3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er zaten 2 leuke foto's bij de serie. De foto's hadden een originele insteek. Ik zal jullie zeker aanbevelen in het regulier onderwijs.

U biedt aan ook Speciaal Onderwijs te fotograferen. Dit houdt in meer tijd en aandacht per kind. Het kost vaak meer moeite om het kind toch leuk op de foto te krijgen. Meer gekkigheidjes en grapjes worden van de fotograaf dan verwacht. Helaas is dit niet gelukt bij mijn kind, sterker nog... hij staat er boos en chagrijnig op. Daarom heb ik slechts 1 broertje/zusje gekozen. Wellicht een puntje van aandacht om, evt in overleg met de juffen, de kinderen toch enigszins met een glimlach op de foto te krijgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, kwalitatief goede foto's wel wat prijzig

Ik miste de groepsfoto, een tweede mogelijkheid omdat we op vakantie wAren en nu alleen foto van mijn dochter niet van mijn zoon of foto samen, jammer dat mijn dochtertje op alle 4 de foto's wat beteuterd keek.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Mooie foto's - Goede prijsverhouding - Gratis verzending - Snelle 'brievenbus' levering.

- duurde erg lang voordat ik een inlogkaart kreeg. - weinig keus aan foto's, aantal erg weinig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De fotografe was vriendelijk en opgewekt, op tijd en had alle spullen netjes mee en goed opgezet.

De fotografe dient zich aan te passen aan de cluster 4 kinderen als je daar komt fotograferen. Kinderen met Autisme hebben soms moeite met deze dingen. Verder was het verzoek om op 1 knie te gaan zitten om vervolgens erg lang bezig te zijn om de foto te maken, heb er nog rotte knieën van. Het resultaat is schrikbarend slecht! ik schrok me dood, de groepsfoto's is in 4en genomen en later in elkaar gemonteerd! dit is zoo slecht en amateuristisch gedaan dat het werkelijk niet kan. De ene groep van 4 staat hoger dan de andere, naast elkaar gemonteerd met armen over elkaar heen geplakt..enz. heel erg lelijk. De individuele foto's waren wel goed gelukt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke fotografen. Snelle levering van de foto's na zowel fotodag als na plaatsen van de bestelling.

Erg duur. Bij de 'combi-foto' waarbij er 1 wat grotere portretfoto is en zijwaarts wat kleinere portretfoto's zijn, miste ik welk formaat ongeveer zo groot is als een pasfoto.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- mooie achtergrond en tools voor de foto - snelle levering en goed verpakt

- bewerking van foto (qau kleur ) in het echt minder mooi waardoor de profielen van je kindje minder duidelijk zijn op de foto. - jammer dat je geen zwart/wit foto kan bestellen. - foto van te ver genomen of niet goed ingezoomd. Vond toen ik de foto's kreeg minder duidelijk. Verder zeer tevreden en zijn de foto'staat ook wel mooi en leuk geworden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging nadat je de bestelling geplaatst hebt.

Ik had liever n paar foto's extra gezien waar ik uit kon kiezen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke gebruikersvriendelijke site

Veel en veel te duur! Voor twee kinderen ben ik voor twee schoolfoto's, klassenfoto en broer-zus foto bijna 50 EUR kwijt. Doe ik 1x daarna nooit meer! Dan ga ik wel naar een echte fotograaf. Oh ja en dit is digitaal, moet het nog zelf printen!

Pluspunten

Makkelijk bestellen, snelle levering

Geen verbeterpunten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk bestellen

Pasfoto groot is te groot voor mijn standaard lijstje.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Weet niet .

Stuur alle foto's die ik bestel en maak een hele klassen foto

Pluspunten

Hele mooie foto's! En dat met kleine kinderen, van in ons geval 1 en 3 jaar oud!

Pluspunten

Prachtige foto's.

Vond de foto's wel duur. Ik had het liefst ook nog digitale versies besteld en een metalen versie, omdat de foto's zo mooi waren, maar alleen al het bestellen van alle foto's was geloof ik iets van 60 euro. Erg jsmmer. Maar we zijn wel erg blij met het resultaat.

Pluspunten

Snelle levering. Keurig verzorgd.

Klassenfoto vind ik een beetje gekunsteld.

Pluspunten

Foto's zijn erg leuk qua pose en spontaniteit. Makkelijk bestelproces en snelle afwikkeling

Foto's zijn duur

Pluspunten

Mooie foto's, snelle en makkelijke setvice

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie foto's, snelle service/bezorging

Dure fotograaf

Pluspunten

Snelle service, duidelijke site

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Foto's zijn mooi. Het eerste jaar vond ik de foto's origineel.

- voor de broers en zussen foto werd heel weinig tijd genomen en de fotografe deed niet haar best om kinderen op hun gemak te laten voelen. Gevolg... mijn jongste zoon staat niet op de foto. - het tweede jaar is hetzelfde trucje toegepast als het eerste jaar. Dan is het niet echt origineel meer. - het is echt storend hoe de foto's geblurd zijn op de bestelpagina. - ik vind het heel prijzig.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelheid

Ik vind de prijs veel te hoog voor wat je krijgt. Een schoolfoto is jeugdsentiment en wil je dus wel kopen, nu wordt er belachelijk veel geld gevraagd voor heel weinig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De klassefoto was helemaal Geweldig! Leuk zo 2 aan 2 gefotografeerd

De individuele foto vond ik Vreselijk! Mijn zoon zat er als een zoutzak bij

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie foto's

De prijsverhoging vind ik wel belachelijk hoog.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de foto's van de kinderen waren eens een keer niet standaard. leuke posities bij de broers en zussen foto's. echt mooie foto's

de klassenfoto's waren niet mooi. je kon duidelijk zien dat er groepjes kinderen aan elkaar geplakt waren. tevens vond ik het lange formaat erg onhandig. past niet in het plakboek...

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.