3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit foto's, moderne fotografeertechnieken, snelle levering

Formaat 13 x 19 is wat mij betreft geen goed formaat!! Ik heb spijt van het bestellen van dit formaat. Meest gangbare lijst om te kopen is 13 x 18 cm. Bij het kopen van deze lijstjes moet je er links en rechts (of boven en onder) iets afsnijden, waardoor hoofden en/of voeten te krap aan de rand komen te zitten. Formaat 40-60 leek mij ook een afwijkend formaat, daarom deze uiteindelijk niet besteld in canvasformaat. Bovendien vond ik de canvasdoeken aan de hoge prijs.

Pluspunten

Helaas vond ik de foto's van mijn zoon alleen niet mooi, hij zat heel stijf met zijn tanden op elkaar op alle foto's. De foto's van mijn kinderen samen vielen ook tegen; ze keken op iedere foto of de andere kant op of ze straalden niks uit. Ik had het idee dat het kwam doordat het allemaal snel snel moest wat ook weer logisch is als het zoveel kinderen zijn. De klassenfoto vond ik wel geweldig!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelproces ok

Kwaliteit foto's mag beter en ongelooflijk prijzig

Pluspunten

Snelle service, professionele foto's, mooi (digitaal) concept

bij pakket aanbieding alle type foto vellen toevoegen, kan dan wellicht een euro of twee duurder worden maar dat zal voor de meesten geen bezwaar zijn.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle toezending foto's

klasssefoto als groep nemen met meerdere rijen van max ca 7 personen nemen en niet in één lange rij. De geleverde lange rijfoto is overigens samengesteld is uit meerder foto's .

Pluspunten

Stuk goedkoper

Meer keuze

Pluspunten

Zeer nette en vlotte levering

Foto's vielen me iets tegen dit jaar, beetje stijfjes (miste de opsmuk van houten kisten waar de kids op zitten ed

Pluspunten

Mooie foto's en een snelle levering.

Pluspunten

geen opmerkingen vindt het goed geregeld allemaal

ga vooral zo door

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De foto's waren echt fantastisch.

10 euro voor één download is echt een onsympathieke prijs voor schoolfoto's. Heb er 3 uitgezocht en was dus 30 euro kwijt. Onevenredig veel.

Goed werk mooie foto's

Pluspunten

Maken mooie, spontane foto's

Pluspunten

goede samenwerking met de fotografen. Mooie foto's en de kinderen waren erg enthousiast. Leuke afwisselende foto's verschillende houdingen. Snelle afwikkeling en mooie kwaliteit. Ik heb namens de ouderraad erg prettig met jullie samengewerkt.

De groepsfoto's vind ik soms een beetje in elkaar geschoven en het lijkt net of verschillende afstanden zijn gebruikt voor de groepjes. maar erg origineel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle service

De Allerhande van AH lag op de groepsfoto. Wij haalden deze eraf maar bleef plakken aan de foto. Dit mag niet gebeuren. Het geeft ons geen goed gevoel qua kwaliteit.

Pluspunten

Meer keuze mogelijkheden kwa gemaakte fotos. Plus pakket samenstelling in ons verleden meer keuze mogelijk bij andere fotograven.

Pluspunten

Moderne foto's, erg mooi gedaan!

De klassenfoto vond ik erg wit qua achtergrond. Die heb ik niet genomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De witte achtergrond.

Voor 5 euro kun je een foto downloaden voor je computer. Deze kun je niet laten afdrukken. Maar zelfs op je iPhone is deze foto niet scherp! Prijzen zijn veel te hoog.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk in te loggen en voldoende keus uit verschillende soorten foto's. Snelle, nette levering.

Mag goedkoper. Betere combideals voor als je ook voor broertjes en zusjes nog wat hebt te bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelheid

Keuzepakket, bij de pakketten, moet je steeds de klassenfoto afnemen, terwijl 1 genoeg was.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

kwalitatief goede foto's. Snel geleverd

Ons kind staat niet ontspannen, zelfs een beetje krampachtig op de foto

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie en snelle levering

Ik vindt de foto's erg kostbaar. Zowel print als digitaal

Pluspunten

Ik ben ontzettend enthousiast over de (school)foto's van mijn 16 maanden oude dochter. Ze staat stralend en spontaan op de foto's. Hartelijk dank!!!

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.