Pluspunten

Heel correct en vriendelijk behandeld. Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, supersnelle levering en heel betaalbaar

Misschien is het handig om de foto's te snijden de meeste mensen hebben geen fotosnijder ik bedoel dan als ze op een vel zitten is best lastig om fit mooi te doen

Pluspunten

Mooie foto's en snelle service

Pluspunten

Je bent vrij om te stellen, geen dwang aanwezig. Ook gelukkig niet op voorhand al foto's toegestuurd met acceptgiro.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Betere fotograaf inhuren. Alles beter registeren zodat er niets kwijt raakt.

Pluspunten

Leuke spontane foto, makkelijke bestelling, keurige bezorging. Dus zeer tevreden!

Pluspunten

Mooie kwaliteit foto"s en service is prima. Ze zijn hulpvaardig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het zou leuker zijn als er bij de klassenfoto de namen bij staan

Pluspunten

Superleuke foto´s. Mijn zoontje heeft een hekel aan op de foto staan, maar hij is echt geweldig.

prijs mag altijd minder en kwam per ongeluk op de set-aanbieding. Dat mag wel duidelijker vermeld worden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering.

Omslachtig was het bestellen met inlogcode. Haal overbodige stappen en vensters eruit. De individuele foto's waren van goede kwaliteit, alleen jammer dat de achtergrond niet contrasteerde met de gefotografeerde. De groepsfoto was slecht. Aan de ene kant vielen gaten, aan de andere kant stonden mensen te dicht op elkaar. Dit gaf een heel rommelig beeld, bovendien was niet iedereen zichtbaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel geleverd

weinig keuze ik had meer verschillende foto`s gewild

Pluspunten

snel professioneel goede service

keuze voor foto's beperkt.

Pluspunten

Opvallende goede foto van mijn dochter mét bril.

Pluspunten

Had een foutje gemaakt met een bestelling die ik geplaats had gebeld en gelijk opgelost... Besteld voor 17u en was gelijk de volgende dag in huis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke klassefoto,

Kleuren van de aparte fofo's verschilden van de kleur van de klassefoto . Vind het behoorlijk duur als je meerdere kinderen hebt. Jammer dat er geen keuze is om ook ergens de broertjes/zusje foto ergens gratis bij te krijgen ( eenbepaalde combi)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk hpuding

Prijs! Echt veel en veel te duur. Prijs kwaliteit verhouding ver te zoeken

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie foto's. Snelle levering

Rete duur. Belachelijk gewoon. Beter sets maken met verschillende schoolfoto en daar een mooie prijs van maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele snelle levering goeie kwaliteit

Een hele grote minpunt is , dat je niet een voordeel pakket kan bestellen die alle foto's bevat , als je een pakket uitkiest is het van 1 zelfde foto in verschillende formaten met een klassen foto en niet alle foto's erin

Pluspunten

Pasfoto's zijn mooi, ook de extra foto waar ze totaal op staan.

Klassenfoto vinden we minder. Heel raar formaat en soms niet zo goed gefotoshopt. Wij geven de voorkeur aan een 'normale' klassenfoto.

Pluspunten

Prima service Ik had de foto's besteld en betaald met ideal. Echter na 5 werkdagen waren ze nog niet via de post aangekomen. Na 1 belletje lag er de dag erna een pakketje in de brievenbus. Wauw wat een service. Zonder enige twijfel werd de zending opnieuw versuurd. Helemaal top en super blij met de mooie foto's.

Misschien leuker als er per jaar een nieuw pose door de kinderen aangenomen kan worden bij de foto waarop ze zitten.

Pluspunten

Mooie foto's , snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De bestelling was snel binnen. En betalen vooraf.

Sorry, foto vond ik van te dichtbij genomen van mijn zoon. Hij lacht niet op de foto. Klasse foto zitten 2 grote gaten tussen de personen. Witte achtergrond te licht voor de achtergrond bij de personen. Foto met vrije keus houding te veraf genomen. Best wel duur. Ik ben blij dat de foto's in de verpakking droog waren aangekomen . Sorry.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

de fotos zijn mooi en netjes snel geleverd

jammer dat het 5 weken geduurd heeft voor we de codes hebben gekregen

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.