Pluspunten

Snel en mooi

Kan wat goedkoper

Pluspunten

Prachtige foto's en zeer behulpzaam werknemers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk bestellen, kinderen hadden plezier

Wat een rare groepsfoto's!!! Als je kleine groepjes maakt, zorg dan zeker dat alle kinderen kijken en dat de verhoudingen kloppen als je iedereen naast elkaar zet. Zelfs de schaduwen kloppen niet. Tevens kan je dit nu niet in een normale lijst kwijt. Veder vind ik de prijzen erg hoog, en de kleurcontrasten te extreem omhoog gedaan.

Pluspunten

Zijn hele mooie en duidelijke foto,s voor een leuke prijs

Pluspunten

makkelijk om te gebruiken en te bestellen goede service, ontving de foto's snel en goed verpakt goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling. Op gestelde vragen wordt snel gereageerd en beloften worden waar gemaakt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijzen voor een foto zijn niet slecht.

Klassenfoto is raar, door aan elkaar geplakte opzet, perspectief klopt hierdoor niet en ook het werk in photoshop ziet eruit alsof het in 10 minuten is gedaan.

Pluspunten

Super en snelle service Mijn foto zijn zoek geraakt met de post heb z eeen mailtje gestuurd en drie dagen erna lagen er nieuwe foto's op de mat Snel mail contact ik kan niks negatiefs bedenken

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Werkt digitaal goed

Foto's prut ! Saaie witte achtergrond waardoor het in principe zonde vang het geld was.

Pluspunten

Origineel en ook al poseren de kinderen komt het toch natuurlijk en ontspannen over

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijke bestelling en snelle levering

De witte achtergrond matcht niet mooi bij de licht blonde haren van mijn dochter . Lijkt nu een grijzige waas op te zitten ...... jammer

Pluspunten

Jammer dat je een origineel bestand niet in de oorspronkelijke grootte kan kopen. De prijzen voor de digitale bestanden zijn belachelijk hoog. En de kwaliteit vond ik niet heel bijzonder, op 1 foto nog veel zwarte vegen op de achtergrond (op het gebruikte doek) lijkt niet veel aandacht aan besteed. Verder vind ik persoonlijk dat de portretfoto's erg statig zijn, te recht van voren genomen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Foto van het kind zijn mooi en leuk

Klassenfoto is van waardeloze kwaliteit. De kinderen zijn uitermate slecht en zeer onnatuurlijk gefotoshopt. Grote kinderen zijn gewoon kleiner gemaakt!! Het resultaat is een echte teleurstelling zeker omdat het in ons geval een groep 8 foto betreft.

Pluspunten

Leuke fotoposities !!

de klasse foto is een beetje nep met die groepjes gefotografeerd en dan aan elkaar geplakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke foto's

Je ziet dat de klassenfoto's groepjes zijn aan elkaar geshopt. Waardoor er nu ook 1 kind niet opstaat

Pluspunten

Snelle levering! Mooie foto's vooral de groepsfoto!

Niet..ga zo door!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Omgang met kinderen was goed en prettig

Meeste foto's waren naar ons idee mislukt en de kinderen stonden er niet leuk op. Dus ook niet besteld. Advies om beter te beoordelen of de kinderen er leuk op staan of foto's tijdens het maken laten zien aan de ouder(s)

Pluspunten

Zo lang als de schoolfoto bestaat zijn de klassenfoto's jaarlijks altijd hetzelfde. Bij Nieuwe schoolfoto zijn ze in geslaagd deze traditie te doorbreken. Eindelijk eens schoolfoto's 2.0 prachtig en vernieuwend!

Het formaat van de klassenfoto past niet in een lijstje. Een gangbare maat zou handiger zijn

Pluspunten

Groepsfoto is in delen gemaakt, maar met een verschillend perspectief waardoor het ene groepje kinderen groter is dan het andere groepje. Daarnaast geen keus uit foto's en de foto die voor mij gekozen was door de nieuwe foto vond ik niet leuk. De foto's van broertjes/zusjes heb ik nog niks van gehoord.

Pluspunten

Ik miste foto's en van bestelde foto's was er een beschadiging/vlek. Na contact goed op de hoogte gehouden en nieuwe foto gekregen. Goede service!

De hoeken van foto's waren beschadigd. Weet niet hoe dit kwam want aan de verpakking zag ik niets maar goed opgelost. Goede klantenservice

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie foto en aandacht voor het kind.

De foto's zijn beetje overbelicht, daarom zijn de digitale foto's niet te bewerken om zwart/wit af te drukken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van leuke foto's

Onoverzichtelijk bij bestellen, per foto en verschillende schermen en daarna terug om volgende in te voeren.... Al met al geresulteerd in dat ik een paar portretfoto's besteld meende te hebben... Maar bij ontvangst bleek van niet... Mijn eigen fout, maar meg al dat klikken en checken is r dus toch wat misgegaan...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vernieuwde kijk op fotografie, fijne klantenservice

Schoolfotografie hoort in mij ogen vooral de groei van het kind en klas te laten zien. Nu zijn het portretfoto vernieuwde stijl waarmee in mijn ogen dit niet altijd goed zichtbaar is. Ook de keuze vind ik erg weinig. Ik kies liever uit 5 verschillende portretfoto's dan uit 1 en 1 totale body. Ook de kleurafdruk verschilde enorm van wat zichtbaar was op de computer.

Pluspunten

Fijne, ontspannen foto's

De keuze voor combivellen vond ik wat onlogisch of ingewikkeld (of veel)

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.