Pluspunten
Goede en snelle service! Ook super mooie foto's geworden!
VerbeterpuntenEen extra leuke kortingsactie voor klanten die veel foto's afnemen zou erg welkom zijn :)
Pluspunten
Wat een service! Nadat mijn jongste dochter niet zo heel leuk op de schoolfoto stond, heb ik een mailtje gestuurd om te vragen of er nog een andere foto beschikbaar was. Maar we mochten naar een extra fotodag in de studio in Utrecht komen. Daar werden we echt leuk ontvangen en de meiden mochten zelfs met zijn drieën op de foto. Het was super! De levering was snel en de foto's waren prachtig. We hebben een mooie canvas besteld!
Pluspunten
Snelle levering en goede website
VerbeterpuntenBij de klassefoto die in delen is gemaakt, zijn de verhoudingen uit hun verband getrokken. Hierdoor is het allerkleinste kind in eens groter dan het grootste kind. Bivendien heeft een van de twee juffen geen voet meer en kloppen hun armen ook niet. Dat komt door het compileren maar toch zeer kwalijk. De witte achtergrond is wel stijlvol maar het ook jammer dat je niet een stuk van de school ziet. Je mist zo toch context en daarmee herinneringen.
Beste Anneke, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en onze website! Uiteraard is het niet de bedoeling dat de verhoudingen van de groepsfoto niet juist zijn. Nadat deze bewerkt zijn sturen wij deze voor controle naar school. Als deze akkoord worden gegeven worden de schoolfoto's uitgegeven. Wij lossen dit graag voor u op en willen u hiervoor vragen ons een mail te sturen naar [email protected] met hierin een beschrijving om welke klas, kinderen en juffen het gaat zodat wij u een nieuwe klassenfoto kunnen toesturen. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Goede snelle service!
VerbeterpuntenDe prijs kan en mag wat lager, ik heb drie kinderen op verschillende scholen en jullie waren veruit het duurst.
Pluspunten
die heb ik (nog) niet
VerbeterpuntenIk heb nog steeds geen foto toegestuurd gekregen dus ik kan geen beoordeling geven
Beste Ria de Vries-Algra, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u de foto nog niet heeft ontvangen. Wij hebben uw bestelling gecontroleerd en zien dat u een download heeft besteld. Dit is een digitaal bestand welke direct na betaling zichtbaar is in uw account. Wij begrijpen uit uw beoordeling dat dit niet de bedoeling is. Wij willen u graag vragen contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 030-7370687 of per mail naar [email protected] zodat wij dit voor u kunnen oplossen en u de foto alsnog kunt ontvangen! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Klantvriendelijkheid telefonisch contact Zoeken naar oplossingen gezien het zoekraken van toegestuurde foto's. Persoonlijke benadering.
VerbeterpuntenDe foto's met de witte achtergrond vind ik te flets, minder mooi dan mijn verwachting. Er zijn wisselende bevindingen. De één is razend enthousiast, de ander minder. De aanbeveling is dan ja en nee.
Beste Morgenster, Leuk om te horen dat u tevreden bent met onze klantenservice! Jammer dat uw foto's met de witte achtergrond niet helemaal bij u in de smaak vallen. Wij bieden in onze webshop ook een vignette filter aan. Met deze filter is er een 'donkere rand' op de witte achtergrond waarbij de kinderen wel in originele kleur staan. Hierdoor proberen wij voor iedereen een passende keuze aan te bieden. Graag bieden wij u een gratis vignette foto aan zodat u het verschil kunt zien. Wij willen u vragen hierover contact met ons op te nemen zodat wij de gewenste foto gratis voor u kunnen afdrukken. U kunt ons bereiken via [email protected] of via het telefoonnummer 030-7370687. Met vriendelijke groet, Senna Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Na mijn opmerking over de beroerde kwaliteit van de foto's werd direct actie ondernomen en kreeg ik de foto's kosteloos opnieuw toegestuurd. Helaas waren ze nog net zo beroerd: flets, alsof de inkt op is.
VerbeterpuntenDe kleuren op de foto's zijn flets alsof de inkt bijna op is. Echt slechte kwaliteit foto's terwijl de klassenfoto tot 2 keer toe wel goede scherpe kleuren heeft
Beste Marjolijn, Wat fijn om te horen dat u de foto's opnieuw heeft ontvangen! Uiteraard is het niet de bedoeling dat de foto's flets zijn. Zoals in ons contact hebben wij de bewerkte foto's ter controle eerst naar u verstuurd. Deze hebben wij afgedrukt. Wij hebben graag (telefonisch) contact met u om u alsnog blij te kunnen maken met de afdrukken. U kunt ons bereiken via [email protected] of via het telefoonnummer 030-7370687 (bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur op maandag tot en met vrijdag) Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto.
Pluspunten
Mooie foto's. Goede service.
Pluspunten
Toen bleek dat 1 foto van onze bestelling geknakt was, kregen wij de hele bestelling per omgaande opnieuw geleverd. Deze schoolfoto's waren een verademing qua stijl, kleur en setting t.o.v. alle jaren daarvoor van andere fotografen. Ook fijn dat je zelf een keuze kan maken wat betreft kleur, soort en aantal.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe klassenfoto is te breed. Past niet in het schoolfoto boek. Ik vind het in groepjes maken van de klassenfoto en deze later bij elkaar plakken geen succes. Ziet er niet goed uit. Saai; jullie springen er niet uit tot andere fotografen. Mijn kind staat er niet leuk op, pose niet passend bij haar leeftijd.
Beste Petra, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u minder enthousiast bent over onze panorama groepsfoto. Toevallig hebben wij vanaf het nieuwe jaar een nieuwe groepsfoto waar de afmetingen 15x22cm van zijn! Wellicht is dit een idee voor de klassenfoto's van school voor de volgende fotodag. Wij hopen volgend jaar weer mooie foto's van uw kind te mogen maken. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
erg mooie fotos gemaakt, en een super snelle levering
Pluspunten
VerbeterpuntenMeer combi deals te maken Ook met verschillende foto's
Pluspunten
Bestelproces gemakkelijk, de kwaliteit van de foto's niet goed, veel te licht afgedrukt. Na Nieuwe Schoolfoto hierover geïnformeerd te hebben zijn we direct benaderd en zijn ons nieuwe foto's toegezonden, prima van kleur en top!
Beste Hans, Wij willen u bedanken voor uw beoordeling! Wat jammer om te horen dat u de foto's te licht heeft ontvangen. Uiteraard is dit niet de bedoeling en willen wij graag voor u oplossen. Wij zullen contact met u opnemen zodat wij de foto's opnieuw naar u kunnen versturen. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Leuke foto's en snelle levering!
Pluspunten
snel geleverd
Pluspunten
Erg mooie foto reprtage van mijn kinderen gemaakt. Ik ben er heel tevreden over!
VerbeterpuntenIk had de afmeting 13*19 cm van hun foto's maar het is erg moeilijk daar een bijpassend fotolijstje bij te vinden
Pluspunten
Prachtige portretfoto's! Ook hele leuke groepsfoto's.
VerbeterpuntenOp de foto waar ik helemaal op sta lijkt het alsof ik hele korte benen heb terwijl ik juist lange benen heb .... Ik heb een groepsfoto gezien waar de verhoudingen qua afmetingen niet klopte: een van de leerlingen is heel klein en lijkt op de groepsfoto bijna zo groot als haar mentor, dat is niet het geval.
Beste Esther Jutte, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u de portretfoto's prachtig vindt en de groepsfoto's leuk vindt. Uiteraard is het niet de bedoeling dat de afmetingen niet kloppen. Dit lossen wij graag voor u op. Als u ons een mail zou willen sturen naar [email protected] met daarin uw ordernummer en kunt aangeven welke afmetingen onjuist zijn. Dan kunnen onze beeldbewerkers dit voor u oplossen. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Senna Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, Leuke setting van de foto's door het op een auto te laten zitten of stoer te staan
VerbeterpuntenAls een kind niet wilt het later op de dag nog eens proberen
Pluspunten
Ik kan alleen maar zeggen, dat je waar voor je geld krijgt! Super veel foto keuzes en hele mooie foto's. En ze leveren echt snel!
Pluspunten
prima service
Verbeterpuntenjammer geen bevestiging van de annulering van de foute bestelling website onthoud order niet, na foute betaling (cookies of zoiets) moest ik opnieuw bestellen
Pluspunten
Mooie foto's, gingen leuk met de kinderen om.
VerbeterpuntenVind de prijzen erg hoog. Verder vind ik het digitale bestand (waar je 20 euro voor 1 foto voor betaald!) aan de kleine kant, wij wilden juist wat grotere afdrukken voor aan de muur. (er wordt wel duidelijk aangegeven hoe groot de afdruk daarmee maximaal kan zijn, maar er wordt geen groter bestand aangeboden)
Beste Saskia, Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat u de foto's mooi vindt en onze werkwijze als prettig ervaart! De download professioneel is het originele bestand, deze kunt u in ieder gewenst formaat af laten drukken. Wij geven aan dat u de foto tot een formaat van 30x45cm haarscherp heeft. Als u de foto op groter formaat wilt afdrukken kan dit uiteraard wel alleen moet u met meer afstand naar de foto kijken. Mocht dit niet gaan horen wij dit graag van u zodat wij met u mee kunnen kijken. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Verbeterpuntenom te bestellen moet je wel even (te veel) oriënteren op de website
Pluspunten
Snel geleverd.
VerbeterpuntenHelaas was 1 foto erg beschadigd tijdens het verzenden. De foto's zaten ook los tegen elkaar geplakt in een kartonnen envelop. Na een telefoontje zou ik de foto opnieuw ontvangen. Helaas duurt de tweede levering nu al bijna 2 weken, dus ben bang dat deze niet gaat komen Kwaliteit van de foto's viel een beetje tegen. Dit terwijl de foto op zich heel mooi is
Beste Rianne, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u de opnieuw verstuurde foto nog niet heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoelling. Wij zullen de beschadigde foto nogmaals naar u versturen. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Super snelle levering. Had de foto's niet zo snel thuis verwacht. Foto's van mijn zoontje waren erg leuk en van zeer goede kwaliteit.
Steenovenweg 3
3532 AE Utrecht
Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.