Pluspunten

Erg mooie foto's!

Betere uitkniplijn voor de foto's.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en mooie kwaliteit foto's

te weinig keus

Pluspunten

Mooie leuke originele foto's

Ik kon de sproetjes niet zien op de foto. Dat vond ik jammer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De foto's waren prima met voldoende keus in uitvoering De (na)-bestelling van de foto's heb ik in goed en vlot ontvangen. Pluim :-)

Pluspunten

Mooie foto's Snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

foto's zijn relatief duur vergeleken met andere fotografen (met name de digitale foto's) maat van foto's is zeer onhandig (13x19), onhandig voor fotolijsten foto's kunnen lastig bijgeknipt worden om passend in lijsten te krijgen (zie vorige punt) omdat dan voeten enz. eraf vallen

Pluspunten

Perfecte kvalitet van de fotos

Beter aanduidingen rondom kopen van download bestanden...BV hoe lang zijn beschikbaar voor download?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Klassefoto zeer goedkoop en slecht gemaakt. En 10 euro betalen voor een portretfoto die je zelf moet downloaden en printen ...schandalig en daarbij zijn de foto s zeer slecht genomen.

Pluspunten

Pluspunten

Mooie foto's , redelijk snel geleverd

Beetje prijzig, als ook voor opa's en oma's moet worden besteld . Misschien een idee om foto voordeel vellen te kunnen bestellen met zelf samengestelde foto's ipv 1 soort

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie portret foto. Snelle levering fotos

De klassenfoto was een grote teleurstelling. Ging de klas ooit in t geheel op de foto, nu waren er viertallen gefotografeerd en bij elkaar geplakt op een onhandig breed fotovel wat niet in een foto boek past. Ook klopte er niks van de onderlinge verhoudingen, het ene viertal stond er groter op dan de andere vier. Lengtes van kinderen tov elkaar klopten ook niet.

Pluspunten

Mooie foto's, goede prijs kwaliteits verhouding en snelle levering! Super

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat jullie de kinderen per groepjes fotograferen zodat alle kinderen samen leuk op de klassenfoto staan! De achtergronden zijn neutraal en wit. Dat vind ik mooi! Jullie kunnen goed fotograferen! Petje af! Jullie leggen de juiste momenten vast in een gezicht! Vriendelijke fotograven!

De achtergrond bij mijn eigen laatste foto's die mijn werkgever de Prinses Margrietschool in Utrecht bij jullie heeft besteld hebben 2 strepen op de achtergrond; dit vind ik erg lelijk. Omdat het op de pasfoto's doet denken aan zo'n gevangenis foto waarop iemand in hechtenis wordt genomen en de ruimte komt zo naar voren. Je wordt afgeleid door die overheersende strepen.

Pluspunten

Mooie strakke foto's. Snelle levering.

Jammer van de kleine beschadiging die foto's bij verzending hebben opgelopen.

Meer keuze in de fotos

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aanbod en navigatie prima verzorgd.

Verkoopprijzen, vooral de downloads, buitenproportioneel hoog :-(

Pluspunten

Mooie heldere, frisse foto's, makkelijke website en bestelprocedure en snelle levering.

Haha deze enquête!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Schoenen / sandalen uitdoen bij kinderen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

wat een waardeloze foto's zeg. Supersaai, ik zie op facebook veel mooiere voorbij van andere bedrijven komen mbt achtergrond, compositie en spontaniteit. Ik kan het zelf ook beter met mijn telefoon, zo kan ik ook snel geld verdienen. Het haar van mijn kind zal alle kanten op, niemand die even een kam er doorheen heeft gehaald. Hij lacht erg gemaakt, dus ook niemand aanwezig die zorgt dat het kind even spontaan kijkt of lacht.Foto's voor het paspoort zijn leuker dan deze. Ik heb alleen de klassefoto genomen zodat mijn kind later kan zien bij wie hij in de klas zat. Waarom moeten de foto's zo verschrikkelijk duur zijn als ik ze digitaal zou willen hebben? Het is onderhand ouderwets om ze niet digitaal te hebben, maar daar hoef ik niet dubbel voor te betalen vind ik.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering Makkelijk te bestellen foto is helder

De maat van de groepsfoto is onhandig, te breed. en zo ziet het er niet echt uit als een groepsfoto. De manier waarop de leerlingen zijn geposeerd zit er te statisch uit en het klopt niet helemaal. De onderste rij zit niet helemaal gelijk, waardoor het lijkt of sommigen zweven.

Pluspunten

Hele mooie foto's top gedaan

Pluspunten

Snelle service mooie en leuke foto's

Pluspunten

Leuk dat er verschillende foto's worden gemaakt. Snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mensen kwamen vriendelijk over, alles liep lekker vlot en makkelijk te bestellen

De kwaliteit van de foto's vind ik minder. Ze zijn flets,slechte kwaliteit afdruk en onze zoon kijkt een beetje naar boven en hierdoor krijgt hij een ander gezicht...

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.