Pluspunten

Echt mooie foto's! En ook leuke en originele opstelling van de persoon die gefotografeerd is. De foto's spreken daardoor nog meer aan.

Pluspunten

Goede foto's en goede service.

Pluspunten

Super combinaties van foto's tegen een prima prijs.

Pluspunten

Ze nemen de tijd voor de kinderen dat kun je goed zien aan de resultaten van de foto's.

Pluspunten

Mooie foto's en fijn dat er meer keus is

Als je niet het schoolpakket kiest dan vind ik de foto's en zeker de klassenfoto wel prijzig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele mooie professionele foto's

Jammer dat er geen pakket word aangeboden met diverse foto's en vind t zeer prijzig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie foto's en snelle levering.

In verhouding wel erg duur.

Pluspunten

leuke eigentijdse foto's.

Op de klassenfoto zijn de kinderen erg klein afgebeeld. Leker als de gezichten beter zichtbaar zijn.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De portret foto was leuk. Helaas wel op een kleiner formaat afgedrukt dan voorgaande jaren bij een andere fotograaf.

Pas je prijzen aan naar normale tarieven voor schoolfoto's. Pas het formaat van de groepsfoto aan, niet praktisch. En die witte achtergrond ziet er niet uit. Jammer. Deze foto ontsiert het laatste blad van het fotoboek van mijn kind na 6 jaar basisschool en daarvoor groep 1 en 2. Ik heb de foto gekocht om het boek compleet te maken. Schoolfoto's zijn voor altijd.

Pluspunten

Duo foto van de kids vinden wij geweldig

Foto's worden jaarlijk op de zelfde houding opgenomen Mag ook op een andere creatieve houdin duo foto's

Pluspunten

Leuke ideeen over de poses van de kids. Hele leuke spontane klasse foto

Pluspunten

Ontzettend leuke foto's van mijn dochter op het kinderdagverblijf. Je ziet dat ze echt de tijd nemen om een leuke foto te maken, wat niet makkelijk is met die kleintjes. Veel keuze ook, moeilijk om te kiezen ;)

Pluspunten

Snelle reactie op een gemaakte opmerking, overzichtelijk websit, goede kwaliteit van de foto's.

NVT

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mijn 3-jarige zoon wilde graag als een vliegtuig op de foto; armen gespreid, breed lachend. Maar de fotografe vroeg of hij zijn handen in zijn zakken wilde steken. Nu zie ik de klassenfoto: allemaal jongetjes met vuistjes strak in de zakken. Ik snap dat het lastig werken is in PhotoShop, die wilde rondvliegende armen, maar ik hoop toch dat er volgend jaar wat meer vliegtuigen te zien zijn -en wat minder schapenvacht.

-Laat kinderen zichzelf zijn voor de camera. Er werd niet afgeweken van het draaiboek en er was geen ruimte voor spontaniteit. -Andere props, voor de verandering? - De verhoudingen in de klassenfoto klopten niet. Lachwekkend wel, maar ook een beetje pijnlijk.

Pluspunten

Hele gave foto's

Maak een leuke pakket prijs

Pluspunten

-foto's blijven ook na het schooljaar beschikbaar -zeer snelle verwerking -zorgvuldig verpakt -voldoet aan verwachting

-vrij prijzig -verder geen verbeterpunten, ga zo door!

Pluspunten

Zelf een verkeerde bestelling geplaatst,gebeld en het word gelijk opgelost! Wat een service!! Mijn complimenten!! Heel blij mee!! Bedankt nogmaals!!

Pluspunten

Snelle levering. Vernieuwende foto's

2 sterren: slechter dan verwacht

DE periode waarin je de foto's met gratis verzending kan bestellen is erg kort. Voor mij te kort. Ook de klassenfoto vind ik niet mooi. Je ziet duidelijk verschillende groepjes, hierdoor lijkt het soms of mensen hun rug naar anderen draaien. Ook ontstaan er zo gaten op de foto tussen de kinderen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en professioneel.

Klassen foto's gaten ivm telkens paar kinderen per keer. Jammer

Pluspunten

prachtige foto's

Pluspunten

Snelle levering, mooie verpakking, alles in orde

Pluspunten

De kinderen staan op de foto precies zoals ze zijn, niet geforceerd en heel natuurlijk. Ze zijn nog jong dus over het algemeen best een opgave om ze er zo goed op te krijgen, petje af!

Pluspunten

Verrassend en innovatieve manier van fotograferen. Voor het eerst staat mijn dochter stralend op de foto.

Ga vooral zo door en laat de kids stralen!

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.