3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele mooie fotos

Klassenfoto is op een waardeloos formaat. Kan ik geen enkel fotoboek.

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

Snelle service, mooie foto's

Graag zou ik van tevoren de kleur vd achtergrond weten ivm de kledingkeuze

Pluspunten

Eenvoudige bestel procedure. Positief dat de foto's naar huis adres worden gestuurd

Pluspunten

Achtergrond niet mooi. Kind lacht niet op de foto. Klasse foto erg groot.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

x

foto's te licht. de groepsfoto vind ik niet mooi, langwerpig.

Pluspunten

De klassenfoto vond ik persoonlijk niet mooi. Ook vond ik de foto's erg duur. De prijzen bij de vorige fotograaf was 12,50 incl broertjes zusjes foto.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service en snelle levering...Toppie! !!

Pluspunten

De foto is niet helemaal helder van kleur. Een meer spontane setting geeft vrolijker foto's

Pluspunten

leuke foto 's

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel ontvangst na betaling van de foto's

Veel te duur in vergelijking met voorgaande jaren "normale schoolfotograaf". Nu 25€ lichter voor 2 gewone foto's als download en 1 foto afgedrukt. Tot vorig jaar 14€ betaald voor heel pakket

Pluspunten

Heel goede service! Wij hadden zelf een fout gemaakt en kwamen hier pas later achter, maar Nieuwe Schoolfoto had het toen voor ons al opgelost. Keurig!

Pluspunten

Pluspunten

Leuke spontane kinder foto's. Had er nog wel meer gewild. Zag zulke leuke voorbeelden. Mooi de keuze in achtergrond kleur. En de klasse foto ook leuker dan standaard zitten naast elkaar. Die van de oudere kinderen op de site( springend) was geweldig.

Geen idee. Snelle service. Heb ergens over moeten maiel en kreeg snel antwoord. Foto's keurig verpakt bezorgd. Hoop zeker volgend jaar weer in utrecht op de jules verne school.

Pluspunten

Mooie foto's leuk en origineel goede service en vriendelijk personeel.

De foto's zijn best wel een beetje aan de prijs.. niet ***lig bedoeld maar de foto's die op foto papier worden gedrukt zijn aardig aan de prijs.. ondanks de korting zou je bijna een complete fotosessie met twee kids kunnen doen . Dus dat zou misschien voor een schoolfoto wel iets minder mogen kwa prijs ..

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Groepsfoto van de klas was erg leuk. Een lange foto, dat zie je nergens.

Portretfoto was niet mooi wat kleur betreft. Erg vel en scherp licht, wat niet flatteert.

Pluspunten

Pluspunten

Leuke orginele foto's Snelle service

Een fotolijst aanbieden, voor klassenfoto. Het is een leuke foto, maar helaas geen lijst voor te krijgen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Originele foto's

Geen bestelfoto's mee geven op de dag voor de herfstvakantie. Of een langere gratis verzend-aanbieding doen. Op de individuele foto ook de link naar de klassenfoto zetten. Bestel-foto digitaal aanleveren. Is wel zo handig met al die gescheiden ouders van tegenwoordig. Aanbieding voor leerkrachten. Net zoals andere fotografen ook hebben...

Pluspunten

Vol lof over de kwaliteit van de foto's , de communicatie , de prijs, de snelle ontvangst na bestellen. Geweldig !

Kan niks bedenken

Pluspunten

Top service, snelle levering . Ging iets fout en werd gelijk geregeld !

Ga zo door ! Jullie zijn top !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klassefoto vind ik op een leuke manier gedaan

ik vind de kleuren van de portretfoto erg grauw dit vind ik een verbeterpunt

Pluspunten

De foto's waren heel snel binnen, goed verpakt. Ik had een foutje gemaakt en dat werd netjes verholpen zonder dat ik iets hoefde te doen.

Mijn fout was dat ik per ongeluk een foto gedownload had terwijl ik niet eens kan printen dus dat was voor mij niet zo duidelijk.

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.