De foto's zijn super leuk en goeie kwaliteit. Ze zijn ook origineel!

Gebruiksvriendelijk en snelle service.

Heel tevreden over de school foto’s van mijn dochtertje! Makkelijke service om te gebruiken en snelle levering.

Prachtige foto’s

Niet de standaard foto’s, maar net wat vernieuwender. Goed zichtbaar dat deze fotograaf haar werk met veel toewijding doet! Aanrader!

Heel leuk met de kinderen en weet precies wat er moet gebeuren

Zeer tevreden met de fotos

Fotograaf deed het super leuk met de kinderen, daardoor heb ik enorm leuke foto's van de kinderen gekregen.

Mooie en stoere foto’s

Super leuke foto’s gemaakt en wat zijn ze stoer.

Mijn ervaring in één toepassing

Mijn ervaring is dat de foto's erg mooi zijn en in één woord geweldig

Mijn kind staat op de foto zoals hij is. Puur en zichzelf!

Ik ben fan!

10 jaar geleden kreeg ik op mijn werk (kinderdagverblijf) een nieuwe taak... Jij mag de fotograaf regelen! Nou, hartstikke leuk! Ik kwam in contact met de Nieuwe Schoolfoto en hier zijn we dan nog steeds! Dit jaar kwamen ze voor de 10e keer langs om in een roerige, gezellige week de leukste foto's te maken! We hadden een fijne, kundige, meegaande fotograaf; Romano bedankt!!! We hebben gesmuld van de taart die we kregen en de service met de inlogkaarten en het hele team krijgt van ons een dikke chapeau!! Als ouder heb ik zelf ook foto's laten maken van mijn dochter. Ook in het bestellen en de kwaliteit van de foto's hebben we niets te klagen en zijn we erg tevreden. Alles verloopt soepel en vlot! Kortom,; twijfel je? Neem contact met ze op en ze zullen je niet teleurstellen!

Picture perfect

We zaten vol spanning in afwachting voor de schoolfoto's van onze dochter: "hoe heeft ze het gedaan?...Zitten er wel leuke foto's tussen?" Maar de foto's zijn mooier dan we konden wensen. Bedankt voor de regie, ze staat er als een plaatje op!

Hele mooie foto’s!

Vriendelijk en professioneel. Deze foto’s van de kindjes zijn voor altijd! Bedankt voor de leuke foto’s.

Super mooie foto’s

Ben superblij met de foto’s! Zijn zeer goed gelukt, nogmaals dank!

Super gave prachtige fotos

Heb hele mooie foto's mogen ontvangen van mijn 4 zonen. Wat zijn ze prachtig geworden en kon daardoor ook niet kiezen. Heb 2 prachtige foto's besteld We zijn er super blij mee

Geweldige foto's!

De fotograaf wist mijn zoontje vast te leggen op een hele natuurlijke en vrolijke manier. Ik herkende zijn uitdrukkingen. Heel knap voor een eerste schoolfoto! En op deze leeftijd.

Mooie foto’s en professioneel begeleid

Mooi resultaat. Snel bestellen. Leuke aftersales

Fijne site en de stappen zijn makkelijk tot bestellen

Mijn ervaring na het bestellen van de foto's heb ik zelf heel snel thuis op de mat. Erg fijn!!

Toppie!

Ik ben altijd happy als ik de foto’s mag ontvangen van onze prinsje! Ga door met zulke onbetaalbare portretten maken voor onze kindjes.

Goede kwaliteit foto's

Nadat ons eerste bestelling was geleverd, hebben we hiervan erg genoten en konden we het niet weerstaan om een tweede bestelling te plaatsen. Met andere woorden: Goede kwaliteit foto's

Super tevreden!

Wauw! Hele mooie foto’s van mijn dochter gemaakt. En wat een mega gave klassenfoto zo leuk en origineel heb ik hem nog nooit gezien!

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.