Onwijs leuke foto’s!

Eerste ervaring met deze fotograaf via school van de kinderen. Echt onwijs mooie foto’s! Die krijgen een mooi plekje in huis! En niet onbelangrijk, betaalbaar dus extra besteld voor opa en oma!

Vriendelijke website en schappelijke prijzen

Hele leuke fotos van mijn dochter en de klas. Je kunt zelfs als extra een leuke achtergrond kiezen. De gedownloade fotos meteen ontvangen en zijn supermooi.

Erg te vreden

Ik ben erg blij met de foto’s, heel fijn ook dat je lang de tijd hebt om te bestellen.

Super leuke foto's en snelle service!

Leuke foto’s en bestellen werkt goed

Mooi aanbod, niet teveel en overzichtelijk om te bestellen

Hele mooie foto’s gemaakt.

De foto’s die gemaakt zijn op de opvang van mijn meiden door “nieuwe schoolfoto” zijn heel goed gelukt. Variatie in poses en ze staan er super leuk op!!

Leuke foto's en snel geleverd. Blij mee

Prijs kwaliteit is totaal zoek

6 foto's voor €45,00 inclusief €5,00 korting. Belachelijk voor woorden. Uiteindelijk dacht ik door het duurste pakket te nemen alles te krijgen dit bleek tegen te vallen. De kleine foto's in verschillende formaten uit in a4 zitten er nog niet bij. Daar kun je nogmaals ruim €20,00 voor uit trekken. Jammer dat er zo'n commercieel bedrijf achter zit.

Super mooie foto’s

Op een basisschool in IJsselstein zijn deze toppers! van de nieuwe schoolfoto geweest. En mijn zoontje zit daarnaast op een kinderdagverblijf. En die hebben ze ook op de foto gezet Hoe leuk is dat.ze eerste schoolfoto! Hier een hele blije mama Ze zijn super mooi geworden Dank jullie wel

Super leuke foto’s zonder al teveel poespas

Zelfs mijn drukke peuter die zich echt niet laat dwingen staat leuk op de foto. Ook mijn knappe dochter staat er super op. Zonder al teveel poespas, zonder dat je uit 20 verschillende foto’s moet kiezen. Want dat vind ik ook altijd een dingetje. Top!

Lieve mensen, Top service!

Hele goede ervaring gehad bij dit bedrijf. Deze mensen zijn zeer vriendelijk en denken met je mee als je bepaalde vragen of wensen hebt. Resultaat is ook geweldig dus alleen maar positief! Bedankt Nieuwe Schoolfoto voor jullie goede service en vriendelijkheid!

Super leuke schoolfoto's

Heel erg tevreden met de schoofoto, mijn zoontje van 5 staat er super spontaan op.

Gemakkelijk en mooie foto's!

Voor het eerst kennis gemaakt met deze (school)fotograaf. Heel blij met het resultaat, 3 soortgelijke foto's van onze 3 zoons dus die krijgen een mooi plekje in huis. 1 minpuntje vind ik de opties voor de achtergrond. De foto wordt standaard met een witte achtergrond geleverd, de andere opties vond ik wat nep overkomen. Misschien de volgende keer wel met een mooie achtergrond werken!

Prima fotografie

Deze school fotografie veel beter als de eerder jaren die als school fotograaf heeft gediend, ik hoop dat deze fotograaf dit vaker voor de Ploegschool gaat doen....Ben er erg blij mee, kinderen worden op hun gemak gesteld door de fotograaf, en dit stralen de kinderen stralen op de foto weer uit....

Super leuke fotos

Vooral de klasse foto's zijn erg leuk. Al een paar jaar leuke verschillende klasse foto's ontvangen. Niet zo standaard buiten bij de zandbak . Of op een bankje.

Makkelijk en snel

De website is duidelijk en overzichtelijk. Het bestellen van de foto’s gaat eenvoudig, en de verwerking en levering van de foto’s gaat snel.

Mooie foto's met snelle levering

Mooie foto's. Makkelijk bestellen met de qrcode En snel geleverd

Ik ben erg tevreden!

De foto’s werden snel geleverd en het eindresultaat is erg goed. De kwaliteit vind ik uitstekend en de foto’s zijn prachtig! Echt een aanrader!

Super gave foto’s en vooral de klassen foto was erg origineel bedacht! Ook fijn dat je niet alleen zwart wit of kleur kan kiezen maar ook nog eens een andere achtergrond kleur die dan eventueel beter bij je interieur past! Super!!

Top kwaliteit hele leuke foto’s

Super leuke foto’s!!heel erg blij mee!

Geweldige foto’s

Echt oprecht, dit zijn geweldige schoolfotos! Je ziet de ziel van ons zoontje op de foto’s terug. Daarnaast het zelf uit kunnen kiezen van de kleur van de achtergrond, super handig want zo kies jij de kleur uit die bij je kindje en zijn/haar kleren past. Onwijs bedankt voor deze geweldige foto’s

Wow, wat een mooie foto's!

Mooie, echt professionele foto's en op de site kon ik alles makkelijk vinden en bestellen. Ook nog voor een aantrekkelijke prijs. Ik ben er heel blij mee.

Goeie kwaliteit foto’s

Nadat ik de code van mijn dochter had ontvangen zijn we gelijk gaan kijken. Super leuke speelse foto’s, in verschillende houdingen. Het aanbod is duidelijk aangeboden omtrent de pakketten. Wel een tip: zorg dat de download foto’s als je die hebt besteld, wat duidelijker staan aangegeven. Voor de rest, dik tevreden.

Ontspannen kind = Leuke foto's

Via school hebben we ontzettend leuke foto's ontvangen. Ja kan zien dat de kinderen op hun gemak gesteld zijn. Dat is te danken aan de mensen van school erom heen, maar ook dankzij de fotograven natuurlijk! Dat is nou eenmaal een wisselwerking. Wij zijn tevreden met de foto's en de kids waren ook te spreken :-)

Super leuk

Ik vond het erg leuk dat er meerdere foto’s waren. Voor alleen en broer en zus.

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.