Ha Wendy, Wat een TOP reactie van jou! Super fijn dat je ze net als vorig jaar weer mooi vindt! :) Heel veel plezier ervan en geef de foto's een mooi plekje! Vrolijke groetjes, Willemijn
Hoi Danielle, Wat tof dat je de foto's zo mooi vindt! En kleine probleempjes doen we natuurlijk niet moeilijk over ;-) Fijn dat je nu alles tiptop in huis hebt! Heel veel plezier van de foto's en dankjewel voor je review! Vrolijke groetjes, Willemijn
Ha Maaike, Dankjewel voor jouw leuke review! 🤩 We proberen er in de winter natuurlijk net zo'n feestje van te maken, tof dat dat is gelukt :) Heel veel plezier van de foto's ! Vrolijke groetjes, Willemijn
Ha Priscilla, Wat een feestje was het bij jullie op de Rietvink! En wat een topper is het hè, fotograaf Assia. 🥳 Super bedankt voor jouw leuke review, veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Willemijn
Ha Tamara, Super bedankt voor jouw leuke review zeg! High five voor jou! :D Wat tof dat we al vaker bij jullie langs zijn geweest, hopelijk weer tot de volgende keer 😊 Vrolijke groetjes, Willemijn
Ha Robin, Jij bent helemaal top! 🥳 Heel veel plezier van de foto's, geef ze een mooi plekje! Vrolijke groetjes, Willemijn
Hi Solomon! What a lovely review! Just had a look at the photos and it is not at all visible it was difficult to make your son sit down ;-) Hope you enjoy the photos! Happy greetings, Willemijn
Ha Anneloes, En wij zijn super verrast met jouw toffe reactie! #highfive :D Heel veel plezier van de kiekjes! Vrolijke groetjes, Willemijn
Ha Esat, Wat superleuk, jouw reactie! Wat fijn dat je ze zo mooi vindt. Heb even gespiekt en wat een lief koppie zeg! Snap dat je daar niet uit kan kiezen ;-) Heel veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Willemijn
Hoi Samarah, Haha, het moment dat je de schoolfoto's van je kind gaat bekijken... blijft altijd spannend! Superrrr dat je zo blij bent met de foto's :-) Dankjewel voor jouw review en natuurlijk ook voor jouw bestelling! Vrolijke groetjes, Jaimie
Hoi Kyra, Dankjewel voor jouw positieve review! Fijn dat jij de website zo makkelijk te gebruiken vond :-) We wensen je veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie
Hoi Stefan, Whoehoeee wat een topper van een foto is het geworden hè? Kan ook niet anders met zo'n toppertje voor de camera :-) Leuk dat we jullie kids op de foto mochten zetten! Wie weet tot volgend jaar! Vrolijke groetjes, Jaimie
Hoi Yvonne, Bedankt voor jouw lieve en vrolijke review! Iedereen maakt wel eens een foutje. Fijn dat we het hebben kunnen oplossen :-D We wensen je heel veel plezier van de foto's, maar dat komt volgens mij wel goed :-) Vrolijke groetjes, Jaimie
Ha Michelle, Dit is me toch een topper van een compliment. Ge-wel-dig dat wij de leukste schoolfoto tot nu toe voor jullie hebben kunnen maken :D Geef de foto's maar een tof plekje! Vrolijke groetjes, Jaimie
Hoi Robert Jan, Ja ja, Lisa is inderdaad een topper! Wij worden altijd heel vrolijk van haar op kantoor :-) Ik geef het compliment aan d'r door. Veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie
Ha Thieu, Wat ongelofelijk leuk dat jullie foto's van de kleinkinderen hebben besteld! Zonde dat de foto's vlekken achterlaten. Niet de bedoeling natuurlijk. Ik heb geen berichtje van jullie ontvangen hierover. We willen jullie graag een leuke oplossing aanbieden :-) Ik zal jou een mailtje sturen! Vrolijke groetjes, Jaimie
Originele beoordeling
Ha Britt, Geweldig compliment! Dankjewel :-) Super leuk dat we jouw kids samen op de foto hebben mogen zetten. Dat zijn nog eens leuke herinneringen voor later! Vrolijke groetjes, Jaimie
Hoi Stephanie, Zo tof dat jullie de foto's hebben besteld! Dankjewel voor de dikke 10 :-D We vonden het leuk om contact met jou te hebben! Veel plezier van de foto in de lijst. Hopelijk heeft die een mooi plekje gekregen :-) Vrolijke groetjes, Jaimie
Hoi Saskia, Dankjewel voor jouw review! Wat fijn dat je tevreden bent en dat jouw dochter de foto's mooi vindt :-) Dat lezen we graag! We wensen jullie veel plezier van de foto's, maar dat komt volgens mij wel goed. Vrolijke groetjes, Jaimie
Hoi Monika, Ach jee, een fotodag kan natuurlijk behoorlijk spannend zijn! Geweldig dat de foto's zo leuk zijn geworden en dat ze niet zenuwachtig lijkt :-) Hopelijk hebben de foto's een tof plekje gekregen! Vrolijke groetjes, Jaimie
Hoi Rien, Al twee jaar zelfs! Leuk joh :-) Tijdens de coronaperiode hebben we natuurlijk ons best gedaan om alle kinderen als nog op de foto de krijgen. Tof dat dat bij jullie is gelukt! Veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie
Ha Suzanne, Wat tof om te lezen dat wij jullie zoontje zo leuk op de foto's hebben kunnen zetten! Dat kan nog wel eens een uitdaging zijn met energieke kids ;-) Slim dat jullie voor het pakket hebben gekozen. Zo hebben jullie wellicht ook opa's en oma's blij kunnen maken met de foto's! Jullie bedankt voor de bestelling! Vrolijke groetjes, Jaimie
Hoi Suzanne, YES! Ons doel is behaald :-D Bel vooral nog eens terug. Vinden we altijd leuk haha. Geniet van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie
Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.