Pluspunten

Prachtige foto's. Doordat de fotograaf op een leuke manier de aandacht trok, staan de kinderen vrolijk op de foto. Echt een aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De foto waar mijn kind alleen op staan zijn prima

Ik heb dit vorig jaar ook al gemeld. De groepsfoto's zijn niet realistisch, niet mooi. Een groepsfoto die met de hele groep in een keer gemaakt wordt, buiten in de natuur (zoals dit voorheen gedaan werd is vele malen mooier. Jammer dat jullie dit niet doen. Maar ik wil toch een groepsfoto hebben, daarom heb ik hem wel gekocht.

Fletse foto's

2 sterren: slechter dan verwacht

Veel te hoge prijzen voor een foto

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service. handig online bestellen

ik vond het jammer dat er geen pakket is voor verschillende foto's en de groepsfoto. er is een pakket maar dan krijg je dezelfde foto in meerdere formaten en de groepsfoto. verder is de groepsfoto wel een lastig formaat om een lijstje voor te vinden

Pluspunten

Goede snelle service waarbij het tevens Top foto's zijn.

.??

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Really excellent quality and service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Strakke gemaakte foto's.

Helaas zijn het saaie, gekunstelde foto's. Witte achtergrond is flets en sfeerloos. Kinderen zijn over het algemeen heel levendig en kleurrijk, zo ook de schoolomgeving. Kinderen worden in een houding geplaatst. Fotografen maken geen contact met de kinderen, kwam over als productiewerk. Tijdens het foto's maken, worden er geen grapjes gemaakt of met de kinderen gesproken om hen op hun gemak te stellen. Klassenfoto is knip en plakwerk en dat is duidelijk zichtbaar in de losse groepjes. Er zit geen groepsgevoel in de foto en ook geen herinnering aan de schoolomgeving. Klassenfoto is in een onhandig formaat. Vooral de klassenfotos vind ik erg jammer. Daar wil je later naar terug kijken en denken, oja dat was gezellig toen met elkaar en niet alleen oja nr 1 is pietje nr 2 is caroline enz enz. Fotos zijn prijzig en de prijzen zijn vooraf niet zichtbaar op de site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De foto's zijn erg leuk, niks mis mee. De prijzen daarintegen wat minder leuk. €5 per afdruk, €10 voor een download! Er zijn in totaal 14 foto's van mijn kinderen gemaakt, maar door deze prijzen heb ik er maar 3 besteld: 2 klassenfoto's en 1 gezinsfoto.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De groepsfoto vonden wij erg leuk en spontaan, maar de losse foto vonden wij heel stijfjes en tuttig. Hier was het karakter/vrolijkheid van ons kind totaal niet op terug te vinden. Erg jammer.

Probeer per kind leukere spontanere foto's te maken.

Pluspunten

Duidelijke en uitgebreide webshop

Grote producten zijn erg duur

Pluspunten

Super. Makkenlijk te bestellen en het was de volgende dag al in huis.

Geen verbeter punten. Super.

2 sterren: slechter dan verwacht

Was veel te snel achter elkaar, we hadden de andere schoolfoto pas gehad. Jammer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed overzicht van bestelling, snel afgeleverd

Een beetje duur ivm maat

Pluspunten

Begrip voor een bestelling fout

Pluspunten

de foto's waren heel mooi gemaakt en ook een mooie achtergrond

hebben jullie ook thema's voor de achtergrond zo als zomer of spoorweg museum ,herfst

Pluspunten

Mooie fotos

De foto mogen best wel wat groter

Pluspunten

Helemaal Top

Pluspunten

Mooie foto's, goede service, snelle levering.

Pluspunten

Leuke foto's. Eens wat anders als de standaard schoolfoto's. Mogelijkheid om met alle kinderen uit het gezin op de foto te gaan, ook al zitten deze niet meer bij elkaar op school.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klassenfoto is heeeeel leuk.

Ik vind de witte achtergrond erg saai en komt flets over.

Pluspunten

In een woord Super....

Ligt niet aan jullie ,maar school had niet door gegeven dat u kwam ... Dan was de foto nog moooooier geweest. Maakt u ook foto s van honden?????

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.