Super leuke foto’s gemaakt en wat zijn ze stoer.
Heeeee Rash, bedankt voor jou leuke review!🤩 Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Mijn ervaring is dat de foto's erg mooi zijn en in één woord geweldig
Wat een super review Aleksandra! Ontzettend bedankt ⭐️ Wij worden er heel blij van om te lezen dat we jou zo'n geweldige ervaring kunnen bieden, van het maken van de foto's- tot aan dat je ze in huis krijgt! Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Mijn kind staat op de foto zoals hij is. Puur en zichzelf!
Heyhey Nuwal! Bedankt voor de ⭐️! Tof dat we van jouw kind een foto hebben weten te maken, waarop hij precies staat zoals hij is! Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
10 jaar geleden kreeg ik op mijn werk (kinderdagverblijf) een nieuwe taak... Jij mag de fotograaf regelen! Nou, hartstikke leuk! Ik kwam in contact met de Nieuwe Schoolfoto en hier zijn we dan nog steeds! Dit jaar kwamen ze voor de 10e keer langs om in een roerige, gezellige week de leukste foto's te maken! We hadden een fijne, kundige, meegaande fotograaf; Romano bedankt!!! We hebben gesmuld van de taart die we kregen en de service met de inlogkaarten en het hele team krijgt van ons een dikke chapeau!! Als ouder heb ik zelf ook foto's laten maken van mijn dochter. Ook in het bestellen en de kwaliteit van de foto's hebben we niets te klagen en zijn we erg tevreden. Alles verloopt soepel en vlot! Kortom,; twijfel je? Neem contact met ze op en ze zullen je niet teleurstellen!
Waaaaaauw, wat een goede review Bianca! Dankjewel!🤩 Wat ontzettend tof dat we jou al zo lang blij mogen maken met de schoolfoto's! Daar doen we het voor 🧡 Geniet van de leuke foto's & hopelijk (weer) tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
We zaten vol spanning in afwachting voor de schoolfoto's van onze dochter: "hoe heeft ze het gedaan?...Zitten er wel leuke foto's tussen?" Maar de foto's zijn mooier dan we konden wensen. Bedankt voor de regie, ze staat er als een plaatje op!
Heee Denise! Bedankt voor je review en de ⭐️! Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij met de foto's zijn! Het is een spannende dag voor de kinderen, maar zeker ook voor de ouders! Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Vriendelijk en professioneel. Deze foto’s van de kindjes zijn voor altijd! Bedankt voor de leuke foto’s.
Heee Isabel!! Dankjewel voor je review! Wat super leuk om te lezen dat je zo tevreden met ons bent!🤩 De foto's van jouw kindjes zal een tijdloze herinnering blijven. Geniet van de foto's en hopelijk tot volgend jaar! Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Ben superblij met de foto’s! Zijn zeer goed gelukt, nogmaals dank!
Heyhoi Cor! Dankjewel voor je leuke review! We zijn heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de foto's!🤩 Geniet van de foto's en hopelijk tot volgend jaar! Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Heb hele mooie foto's mogen ontvangen van mijn 4 zonen. Wat zijn ze prachtig geworden en kon daardoor ook niet kiezen. Heb 2 prachtige foto's besteld We zijn er super blij mee
Heyhey Mandy! Dankjewel voor je super toffe review! Wat fijn dat we alle 4 jouw zonen zo mooi op de foto hebben gekregen!🤩 Geniet van de foto's en hopelijk tot volgend jaar! Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
De fotograaf wist mijn zoontje vast te leggen op een hele natuurlijke en vrolijke manier. Ik herkende zijn uitdrukkingen. Heel knap voor een eerste schoolfoto! En op deze leeftijd.
Hee Stella! Wow, wat een toffe review!!⭐️ Dankjewel voor je mooie woorden!! Geniet van de foto's en hopelijk tot volgend jaar! Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Mooi resultaat. Snel bestellen. Leuke aftersales
Heyhoi Tony! Dankjewel voor de ⭐️ en je review! Leuk om te lezen dat je tevreden bent met ons!🤩 Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Mijn ervaring na het bestellen van de foto's heb ik zelf heel snel thuis op de mat. Erg fijn!!
Heyhey Aradhana! Dankjewel voor je super leuke review!🤩 Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Ik ben altijd happy als ik de foto’s mag ontvangen van onze prinsje! Ga door met zulke onbetaalbare portretten maken voor onze kindjes.
Heyhoi Jenny! Bedankt voor je review! Super fijn om te lezen dat je happy wordt van onze foto's! Ze zorgen voor een tijdloze herinnering in huis!🏠 Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Nadat ons eerste bestelling was geleverd, hebben we hiervan erg genoten en konden we het niet weerstaan om een tweede bestelling te plaatsen. Met andere woorden: Goede kwaliteit foto's
Heeee Zekeriyya! Dankjewel voor je review! Wat leuk dat jij zo blij bent met de foto's, dat je een 2e keer besteld hebt!!🤩 Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Wauw! Hele mooie foto’s van mijn dochter gemaakt. En wat een mega gave klassenfoto zo leuk en origineel heb ik hem nog nooit gezien!
Heeee Anne!! Super bedankt voor de ⭐️! Leuk dat jij de klassenfoto zo gaaf vindt! Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Goede duidelijke site en leuke foto's zijn er gemaakt!
Heyhoi Jolijn! Dankjewel voor je review! Fijn dat je de website zo duidelijk vindt, we proberen het voor iedereen zo overzichtelijk mogelijk te maken! Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Erg leuke foto’s en heel vriendelijke contact
Hoihoi Donia! Dankjewel voor je toffe review! Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Veel keuze en variatie in de foto's van zowel alle 4 de kinderen samen als van de kinderen alleen. Mooie foto's!
Hey Inge! Dankjewel voor je leuke review! ⭐️ Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Echt prachtige foto’s gemaakt van mijn kinderen. Normaal gesproken ben ik niet zo van de school foto’s, maar deze kon ik niet uit de weg gaan.
Hoihoi Liselotte, super bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je de schoolfoto's zo leuk vindt, dat je ze wel moest bestellen! 🤩 Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Ik vindt jullie echt een geweldige fotograaf goede kwaliteit en erg professioneel, Ze houden rekening met de kinderen hoe klein ze ook zijn, de fotografen en de mensen die begeleiden behulpzaam en aardig. Ik heb van alle scholen die foto’s hebben gemaakt vindt ik jullie de beste en de mooiste foto’s die er zijn gemaakt Heel erg mooi Dank jullie wel daarvoor Groetjes
Hoihoi Chantal! Wow.. super bedankt voor de review en je mooie woorden! Hier worden wij heel blij van!🤩 Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Super blij met de geschoten foto's. Onze jongen staat er top op en ook stoere poses daarnaast hebben we als school heel fijn samen kunnen werken met de fotografen en ook wat aan kunnen passen voor volgend jaar om het nog beter te laten verlopen met de kleine calamiteiten.
Heee Daniëlle! Dankjewel voor je review! 😄 Leuk om te lezen dat er mooie (en stoere!😎) foto's zijn gemaakt van jullie zoon! Fijn dat de samenwerking met de fotograaf ook soepel is verlopen! Dat is zeker ook belangrijk!😊 Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Geweldige foto's van alle vier de kinderen! Maar nog fijner: de hulp die ik vroeg werd snel geboden en er was prettig contact! Fijne ervaring!
Heee Marjolein! Suuuuuper bedankt voor de leuke review!⭐️ Fijn dat je zo blij met ons bent! Daar doen we het ook voor natuurlijk! Hopelijk hebben de foto's een mooi plekje in huis gekregen!🏠 Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
de kids staan echt leuk op de foto. precies zoals ze zijn. en ook leuk dat je zelf een achtergrondkleur kan kiezen. dik tevreden dit jaar.
Heyhoi Janne! Dankjewel voor de sterren! Wat leuk om te lezen dat we jouw kinderen precies zo op de foto hebben gekregen, als hoe ze zijn! Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Heel duidelijke site, mooie foto’s Fijne site om te bestellen.
Hi Marielle! Bedankt voor de ⭐️! Fijn dat je de site zo duidelijk vindt! We proberen het zo makkelijk mogelijk te maken voor iedereen! Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Er is de tijd genomen om mijn peuter leuk op de foto te zetten! De afwisseling met het autootje, het kistje of een mandje, dan strand of zittend. Dat maakt het speels en zorgt voor unieke foto's. Dan heb je nog keuze om zelf een achtergrond te kiezen met print of kleurtje. Zeker een aanrader om de schoolfoto's hier te laten maken!
A-tje, super bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de keuzes die wij aanbieden! Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Mijn zoontje vind foto's over het algemeen verschrikkelijk toch hebben jullie er een mooie lach vanaf gekregen top
Heyhoi Dominique!! Bedankt voor je review! Wauw, wat een leuk compliment zeg! Een tijdloze herinnering! 🤩 Geniet van de leuke foto's & hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Steenovenweg 3
3532 AE Utrecht
Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.