3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De foto's van mijzelf waren supermooi

De klassenfoto was heel raar; allemaal per groepjes van vier aan elkaar geplakt, en de verhoudingen waren volgens mij aangepast waardoor sommige kleinere mensen juist heel groot waren en andersom. Verder miste er een groepje van vier! Gewoon niet eraan geplakt. Mijn klassenfoto is dus eigenlijk niet compleet. Ik zou graag zien dat ik hier nog een nieuwe, complete voor in de plaats krijg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele snelle aflevering van de fotoos

Klassenfoto werd door een heleboel mensen ervaren als een totale flop, de foto was erg stijf en houterig, kinderen waren niet spontaan. tijdens het fotograferen. Witte achtergrond is niet mooi

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

van onze dochter 2 hele mooie fotos .

de klassefoto was onscherp en slecht gestyled , indeling kinderen echt niet goed. Jammer .

Pluspunten

Mooie duidelijke foto's

Voor schoolfoto's merr keuzemogelijkheden gewenst.

Pluspunten

Maken hele mooie en aparte fotos

Heb ik momenteel niet

Pluspunten

De foto's zijn erg leuk en na bestelling snel in huis!

De klassenfoto's worden in groepjes genomen en ik vind ze niet mooi. De kinderen staan zo ver van elkaar af het is geen eenheid zeg maar. Ik zou liever de oude klassenfoto's terug zien

Pluspunten

Leuke foto's van beide kids samen

Jammer dat de achtergrond zo licht van kleur is, en dat de afgedrukte foto's van glans blijven plakken aan het glas. Hierdoor helaas geee foto's gesneuveld.

Pluspunten

Heel erg tevreden. Vriendelijke medewerkers. Nadat ik per omgeluk een verkeerde bestelling had geplaatst waren ze zo vriendelijk geweest om dit voor mij om te zetten.

Pluspunten

Snelle levering en mooie foto's. Leuke aanbieding met verschillende foto's

Voor mij hoeft het niet zo geposeerd maar wat echter en speelser

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed en snel

iets beter verpakken voor verzending

Pluspunten

Echt super mooie, originele schoolfoto's!

Pluspunten

Snelle levering,mooie foto's, goede prijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling, betreft afleveren, de foto's hoeven dus niet meer mee in de schooltas mooie foto's leuke opstelling van de groepsfoto

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prachtige originele foto's. Snel bezorgd.

De foto's waren bij aankomst aan de onderkant bij het hoekje gekreukeld. Wel een goede envelop gebruikt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke klasse foto!

Vindt de portret foto's die gemaakt zijn van mijn kind niet mooi. Hij staat er niet op zoals hij is.

Pluspunten

Meerdere foto's maken. Wij hadden geen keuze er was maar 1 foto gemaakt.

Pluspunten

vindt het geweldige foto's vooral de groepsfoto is leuk heel blij mee bestellen ging makkelijk genoeg keus en de volgende dag al in huis

Pluspunten

Super mooie foto's en mooie kwaliteit.

Misschien iets meer mogelijkheden met de formaten in de combinatiesets.

Pluspunten

snelle levering leuke poses op de foto's , lekker vlot

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn dochter droeg een roze t-shirt. Op de foto lijkt het alsof ze roze haren heeft. Dit kon niet beter verwerkt worden ivm weerkaatsing. Slechte foto's. De klasse foto moest over gedaan worden. Niet tevreden dus

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

moderne foto's leuke posities

ik vond dat er te weinig tijd werd genomen om de foto's te maken, daardoor was het resultaat van vier van de vijf foto's net niet goed gelukkig was 1 foto wel goed, deze hebben we genomen het duurde daarnaast erg lang voor we de foto's konden zien / bestellen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke klassefoto Redelijk origineel Snelle levering van de foto's Handige manier van digitaal bekijken en bestellen

Afgelopen jaar heb ik de foto's niet besteld, omdat ik mijn dochter er gewoon niet op herkende, ze had een rare onnatuurlijke lach. Dat was blijkbaar niet herkend door de fotograaf. Te veel haast? En de foto's van mijn dochter zijn nu al een paar jaar hetzelfde: in kruiszit op een kratje. Het eerste jaar was dat nog superorigineel. Maar het zou leuk zijn als er ook andere poses zijn. Kruiszit is ook weinig flatteus met een broek die helemaal omhoog schuift. Ook dat was niet gezien door de fotograaf. Ik vind het vrij prijzig. Vooral als de foto's niet echt super zijn.

Pluspunten

het positieve aan jullie is dat jullie snel leveren ,foto s zijn mooi ,medewerkers zijn vriendelijk aan de telefoon .

wat er verbeterd zou kunnen worden is dat als je een compleet pakket kan bestellen dat je van alles wat hebt zo ook de portret foto erbij dat was het enige min punt wat ik jammer vond heb daar ook over gebelt zou een terug koppeling krijgen via de mail maar tot op heden nog steeds niets gehoord wil graag nog de portret foto bestellen met pasfoto,mocht ik nog gaan bestellen dan neem ik nog contact op.

Pluspunten

Snelle service, duidelijke site

Pluspunten

Erg blij met de service. Ik had gevraagd om wonden weg te fotoshoppen. Gelijk een reactie hierop. En gedaan. Erg prettig. En mooie foto's!

geen

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.