Hoi Daphne, Thanks voor jouw review! Fijn dat we jou altijd super blij kunnen maken :-) Door regelmatig met het team bij elkaar te zitten blijven we de fotostijlen vernieuwen en zijn het dus altijd originele foto's. Tof dat jou dat opvalt. Veel plezier met de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie
Hoi Rosemarie, Wij hebben elkaar al gesproken, maar ik wil je nog een keer bedanken voor jouw lieve woorden! Vrolijke groetjes, Jaimie
Ha Jan, Gaaf om jouw review te lezen! Mooie foto's maken was ook niet zo moeilijk met jouw dochter. Tof dat je de foto's hebt besteld. We wensen jullie er heel veel plezier van :-) Vrolijke groetjes, Jaimie
Ha Jolanda, Dat is nou een leuk compliment voor de fotografe! :-) En zij is ook super blij met de extra ogen van de hulpouders. Tof om te lezen dat de foto's top zijn. Daar gaan we voor! Vrolijke groetjes, Jaimie
Hoi Sabrina, Joehoeee fijn dat jullie blij zijn met de foto's! We hebben je graag geholpen :-) Veel plezier van de foto's van jouw knappe meiden. Vrolijke groetjes, Jaimie
Hoi Patricia, Yes! Blij dat je de foto's onwijs leuk vindt :-D Hebben jullie de framefoto ontvangen als klassenfoto? Die is inderdaad heel bijzonder! Een leuk kiekje voor later. We wensen jou en de kids veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie
Ha Maaike, Wat hebben wij plezier gehad in de samenwerking met jou! Jij hebt meerdere taken op je genomen namens de school wat wij ontzettend tof van je vinden. Vanuit onze kant dus ook een 10 voor jou :-) Wie weet tot volgend jaar en natuurlijk geweldig dat wij op jullie school de foto's hebben mogen maken! Vrolijke groetjes, Jaimie
Ha Saskia, Leuk om jouw review te lezen :-) Een foutje kan natuurlijk gebeuren, dus dat lossen we graag op! We wensen je heel veel plezier van de geprinte foto's! Vrolijke groetjes, Jaimie
Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.