Hij staat er echt mooi op!

Mijn zoon is dit jaar begonnen op de middelbare school en deze school maakt gebruik van dezelfde schoolfotograaf als zijn oude basisschool. Ik vond dit jaar de foto wel beter dan voorgaande jaren, waarschijnlijk een andere fotograaf. Wat ik wel jammer vind is dat eeuwige houten blok waar ie op zit, er moet toch meer variatie te bedenken zijn lijkt me.

De foto’s zijn mooi

Ik ben zelf fotograaf en dus extra kritisch als het om foto’s gaat. Met de foto’s ben ik blij, naar mijn smaak zijn ze iets te licht maar de kinderen staan er leuk op. Wat wel heel jammer is is dat ik de taupe achtergrond heb gedaan en bij bepaalde foto’s zie je alsnog stukken witte achtergrond (bijvoorbeeld rondom het rokje van mijn dochters), als ik dat van tevoren had geweten dan had ik ze niet gekocht.

Goede en geduldige fotograven

Hebben hele mooie foto's gekregen van mijn dochter en haar broertje. Ook hebben ze leuke achtergronden die je kan wijzigen. Heb gezien dat ze erg geduldig zijn en als het kind het een beetje eng vind dan proberen ze dat op spelende wijs op te lossen, om zo'n mooi mogelijke foto te krijgen. Ook als het echt niet wil wordt dat gerespecteerd. Ze mogen van mij volgend schooljaar weer komen. Ook is het leuk om een vast gezicht te krijgen op school die dit elk jaar op deze manier willen doen.

Leuke fotografen en leuke foto's

Leuke foto's, genomen door lieve en geduldigde fotografen. De nieuwe editie van de klassenfoto's zijn erg leuk geworden!

Het is best snel bezorgd

Prima Servies . mijn bestelling zat supper mooi uit. Dankjewel voor een enkele levering . Ik ben heel blij mee.

Prachtige foto's en snelle uitstekende service!

Ik zie niet vaak school foto's van deze qualiteit Onze dochter staat er prachtig op! Super bedankt ook voor de snelle service en gewoon thuis gestuurt wat erg prettig is. Danny

Leuk, makkelijk en snel

Leuke schoolfoto’s, makkelijk te bestellen en snel in huis.

Mooie vrolijke foto

Onze zoon staat mooi op de foto zowel een close up als een afstand foto waar je ook het lichaam van kind ziet. Hiervan 2 verschillende poses. Wij kozen voor de meer spontane foto maar hierin kunnen meningen verschillen. Wel aan de prijs de foto's maar kwaliteit kost nou eenmaal geld.

Super service

Super snel je foto's in huis, of je ze nou alleen digitaal besteld of gewoon. En super mooie en heldere foto's. Pluspunt vind ik persoonlijk de prijs, niet belachelijk duur zoals bij anderen.

Geweldige foto,s

Prachtige foto's van mijn dochter vandaag ontvangen!

Prachtige foto's van mijn dochter vandaag ontvangen!

Mooie foto’s

We hebben prachtige schoolfoto’s gekregen van onze zoon.

Super mooie foto's!!

Prachtige individuele foto's + super leuke klassenfoto. Wij zijn er erg blij mee. Dankjewel:)!

Fantastische ervaring!

Vorig jaar maakten wij voor het eerst kennis met De Nieuwe Schoolfoto voor onze twee kinderen en we waren meteen enthousiast. De foto’s zijn van uitstekende kwaliteit, met meerdere poses en een frisse, eigentijdse stijl. Elk kind komt echt op een bijzondere manier naar voren, heel anders dan de klassieke schoolfoto’s die we van vroeger kennen. We zijn ontzettend blij met het resultaat en hopen dat de basisschool van onze kinderen nog jarenlang met De Nieuwe Schoolfoto blijft samenwerken. Zo kunnen we blijven genieten van deze prachtige herinneringen. Bedankt voor het mooie werk!

Klantvriendelijk

Snelle communicatie, vriendelijk in contact en denken met je mee. Superfijn!

de foto's zijn niet mooi belicht

Wat ik op het scherm niet zag bij het bestellen van de foto's, zag ik wel duidelijk toen de foto's binnenkwamen. Op het voorhoofd en de wangen van mijn dochter zijn grote, overbelichte, spiegelende vlekken. Erg jammer want dit heb ik nog nooit eerder gehad bij een (andere) schoolfotograaf. Er is ergens iets niet goed afgesteld lijkt mij. En jammer dat ik niet een kortingsprijs kreeg voor een set foto's. Heb nu een set zelf samengesteld en dat was duurder dan ik me kan herinneren van voorgaande jaren. Kortom... niet zo tevreden! Geen aanrader!

Mooie foto's en snelle service

De schoolfoto's van onze kids zijn goed gelukt! Knap hoe ze onze druktemakers goed op de foto hebben gekregen. Dat lukt mij in ieder geval zelf niet op deze manier. Wij zijn weer blij met de foto's. Nog wel een tip: het was leuk geweest als de vlecht van onze dochter bij de individuele foto naar voren was gedaan, nu heeft ze een beetje een 'kaal' hoofd. Bij de andere foto's broer/zussen is het wel gedaan.

Geweldig!

Zo enorm blij dat ons 4-tal zo leuk op de foto staan. Dat lukt echt niet zomaar iedereen. Ontzettend blij en dankbaar voor deze foto’s. Ze krijgen een mooi plekje in ons huis

Erg mooie foto’s! Wat ook heel leuk is dat je kan kiezen uit ontzettend veel achtergronden. Bestelproces gaat vlot en je krijgt de (digitale) foto’s vrijwel meteen binnen.

Site loopt niet soepel.

Site loopt niet soepel en vergeet uiteindelijk de korting code!

Zulke leuke fotos. En zo mooi! Precies zoals zij zijn de 2 broertjes

Heerl tevreden

Een glimlach zegt meer dan duizend woorden, en die leggen jullie altijd zo mooi vast keer op keer weer

Snel, makkelijk en mooi!

Snel binnen, mooie kwaliteit foto's. Bij mee!

Prachtige foto's, zeer vriendelijke medewerkers en professioneel!

Al jaren krijgen wij prachtige schoolfoto's! Onze kinderen geven altijd aan dat de mevrouw of meneer die de foto's maakt aardig is, duidelijke aanwijzingen geeft en ze op hun gemak stelt. Dit is daarna weer terug te zien in de foto's!

Top, lief met de kinderen en mooie foto’s!

Wij hadden al enkele jaren een andere fotograaf op school, waarvan de kwaliteit nogal tegen viel. Dit kwam niet alleen door mijn kritische oog omdat ik zelf fotograaf ben geweest, maar meer ouders vonden dit. Dit jaar hadden we jullie voor het eerst. Ook gingen we voor de broer-zus foto’s dus heb ik gezien hoe jullie te werk gingen. Jullie zijn lief en geduldig met de kinderen en konden zelfs het tempo er goed in houden. Knap hoor! Vandaag konden we de foto’s bekijken en ze zagen er top uit. Meteen de 2 grootste pakketjes besteld en zag dat het ook al een uur later aangemeld was voor de verzending! Wat snel! Als ik behalve alle tops 1 tip zou moeten geven zou het leuk zijn als er volgende keer nog een “beton” achtergrond voor achter de foto’s gekozen kan worden. (Leuk als je een industrieel interieur hebt). :-) Al met al: zeker een aanrader!

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.