1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering van de foto's

Klassefoto op panorama formaat past niet in een normaal fotoalbum Witte achtergrond bij de foto maakt kinderen nog bleker dan dat ze in november al zijn Bij een digitale foto kan je toch zien of een kind er fatsoenlijk op staat? Absurde prijzen voor digitale bestanden

Pluspunten

Binnen 1 werkdag ontvangen, helemaal top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, goede reactie op aandachtspunt

Het samenvoegen van de klassenfoto uit verschillende opnamen vinden wij geen succes (verhoudingen kloppen niet en 1 groepje is vergeten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering, betaal gemak.

Iets meer communicatie over wanneer je de bestelling kan verwachten. Mijn dochter is precies en als iets wordt mee gegeven door school dan komt het aan. Echter mijn jonste is slordiger en bij haar zou ik willen weten wanneer zie iets mee krijgt. Uw bedrijf had niet gecommuniceerd wanneer de foto's na bestelling zouden worden mee gegeven. Dit zou verbeterd kunnen worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit Origineel snelle service

Wat aan de hoge prijs

Pluspunten

super leuke foto's snel nadat ze gemaakt waren al een code super kwaliteit en zeer snel geleverd ook erg makkelijk via de site te bestellen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

heldere bestelwijze, snelle toezending

de werkwijze bij groepsfoto geeft als resultaat een onevenwichtig inzicht in de proporties van de leerlingen t.o.v. elkaar; het weglaten van enige achtergrond geeft een wat kille indruk, dat is jammer

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie, frisse, goed werkende website. Goede bestelprocedure.

De foto's vallen, afgedrukt, toch tegen qua scherpte en kleurverzadiging. Ook is de belichting frontaal te fel afgesteld waardoor de flits zichtbaar wordt op het voorhoofd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie foto's. Snelle levering. Mogelijkheid van een download

Geen echte klassenfoto,maar een samengestelde foto, waarbij ook nog een groepje van 4 niet aan het totaalplaatje is toegevoegd.

Pluspunten

Inloggen gaat eenvoudig. Duidelijk bestelproces. Snelle levering. Mooie foto's. Kortom, helemaal tevreden.

Pluspunten

Super leuke foto's. Minder statisch, helemaal van deze tijd. Minpuntje A5 formaat foto niet helemaal scherp.

Pluspunten

snelle levering, alles prima in orde.

Pluspunten

Leuke, moderne en goede schoolfoto's. Net even anders dan anders - frisse wind!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie foto's, maar de prijzen zijn erg hoog

Betere prijs kwaliteit verhouding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede klantenservice, met de bestelling was iets mis gegaan en dat hebben ze per omgaande opgelost!

Ik denk dat het aantal te kiezen foto's voor mijn kleindochter (apart voor haar dus) onvoldoende was. De prijs voor een briefkaartmodel en eigenlijk ook wel voor de grote foto's vindt ik erg hoog vergeleken met een Kruidvat (bijvoorbeeld) waar een 20x30 foto 3,18 kost.

drama klassenfoto

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette afhandeling van de bestelling.

De keuze uit verschillende foto's en of poses viel me erg tegen.

Pluspunten

Overzichtelijk fotos Goede levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik vind de foto's niet mooi genomen. Ik hoorde ook van mijn dochter dat de fotografes helemaal niet leuk en aardig waren en dat ze een foto met een nummer op een bordje moesten maken? Sorry maar ik vind dit echt heel erg slecht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, groepsfoto erg leuk!

Te weinig keuze, beide foto's kind niet echt mooi

Pluspunten

ik ben dit jaar heel erg tevreden.

Ik weet dat het moeilijk is om kinderen met een beperking te fotograferen maar zou meer kinderen inclusief mijn dochter zien lachen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle service, Duidelijke website Goede kwaliteit foto's

Slechte fotograaf!!

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.