Wat zijn de foto’s super gaaf geworden! Alleen maar blije gezichten op de foto’s, zelfs de kinderen die de fotograaf een beetje spannend vonden staan mooi op de foto! De fotograaf nam echt de tijd voor elk kind, stelde ze op hun gemak en had engelengeduld. De groepsfoto’s zijn ook erg leuk geworden! Kortom, erg blij mee!!!
Hey Renate! Wat een super review, wauw!! Dit is precies wat wij nastreven; Blij gezichten, meer dan tevreden ouders/verzorgers en natuurlijk mooie & top kwaliteit foto's! Dankjewel voor de fijne en lieve woorden! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Superleuke foto’s van m’n kinderen. Zowel los als samen. Heel erg blij mee! Voor alle scholen aan te bevelen!
Hi Ingie, Dankjewel voor de fijne woorden!! Wij waarderen het enorm dat jij deze lovende woorden over hebt voor ons! Heel erg bedankt & hopelijk krijgen de foto's een mooi plekje thuis! :-D Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Fantastische kwaliteit foto's en snel geleverd. De helpdesk is zeer toegankelijk en je wordt vriendelijk te woord gestaan. Top!
Hey Tijs! Wat een super leuke reactie, dankjewel voor de fijne woorden en super om te lezen dat de foto's mooi zijn aangekomen. Echt top! Geniet van de foto's en geef ze een mooi plekje in huis! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Zeer teleurstellend. De prijzen zijn bizar! Ik keek uit naar de foto's. Snelle verzending en bij het openen van de enveloppe zijn alle drie onze kinderen op de foto gezet met totaal verkeerde belichting! Elke niet fotograaf kan het zelfs zien, enorm zonde! Het erge vind ik dat ik een net bericht heb gestuurd naar dit bedrijf en geen enkele reactie heb mogen ontvangen.
Hoi hoi! Wat ontzettend zonde dat je teleurgesteld bent met de foto's! Daar willen wij natuurlijk verandering voor je inbrengen! Wij kunnen namelijk wel een bewerking voor je toepassen :-D Als het goed is, heb jij al antwoord gehad via onze Happy&Service om dit voor je op te lossen! :-) Mocht dit niet zo zijn, stuur gerust nog even even een mailtje naar [email protected]!
Voor de tweede jaar op rijs staat onze zoon niet mooi op de foto’s. Hij staat op alle foto’s met een rare lach, of heeft zijn hoofd gek naar achter gekanteld. Op de klassenfoto staan ook meerdere kinderen niet mooi en zie je dat het geknipt en geplakt is. Het is duidelijk niet een groepsfoto. Erg jammer
Beste Rianne, Wat een teleurstellend resultaat wanneer je de foto's bekijkt en er (weer) geen leuke foto's op de code staan. Wil je een mailtje sturen naar [email protected]? Dan kunnen wij even kijken naar andere solo foto's van jouw zoon! Vaak zijn er wel andere foto's gemaakt dus wellicht nu ook foto's die jou beter bevallen :-) We zien het mailtje graag voorbij komen! Team Nieuwe Schoolfoto
De resultaten oftewel de foto's zijn niet mooi geworden. Onze dochter staat ingezakt met daardoor een dubbele kin en niet blij op de foto. Ook niet op de tweede pose foto. Onze zoon heeft een zeer onnatuurlijke houding op het krukje, benen over elkaar en handen in de zij. Ook is er niet goed gelet op de schaduw van zijn bril. Ik herken mijn kinderen niet terug in deze foto's helaas en heb ze niet besteld. Alleen de klassenfoto's heb ik maar besteld waar ook opvallend veel kinderen met de handen onder de oksels op staan zogenaamd de armen over elkaar denk ik voorgedaan?
Hi Froukje, Bedankt voor je eerlijke feedback over de foto’s die we hebben gemaakt van je kinderen. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met het resultaat en dat je je kinderen niet herkent in de foto’s. We doen altijd ons best om mooie en natuurlijke foto’s te maken, maar soms lukt dat niet helemaal.. We begrijpen dat je alleen de klassenfoto’s hebt besteld, maar we willen je graag een tweede kans geven om andere foto’s uit te kiezen. We hebben nog meer foto’s van je kinderen die misschien beter bij je smaak passen. Je kunt ze bekijken wanneer jij de inlogcodes van de kids stuurt naar [email protected]. Dan gaan wij alternatieve zoeken en toevoegen aan jouw bekende codes. Wij zien graag jouw mail verschijnen en kijken graag voor jou in alle foto's! Team Nieuwe Schoolfoto
M’n dochter en zoon zijn samen op de foto gegaan, maar volgens de organisatie zijn de foto’s kwijt en zijn ze niet meer te achterhalen. Hoe zit dit dan privacy technisch? Ook is aangegeven dat er geen nieuwe foto’s worden gemaakt, dus helaas een gat in ons schoolfotoboek. Geprobeerd contact te krijgen via de chat en via whatsapp maar helaas nog geen reactie. Had ook een vraag over het fotopakket dat ik had besteld, maar doordat ik geen contact krijg kan ik die helaas ook niet stellen. Baal enorm, want zou het graag willen oplossen
Beste Renate, Wat onwijs vervelend dat jij al deze situaties ervaart.. Ondanks dat het een drukke periode is, willen wij niemand het idee geven dat zij genegeerd worden! Inmiddels heb jij via onze Happy&Service al wederzijds contact over een oplossing van deze issues en gaan er dan ook vanuit dat dit goedkomt! :-) Dank voor je eerlijke review & laten wij dit snel onderling oplossen! Happy&Service - Nieuwe Schoolfoto
Je kan ze zo snel bestellen. Zijn heel makkelijk aan te klikken en is super leuk dat je ook andere leuke kleurtjes op de achtergrond kan kiezen enzo. Heel tevreden met de site zo makkelijk allemaal.
Zij hebben onze schoolfotos genaakt. Echt leuk geworden, hebben ze goed gedaan. Nadien had ik nog een vraag over de bestelling en die hebben ze heel snel naar tevredenheid opgepakt. Van A tot Z een happy ervaring
Ik ben superblij met de fotos die gemaakt zijn. Snelle reactie ♡
Heb vorige week proefje meegekregen van de schoolfotos van mijn dochter. Vandaag op internet besteld via de qr code die er bij zat super makkelijk, geen gedoe met codes invullen. Prachtige foto’s. Zeer tevreden.
Foto's die normaal gesproken ter download worden aangeboden zijn van een lage resolutie (lager dan men op de website zegt er net drukwerk mee gemaakt kan worden) en al vrij prijzig. Niet klassenfoto's kunnen als je even zoekt ook als "Download Professioneel" worden gekocht maar deze zijn €20 per stuk. Er wordt wel wat korting gegeven (~130 euro voor 7 normale + 2 klassenfoto's) maar alsnog staat dit m.i. niet in verhouding tot de daadwerkelijke waarde en gemaakte kosten. Foto's zelf zijn prima, communicatie met medewerkers goed.
Mijn kleinzoon straalt op alle foto's, de foto's zijn speels en het ziet er gezellig uit. Niet echt geposeerd en dat vind ik juist zo leuk aan de foto's, zoals een foto van een dreumes hoort te zijn.
Ik was hulpouder tijdens de Schoolfoto's maken. Hele fijne fotografen! Ik mocht zelfs met mijn eigen kinderen op de foto. Als dank kreeg ik een kortingscode dus een hele fijne ervaring!
Super leuke foto’s, hele snelle verzending. Ben er heel tevreden mee!!
Snel en makkelijk Duidelijk geïnformeerd over mijn order en levering Mijn vraag bij klantenservice is snel beantwoord en heel fijn opgelost
Voor het tweede jaar op rij hele lelijke foto's. Ze nemen blijkbaar geen tijd om een mooie foto te maken. En drukken maar wat af. 1e jaar zijn de knieën van mijn kind gehalveerd en zit mijn kind niet in het midden. Ziet er niet uit. 2e jaar ( nu dus ) is er 1 foto van mijn kind gemaakt, waar mijn kind met een raar gezicht op staat. En die foto hebben ze ingezoomd om een tweede foto te hebben. Zo jammer. Terwijl mijn kind normaal gesproken altijd erg leuk op foto's staat.
Hi Sjanie! Super jammer dat je niet zo enthousiast bent over de foto, niet de bedoeling natuurlijk! We proberen altijd iedereen aan het lachen te maken, alleen kan het soms best een spannende dag zijn voor de kinderen! Kan jij contact opnemen met [email protected], samen met je inlogcode? Dan kunnen wij even voor je op zoek naar alternatieve foto's :-) Met vrolijke groetjes, Remy
Leuke foto's, duidelijke website, en een snelle levering. Ik ben tevreden!
Mijn zoon is heel moeilijk op de foto te krijgen Maar deze fotograaf heeft het echt super gedaan zulke mooie foto's geworden ben er echt heel blij mee. Echt een aanrader
Voor het eerst in 14 jaar krijgen we slecht uitziende schoolfoto’s. Het lijkt net of de foto’s al jaren in de zon hebben gestaan, zo dof zijn de kleuren. De foto’s worden na het nemen niet gecheckt of ze goed gelukt zijn. Dat werd wel altijd door andere fotografen gedaan in het verleden. Ook de klassenfoto ziet er niet uit. Gekozen is voor een donker gordijn als achtergrond. De haren van de kinderen vallen daardoor helemaal weg. Het lijkt wel alsof alle kinderen dezelfde kleur haar hebben, terwijl er ook kinderen zijn met blond haar. De foto is daarbij ook niet eens scherp. Zonde van ons geld. We zijn blij dat we niet voor een canvas afdruk hebben gekozen. Het is één grote teleurstelling.
Ha Cindy! Wat super vervelend dat de foto's tegenvallen.. Dat is niet de bedoeling natuurlijk! Ik stuur je even een email! :-) Vrolijke groetjes, Fenne
Goede kwaliteit foto’s, vriendelijk en ontzettend snel in de afhandeling en communicatie.
Ha Susanne! Super bedankt voor je toffe reactie, daar worden wij heel blij van! Heel veel plezier van de foto's! :-) Vrolijke groetjes, Fenne
School van mijn kinderen kiest al een tijdje voor Nieuwe Schoolfoto, maar echter spijtig. Schoolfoto's zijn dood. Het kind kan achteraf niet eens zien hoe de school/schoolplein eruit ziet/zag.. Kinderen worden apart gefotografeerd en bij elkaar geplakt met een WIT achtergrond.. Wat zijn de foto's dan nog waard? Maak aub levende echte foto's! Mijn kinderen op de persoonlijke foto's zagen er ook niet uit. Echt alsof ze gedwongen zij om te lachen met een neppe lach (gelijk te zien). Fotograf nam niet eens de moeite om de kinderen leuk op de foto te krijgen. Zeer ontevreden.
Hi Natalia, Ahh, wat jammer dat de foto’s niet zijn geworden wat je had gehoopt.. Wist je dat wij verschillende (klassen)fotostijlen aanbieden en de school zelf één van deze stijlen kiest? :-) Wellicht zou jij als tip mee kunnen geven op school dat ze volgend jaar de (klassen)foto’s in een andere stijl uitkiezen? :-) Het is absoluut een uitdaging om op een korte termijn een goede en natuurlijke foto te maken. Onze fotografen zijn getraind om ook op hectische dagen een topfoto te maken, maar dit lukt helaas niet altijd.. Oplossing voor de portretfoto’s: 2 keer per jaar bieden wij een extra moment bij ons in de studio aan voor een herkansing. Dan kunnen we rustig de tijd nemen om een leuke fotoserie te maken per persoon én de zussen foto naar wens uit te voeren. Als jullie dan je leukste glimlach oefenen, maken wij de foto in een relaxte setting! :-) Mocht je het leuk vinden, mag je zelf ook nog met je kanjers op de foto! #laatzelachen Meld je hiervoor aan via [email protected], dan hoor je van ons wanneer de eerstvolgende studio-dag is! :-) Met vrolijke groetjes, Remy
Na een klacht vanwege een teleurstelling over de foto van mijn kinderen, is Fenne direct voor mij aan de slag gegaan om te zoeken naar meer beeldmateriaal. Binnen twee dagen bericht met een andere foto ontvangen en ook nog een vergoeding van de verzendkosten. Tijdens het telefoongesprek werd er goed geluisterd, de tijd genomen en een goede oplossing voorgesteld. Erg blij mee. Service is belangrijk!
Ha Yvette! Super fijn om te horen dat je ons contact zo goed hebt ervaren, dat doet ons heel goed. Dankjewel! Ik wens je heel veel plezier van de foto's :-) Vrolijke groetjes, Fenne
De klassen fotos zijn geen standaard fotos maar lekker creatief.
Ha Jolanda! Super bedankt voor je beoordeling! Wij houden ervan om lekker creatief te zijn, zo te lezen heb jij dat ook ;-) Heel veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Fenne
Ik ben zeer tevreden over de foto's. Website is makkelijk te bedienen en verschillende opties (bijvoorbeeld het kiezen van de achtergrond) zijn mogelijk om het perfecte plaatje in huis te halen / als cadeau te geven.
Hoi Danielle! Ahh YES! Super bedankt voor je toffe beoordeling, dankjewel! Fijn dat je de website makkelijk in gebruik vindt. Leuk hé, die Qleur achtergronden :-) Veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Fenne
Steenovenweg 3
3532 AE Utrecht
Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.