Pluspunten
Prijzen voor een foto zijn niet slecht.
VerbeterpuntenKlassenfoto is raar, door aan elkaar geplakte opzet, perspectief klopt hierdoor niet en ook het werk in photoshop ziet eruit alsof het in 10 minuten is gedaan.
Beste Daan, Bedankt voor uw beoordeling! De klassenfoto’s worden voor controle eerst naar school gestuurd, school controleert de verhoudingen van de kinderen en of deze realistisch zijn. Als wij hier akkoord op hebben worden de inlogkaarten verstuurd naar ouders. Uiteraard begrijpen wij dat u een juiste klassenfoto wilt ontvangen. Hiervoor willen wij u graag vragen contact met ons op te nemen via [email protected] zodat wij met u naar de groepsfoto kunnen kijken. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Super en snelle service Mijn foto zijn zoek geraakt met de post heb z eeen mailtje gestuurd en drie dagen erna lagen er nieuwe foto's op de mat Snel mail contact ik kan niks negatiefs bedenken
Pluspunten
Werkt digitaal goed
VerbeterpuntenFoto's prut ! Saaie witte achtergrond waardoor het in principe zonde vang het geld was.
Pluspunten
Origineel en ook al poseren de kinderen komt het toch natuurlijk en ontspannen over
Pluspunten
Makkelijke bestelling en snelle levering
VerbeterpuntenDe witte achtergrond matcht niet mooi bij de licht blonde haren van mijn dochter . Lijkt nu een grijzige waas op te zitten ...... jammer
Beste Gera, Fijn om te horen dat u blij bent met de bestelprocedure en de snelheid van de bestelling! School kiest voorafgaande de fotodag de kleur achtergrond. Wij zullen uw feedback meenemen tijdens onze evaluatie met school zodat er wellicht volgend schooljaar een andere achtergrond gebruikt kan worden zoals bijvoorbeeld licht of donker grijs of steigerhout. Wij willen u graag nogmaals bedanken voor uw beoordeling en wensen u nog veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
VerbeterpuntenJammer dat je een origineel bestand niet in de oorspronkelijke grootte kan kopen. De prijzen voor de digitale bestanden zijn belachelijk hoog. En de kwaliteit vond ik niet heel bijzonder, op 1 foto nog veel zwarte vegen op de achtergrond (op het gebruikte doek) lijkt niet veel aandacht aan besteed. Verder vind ik persoonlijk dat de portretfoto's erg statig zijn, te recht van voren genomen.
Beste Sandra, Bedankt voor uw beoordeling. Het originele bestand kunt u afnemen als download professioneel. Wij willen u graag vragen om contact met ons op te nemen zodat wij naar uw foto kunnen kijken waar een zwarte veeg op het doek zit. Dit is uiteraard niet de bedoeling en lossen wij graag voor u op. Wij willen u vragen een e-mail te sturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Foto van het kind zijn mooi en leuk
VerbeterpuntenKlassenfoto is van waardeloze kwaliteit. De kinderen zijn uitermate slecht en zeer onnatuurlijk gefotoshopt. Grote kinderen zijn gewoon kleiner gemaakt!! Het resultaat is een echte teleurstelling zeker omdat het in ons geval een groep 8 foto betreft.
Beste Eric, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat de verhoudingen van de klassenfoto niet kloppen. Voordat de foto's uitgeleverd worden worden deze eerst gecontroleerd door school op verhoudingen en aantallen. Uiteraard begrijpen wij dat de klassenfoto van groep 8 een leuk aandenken is aan de basisschool en willen wij u graag vragen contact met ons op te nemen via de mail [email protected] zodat wij met u mee kunnen kijken naar de groepsfoto. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Leuke fotoposities !!
Verbeterpuntende klasse foto is een beetje nep met die groepjes gefotografeerd en dan aan elkaar geplakt.
Pluspunten
Duidelijke foto's
VerbeterpuntenJe ziet dat de klassenfoto's groepjes zijn aan elkaar geshopt. Waardoor er nu ook 1 kind niet opstaat
Pluspunten
Snelle levering! Mooie foto's vooral de groepsfoto!
VerbeterpuntenNiet..ga zo door!
Pluspunten
Omgang met kinderen was goed en prettig
VerbeterpuntenMeeste foto's waren naar ons idee mislukt en de kinderen stonden er niet leuk op. Dus ook niet besteld. Advies om beter te beoordelen of de kinderen er leuk op staan of foto's tijdens het maken laten zien aan de ouder(s)
Beste Erik, Bedankt voor uw bericht. Goed om te horen dat u onze omgang met kinderen als prettig ervaart heeft op de fotodag. Jammer om te horen dat u minder tevreden bent met het resultaat van de foto's. Wij willen u vragen om contact met ons op te nemen zodat wij nogmaals naar uw foto's kunnen kijken en wij u een passende oplossing kunnen aanbieden. Dit kan via de mail [email protected] of telefonisch op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur op 030-7370687 Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Zo lang als de schoolfoto bestaat zijn de klassenfoto's jaarlijks altijd hetzelfde. Bij Nieuwe schoolfoto zijn ze in geslaagd deze traditie te doorbreken. Eindelijk eens schoolfoto's 2.0 prachtig en vernieuwend!
VerbeterpuntenHet formaat van de klassenfoto past niet in een lijstje. Een gangbare maat zou handiger zijn
Pluspunten
VerbeterpuntenGroepsfoto is in delen gemaakt, maar met een verschillend perspectief waardoor het ene groepje kinderen groter is dan het andere groepje. Daarnaast geen keus uit foto's en de foto die voor mij gekozen was door de nieuwe foto vond ik niet leuk. De foto's van broertjes/zusjes heb ik nog niks van gehoord.
Beste Juliette, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u blij bent met onze snelle service. In uw verbeterpunten zien wij dat u de broer-zus inlogkaart nog niet heeft ontvangen. Deze zijn tegelijk verstuurd met de individuele inlogkaarten. Wellicht dat de broer-zus inlogkaart nog op school is. Uiteraard kunnen wij deze ook voor u opzoeken. Wij willen u vragen via de mail ([email protected]) contact met ons op te nemen zodat wij uw inlogkaart van beide kinderen kunnen opzoeken. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Ik miste foto's en van bestelde foto's was er een beschadiging/vlek. Na contact goed op de hoogte gehouden en nieuwe foto gekregen. Goede service!
VerbeterpuntenDe hoeken van foto's waren beschadigd. Weet niet hoe dit kwam want aan de verpakking zag ik niets maar goed opgelost. Goede klantenservice
Pluspunten
Mooie foto en aandacht voor het kind.
VerbeterpuntenDe foto's zijn beetje overbelicht, daarom zijn de digitale foto's niet te bewerken om zwart/wit af te drukken.
Beste Klant, Bedankt voor uw beoordeling, goed om te horen dat u ziet dat wij aandacht nemen voor ieder kind wat wij op de foto zetten en u een mooie foto heeft ontvangen. Wat jammer om te horen dat u de foto niet kunt afdrukken in zwart-wit. Wij willen dit graag voor u oplossen. Hiervoor willen wij u vragen om een e-mail te sturen naar [email protected] met daarbij het ordernummer. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Snelle levering van leuke foto's
VerbeterpuntenOnoverzichtelijk bij bestellen, per foto en verschillende schermen en daarna terug om volgende in te voeren.... Al met al geresulteerd in dat ik een paar portretfoto's besteld meende te hebben... Maar bij ontvangst bleek van niet... Mijn eigen fout, maar meg al dat klikken en checken is r dus toch wat misgegaan...
Pluspunten
Vernieuwde kijk op fotografie, fijne klantenservice
VerbeterpuntenSchoolfotografie hoort in mij ogen vooral de groei van het kind en klas te laten zien. Nu zijn het portretfoto vernieuwde stijl waarmee in mijn ogen dit niet altijd goed zichtbaar is. Ook de keuze vind ik erg weinig. Ik kies liever uit 5 verschillende portretfoto's dan uit 1 en 1 totale body. Ook de kleurafdruk verschilde enorm van wat zichtbaar was op de computer.
Beste Sigrid, Goed om te horen dat u het concept van Nieuwe Schoolfoto leuk vindt en onze klantenservice als prettig ervaart! Wij zullen uw feedback over de meerdere foto's per kind meenemen tijdens onze evaluatie met school, wellicht dat wij volgend jaar meerde foto's per kind mogen maken. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Fijne, ontspannen foto's
VerbeterpuntenDe keuze voor combivellen vond ik wat onlogisch of ingewikkeld (of veel)
Pluspunten
Goede en snelle service. Makkelijk en overzichtelijk
Pluspunten
Prachtig scherpe foto's! Leuke poses. Mooie kleuren. Mooi papier. Gewoon top!
Pluspunten
De foto Is leuk
VerbeterpuntenKwaliteit van De Prints Zijn slecht
Pluspunten
fotosessies op de dag vlot en goed georganiseerd. De bestelprocedure en de levering van de foto's zijn ook goed.
VerbeterpuntenDe individuele foto's zijn heel erg 'gemaakt' zelfs bij ons dochtertje die meestal leuk en spontaan op de foto staat. De klassenfoto zier er wat vreemd uit omdat de groepjes kinderen op wisselende grootte zijn afgedrukt lijkt wel.
Beste Ilja Prins Clausschool, Leuk om te horen dat u de fotodag als prettig heeft ervaren en de foto's snel bij u in huis waren! Wat jammer dat u de foto's van uw dochter iets gemaakt vindt. Onze fotografen doen hun uiterste best om alle kinderen zo uniek mogelijk en als zichzelf op de foto te zetten. Wij zullen uiteraard uw feedback meenemen tijdens onze evaluatie met de fotograaf zodat hier in het vervolg nog meer opgelet wordt door de desbetreffende fotograaf. Wij willen u nogmaals bedanken voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Snelle klantgerichte reactie op vraag gekregen. Denken mee. Snelle levering, zorgvuldig verpakt.
VerbeterpuntenMogelijke combinaties van foto's uitbreiden. De groepsfoto was erg mooi, van beide groepen. De portretfoto een pasfoto vonden we wat flets van kleur, de kleuren mochten wat dieper. De eerste was origineel, de tweede wat standaard.
Pluspunten
VerbeterpuntenBeter aangeven of je de foto per post wil of digitaal
Steenovenweg 3
3532 AE Utrecht
Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.