Prachtige foto's!

Ook dit jaar weer prachtige foto's van mijn zoontje.

Super mooie en professionele foto’s!

Super mooie en professionele foto’s!

Happy Service

Na onhandigheid van mijzelf was ik mijn downloads helaas kwijt. Maar na een vriendelijk telefoon gesprek had ik binnen enkele minuten meteen een nieuwe link in mijn mailbox. Een snelle en klantvriendelijke happy service zorgt voor een happy mom die de eerste schoolfoto’s van haar zoontje weer kan downloaden

Super gave foto's

Dol enthousiasme ontving ik de strookjes van mijn 2 dochter met codes voor schoolfoto's. Gelijk keken we op mijn telefoon naar de foto's met een beetje een tromroffel en spanning. De foto's zijn in 1 woord geweldig , wat staan onze dames er mooi op, zo mooi dat ik alle foto's wilde. Dus ook gelijk de digitale bestandjes gekozen zodat ik ze ten alle tijden bij kan bestellen. Kortom in een zin , geweldige mooi foto's in deze iets wat mindere tijd.... daar word je blij van :)

Modern en Creatief.

De schoolfoto's van mijn kleuter dit jaar zijn de leukste in jaren. Ik ben zéér tevreden over de stijl en kwaliteit van de fotograaf. De gehele app groep, vol moeders en vaders, van groep 1 en 2 zijn te spreken over de leuke en creatieve klassenfoto. 10/10.

Mooie foto’s en leuke fotografe!

Ik mocht voor het 2e jaar op rij meehelpen met de schoolfoto’s op onze school in Alphen aan den Rijn en dat was enorm gezellig! Enthousiaste fotografe die precies wist wat ze moest doen om de kinderen mee te krijgen, waardoor ze zich snel op hun gemak voelden en de foto’s erg leuk zijn geworden... Enige verbeterpuntje wat mij betreft is dat we pas na 6 weken de foto’s kregen. Ik heb ze allemaal besteld en met de kerst krijgen alle oma’s ze kado! Bedankt weer...

Leuke originele schoolfoto's

Leuke originele schoolfoto's met wat andere poses dan ze statisch als vroeger. Ook de klassenfoto's zijn heel origineel. Allemaal veel meer van deze tijd. Heel blij mee. Bestellen gaat ook heel eenvoudig, ook met meerdere kinderen.

Leuke spontane foto's

Heerlijk die foto's van je kleine. Ook leuke poses ( die mijn peuter echt niet zelf heeft bedacht ). Kortom ik ben heel erg blij met de foto's en hij later vast ook :)

Super mooie foto

Zeer tevreden en wat een mooie foto! Blije mama met zijn laatste basisschool foto !

Goeie service en leuke fotografen

Vooraf, tijdens en achteraf altijd goeie service. Fijne contacten, goeie hulp en leuke foto's. Op de dag zelf is het altijd leuk met de fotografen. Ze spelen leuk in op de kids.

Prachtige foto’s

Foto’s zijn prachtig en een snelle service!

Mooie scherpe grappige foto's

Snelle service, mooie prijzen en prachtige foto's

Zeer mooie foto's en een top service.

Super creatieve en toegankelijke fotograven die zelfs mijn kind hebben kunnen laten lachen op een fo

Erg blij met de mooie foto's. En dat voor schoolfoto's die normaal erg duf en saai zijn.. Zelfs mijn dochter die nooit met de tanden bloot lacht. Staat er open hartig en lachend met tanden bloot op.. erg blij mee!

Super mooie foto's

Al 2 jaar lang slechte foto's bij een ander. Waardoor ik zelf maar naar een fotograaf ben gestapt en daardoor leuke foto's had. Dat was dit jaar niet nodig. Super leuke en scherpe foto's. Vooral hoe ze het met de klassenfoto's hebben gedaan ben ik zeer tevreden over.

Leuke foto’s!

Erg leuke foto’s van onze dochter dit keer. Voorheen gebruikte school een andere fotograaf en daar voelde ze zich nooit op haar gemak. Ook de groepsfoto vonden wij erg leuk.

Vreselijk

Wat een vreselijke foto’s heb ik ontvangen van mijn kinderen. Fototechnisch en belichting helemaal niet mooi en daarnaast duidelijk te zien dat er weinig moeite gedaan is voor een leuke foto. De foto van de kinderen samen was zo ‘gezellig’ dat ze zowat 3m uit elkaar zitten zowat.

Goede en snelle service

Ondanks het stevige verpakkingsmateriaal was onze foto helaas beschadigd. Na dit te hebben aangegeven via de chatfunctie op de website kreeg ik direct een nieuwe foto toegestuurd, heel erg fijn!

Supersnel en mooie foto’s!

Ons zoontje staat er Fantastisch op. En de bestelling was er al na twee dagen! In de mail kregen we nog een leuke persoonlijke reactie op onze bestelling. Super!

leuke foto's maar wel prijzig

ik vind de foto's echt heel leuk hoor maar ik moeder van 4 kinderen vind de prijzen wel wat aan de hoge kant. Het goedkoopste pakket is dus 24,95 wat voor mij dus x 4 is dan kom ik al aan de 100 euro en dan zou het natuurlijk ook leuk zijn om de broer zussen foto te nemen ik zit nu op totaal 139,95 dat vind ik toch een aardig bedrag voor wat foto's. Misschien een idee om korting te geven voor als er meerdere pakketten gekocht worden of korting op een broer zussen foto want dit is voor mij bijna niet meer te betalen.

Leuke mooie originele foto's

handige website!! Niet te duur en meerdere opties mogelijk. Je zit niet vast aan 1 pakket

Hele mooie foto's en ook de levering is super! Snel binnen. We zijn ontzettend blij met de allereerste schoolfoto van onze dochter.

Super leuke foto’s!

Eerste schoolfoto van mijn zoontje gehad en wat een mooie foto’s hebben ze geschoten. Heel erg tevreden!

Erg mooie foto's!

Er mooie foto's, waar we erg blij mee zijn!

Eerste schoolfoto. Goede kwaliteit!! Super goed gemaakt. Ben benieuwd naar de rest van de foto’s!

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.