Pluspunten

Nadat ik mijn bestelling binnen had gekregen viel mij pas een snotje op bij de neus van mijn dochter. Na contact te hebben gehad, werd zonder problemen dit digitaal bewerkt en kreeg ik een nieuw pakketje opgestuurd.

Pluspunten

Prachtige foto's, niet standaard, verschillende poses. Geweldige klassenfoto's. makkelijk bij te bestellen op internet en heel snel geleverd

Verwachtingen managen van het moment van foto's maken op school tot het moment van ontvangen. Ik had geen idee wanneer we de foto's konden verwachten. Dit kenbaar maken doet veel in de verwachting

Pluspunten

Originele en spontane foto 's .Met zorg gemaakt .En met oog voor detail

Pluspunten

Leuke foto's mooi lichte achtergrond klassen foto was apart vond hem echt super en de prijs wasmachine echt goedkoop. Hoop volgend jaar dat jullie er weer zijn

Niet

Pluspunten

Snelle levering, mooie foto's

Pluspunten

Foto's zijn schitterend en snel in huis!

Afmeting van groepsfoto vind ik persoonlijk niet fijn voor in de plakboeken.

Pluspunten

mooie en originele foto's duidelijke website vriendelijke en snelle reactie op vragen gesteld via de mail

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie foto's. Snelle levering.

Doe de prijzen wat omlaag. Dan bestel ik veel meer foto's! Downloads (van groot formaat) zouden veel goedkoper moeten. Daarnaast misschien een idee om ook pakketten aan te bieden van combinaties van portretfoto's en familiefoto's.

Pluspunten

Mooie en kwalitatief goede foto's, snelle levering

Pluspunten

Leuke foto's op een mooie leuke manier het kind laten poseren. Groepsfoto's zijn erg mooi alle kinderen staan er ontspannen op. Snelle werkwijze en goed beveiligde site en inlog codes

Prijzen zijn wat aan de hoge kant.

Pluspunten

Super leuke foto's helemaal in vergelijking met de schoolfoto's van vroeger.

Mogelijkheid om zelf een de foto's te kiezen binnen een standaard pakket.

Pluspunten

Duidelijkheid, klantvriendelijk productkwaliteit en snelheid zijn opmerkelijk goed

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering van de foto's

Zeer chagrijnige fotograaf die niet flexibel om kon gaan met haar klanten. Foto met witte achtergrond maakt het heel flets. Weinig foto's gemaakt waardoor de keuze heel minimaal was tussen niet leuk en een beetje leuk! Met een leuke enthousiaste relaxte fotograaf was het resultaat veel leuker geworden!!!

Pluspunten

- Fotograaf maakte kinderen aan het lachen. - Foto werd snel gemaakt. - Veel leuke reactie's van familie en vrienden

Pluspunten

leuke foto's, prima afhandeling van bestelling (correct en snel)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze nemen de tijd en zijn leuk met de kinderen

Misschien met zijn tweeën, één de kinderen "laten" lachen, de ander fotograferen, maar snap dat, dat niet haalbaar is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie foto's

Website, inloggen

Pluspunten

Ik vind de schoolfoto's dit jaar te licht qua achtergrond en daardoor een beetje saai/mat uitgevallen. Verder vind ik het formaat van de foto met de klas erg ongelukkig omdat dit niet in het fotoboek past en je dus in de foto moet knippen om hem in te plakken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering ! En leuke foto's

Wel prijzig

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle levering.

geen bewerkte foto"s meer met saaie witte achtergrond. gewoon naar buiten of in de gymzaal met z"n allen.

Pluspunten

leuke, moderne manier van foto's maken, zodat elk kind er leuk op staat. snelle levering

Pluspunten

Top bedrijf mooie foto's en goedkoop en binnen 1 dag je foto's

Ga zo door

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelling proces is prima gegaan

Ik heb de foto's besteld omdat het de eerste fotoschoot voor mijn do hter op de opvang was, anders zou ik ze niet bestellen- ik vond ze niet mooi en ze lijkt er niet echt op haarzelf. In gergelikking met andere foto sessies van mijn dochter was dese het minst succesvol.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een leuke manier om te leren typen.

Ze zouden graag meer plaatsen willen voor Duckstad een uitbreiding bevoorbeeld een strand.

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.