Pluspunten

ik ben dit jaar heel erg tevreden.

Ik weet dat het moeilijk is om kinderen met een beperking te fotograferen maar zou meer kinderen inclusief mijn dochter zien lachen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle service, Duidelijke website Goede kwaliteit foto's

Slechte fotograaf!!

Pluspunten

Slechte afdrukken. Zwarte strepen op sommige foto's. Prijs kwaliteit niet in verhouding.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Top! Ik had verkeerd besteld Het wordt rechtgetrokken zonder dat ik er niet voor hoeft te doen.

Geen.

Pluspunten

mooie foto s en netjes verpakt

2 sterren: slechter dan verwacht

Hoge prijzem vooral voor de downloads. Keuze in profiel en totaalfoto was er niet. Groepsfoto's; verhoudingen waren soms wat vreemd

Pluspunten

prima foto

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Na bestelling snel in huis

Ik vind de groepsfoto niet mooi in elkaar gefotoshopt. De verhoudingen tussen de kinderen is niet correct. En het is niet als groep gemaakt. Ik vind het niet een mooie foto

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-Mooie individuele foto's. Krukje is origineel/leuk en portretten zijn ook goed gelukt. -Witte achtergrond prima.

-Perspectief groepsfoto klopt niet. Dag 1 zijn groepjes van boven gefotografeerd en dag 2 (inhaal) zijn groepjes van voren gefotografeerd. Resultaat is daarom jammer. -Bezorging was veel te laat, deadline van gratis bestellen was al voorbij. Wel netjes opgelost door alsnog gratis bezorging.

Pluspunten

Super mooie foto's en de klassen foto is ook super iedereen staat er goed oo en duidelijk

Niks aan veranderen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke foto's en leuke fotografen die goed met de kinderen om gaan. Duidelijke website.

Vind de prijzen behoorlijk aan de hoge kant! €20,- voor een "groot formaat" download is echt véél te duur!! Dit is ook de rede dat ik dit bedrijf niet aanbeveel.

Pluspunten

Leuke klassenfoto!!

Pluspunten

Zeer mooie schoolfotos.

Zou alleen graag een combimagnetron zien van alle foto's.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke, ceeatieve foto's met mooi resultaat!

Het bedrag, echt veel te hoog!!! Dit is dan ook de reden dat ik nog geen keus heb gemaakt en eerst de foto's van de psz afwachtte. Een eigen fotoshoot laten doen kost me net zoveel, maar dan heb ik alles digitaal en zijn 50 foto's. Jammer, want ze zijn wel erg leuk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij hadden 2 foto;s besteld klopt maar niet 2 op 1 foto, dus een verkeerde bestelling het moesten 2 foto's met grotere afbeelding wezen.

Graag een goede bestelling door sturen, als dit gevraagd wordt. Meteen zo'n positieve reactie hierop, gelijk hebben ze mij gebeld en voor de misverstanden grotere foto's gratis toegezonden. Top zo'n afhandeling dat moeten er meer doen en dat in 2016.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantenservice is vriendelijk en beleeft. Inloggen

Geen witte achtergrond gebruiken. Foto is te veraf genomen.Dan Heb ik het over in zijn geheel. Hoe kleiner de foto word,hoe onduidelijker het is.

Pluspunten

Mooie foto's en handige manier om ze te bestellen.

Pluspunten

snelle service, correcte afwikkeling. Een aanbeveling!

Pluspunten

Prachtige foto's! Niet standaard..

Misschien goedkoper vind ze wel duur!

Pluspunten

Mogelijkheid tot bestellen van foto en/of digitale versie downloaden om zelf te bestellen of te gebruiken online De leerlingen staan er stralend op In twee dagen iedereen op de foto en per leerling goed de tijd genomen wat voor onze populatie noodzakelijk is

Prijzen van de nabestellingen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi formaat foto. Gemakkelijk nabestellen via pc.

Foto's zijn erg licht, tevens vind ik de pose waarin mijn kind op de foto zit niet 'natuurlijk'. Ik vind het erg geposeerd. De klassenfoto is qua formaat erg leuk maar ook hier erg geposeerd. Het groepsgevoel op de foto zie ik niet echt, het zijn groepjes. Het leveren aan school duurde ook erg lang, wel 6 weken!

Pluspunten

snelle vlotte behandeling, mooie kwaliteit foto's. handige website

nog niet eerder zo netjes meegemaakt. Wel vrijwel dezelfde pose als vorig jaar, met een been op een blok, is leuk maar als je dit elk jaar krijgt... ik had graag een andere pose gezien.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle service Fijn dat je nog per acceptgiro vooruit kan betalen

Klassenfoto is geen klassenfoto maar een samengesteld geheel van losse foto's in een onhandig, langgerekt formaat. Website is niet heel duidelijk. je begint met losse foto's bestellen en komt er daarna pas achter dat er pakketten zijn, die in verhouding goedkoper blijken te zijn.

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.