3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie foto's, gingen leuk met de kinderen om.

Vind de prijzen erg hoog. Verder vind ik het digitale bestand (waar je 20 euro voor 1 foto voor betaald!) aan de kleine kant, wij wilden juist wat grotere afdrukken voor aan de muur. (er wordt wel duidelijk aangegeven hoe groot de afdruk daarmee maximaal kan zijn, maar er wordt geen groter bestand aangeboden)

Pluspunten

om te bestellen moet je wel even (te veel) oriënteren op de website

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel geleverd.

Helaas was 1 foto erg beschadigd tijdens het verzenden. De foto's zaten ook los tegen elkaar geplakt in een kartonnen envelop. Na een telefoontje zou ik de foto opnieuw ontvangen. Helaas duurt de tweede levering nu al bijna 2 weken, dus ben bang dat deze niet gaat komen Kwaliteit van de foto's viel een beetje tegen. Dit terwijl de foto op zich heel mooi is

Pluspunten

Super snelle levering. Had de foto's niet zo snel thuis verwacht. Foto's van mijn zoontje waren erg leuk en van zeer goede kwaliteit.

Pluspunten

goede samenwerking met 2 personen werken

geen idee

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke foto en hippe site

Vond de foto printkwaliteit teleurstellend. Had het beter zelf kunnen printen dan hadden ze er beter uitgezien. En dat voor deze hoge prijs...

Pluspunten

snelle levering en mooie foto's

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering,kwaliteit

De digitale bestanden zijn een beetje aan de dure kant,Omdat onze zoon toch heel mooi op de foto stond hebben wij ze wel genomen.

Pluspunten

Klantvriendelijk, en snelheid levering

N.v.t.

Pluspunten

Kregen de foto's thuis maar waren een beetje gekreukt. Enveloppe had bij de post kennelijk ergens vast gezeten. Zonder verder moeilijk te doen kregen we de foto's opnieuw verstuurd. Ook de foto zelf was enorm leuk geworden.

Vrij prijzig maar op zich wel het geld waard.

Pluspunten

-Duidelijke site -snelle levering -ontzettend leuke foto's gemaakt van onze kinderen! -wij hadden nog een vraag en die is keurig en snel beantwoord! Goede service!

-het witte achtergrond en dan het deel dat op de grond ligt is vuil en ook goed zichtbaar op de foto's. Vinden we erg jammer. -jullie bieden voordeel paketten aan met verschillende formaten van 1 foto. Wij misten voordeel paketten met verschillende foto's.

Pluspunten

Zeer tevreden mooie en leuke foto's.En met bestellen ook netjes en verzorgd ga zo door.

Pluspunten

Wij vonden het supermooie foto's, heel veel keuze, veel leuker dan alleen een portret. Handig om te bestellen via een code, snelle levering, wij zijn heel tevreden!!

geen

Pluspunten

Snelle correcte. Levering

Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering Hele mooie kwaliteit foto's

De foto's die op 1 vel staan zou ik het liefst al gesneden ontvangen, zelf krijg je die nooit helemaal recht geknipt.

Pluspunten

Veel keus, leuke foto's.

misschien iets teveel pakketten maakt het enigizins onoverzichtelijk bij bestellen van meerdere foto's van meerdere kinderen.

Pluspunten

Mooie duidelijke website, zeer snelle afhandeling. Super en heel goed verpakte verzending Niet heel duur..kortom perfect een dikke 10

Niets..voor ons was het top!!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site

Geen. Ja meer scholen op deze manier!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede foto's

Prijs. 5* zo duur als de vorige. En minder betalen voor minder pixels terwijl dat voor jullie nu juist extra werk is. Heel vreemd

Pluspunten

Supersnelle afhandeling en levering! Mooie en leuke foto's.

Ik heb de omschrijving vd bestelling verkeerd begrepen, ik dacht dat ik 3 foto's 13x19 zou ontvangen, maar kreeg 1 van 13x19 en 2 van 10x15. Ik moet dus helaas nog nabestellen.

Pluspunten

Erg leuke foto's voor een, vergeleken met andere schoolfotografen, zeer voordelige prijs.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering van de bestelling.

De individuele schoolfoto's waren duidelijk niet spontaan. Gemaakte setting, kwam echt niet natuurlijk over. Tegenvallend resultaat. Wij hadden er meer van verwacht. De opzet van de klassenfoto was wel leuk en goed.

Pluspunten

Perfecte site, mooie foto's.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie en verrassende foto's

Website mag intuïtiever. Ook mogelijkheid om in pakket alle foto's te bestellen. Prijs van download is hoog.

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.