3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Digitale foto's gelijk binnen

Foto vel wat is betaald en besteld ook na telefonisch contact nog steeds niet binnen!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

nagekomen: na mijn opmerking over het afwijkend formaat, ben ik gebeld en hebben zij dit direct, netjes en vriendelijk opgelost. top-service!

de foto's waren kleiner dan het opgegeven formaat; lelijk in een lijstje.... jammer!

Pluspunten

Hele snelle levering en mooie proffesionele foto's!!

Pluspunten

Superleuke schoolfoto's

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

we vonden de groepsfoto niet mooi, veel te veel stukjes aan elkaar geplakt niet mooi gedaan

Pluspunten

Leuke foto's veel verschillende soorten foto's en niet al te duur. Snelle leverering.

Pluspunten

mooie heldere foto's snelle service

veel witruimte om de zittende portretfoto, beter de kinderen wat groter in beeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke foto's en goede afwikkeling

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

niks

er zijn veel foto gemaakt en heb 2 foto s van de kinderen samen'. vind dat een slechte zaak .en al is het 30 graden binnen in school en vervellende kinderen op de gang te wachten .waar je niet leuk vind. dan nog moet je wel goede foto s blijven maken . nee ik hoop dat het volgend school jaar beter wordt

Pluspunten

Voor de 2de keer zijn de schoolfoto's door Nieuwe Schoolfoto gemaakt. Net als vorig jaar, zeer mooie en kwalitatieve foto. Groepsfoto en individuele toch wat anders en hierdoor leuker dan voorheen. Zeer tevreden hierover, en ook de levertijden zijn supersnel.

De prijzen zijn marktconform maar toch zou ik die iets lager willen zien, of misschien wat kortingen/aanbiedingen (naast het voordeelpakket).

Pluspunten

Alle foto's zijn prachtig! Heel helder van kleur, en de kinderen staan erop zoals ze zijn niet te gemaakt. Kon gewoon niet kiezen welke dus dan maar allemaal :)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nabestellingen zeer snel geleverd

Beveiliging inlogprocedure dramatisch Zeer onnatuurlijke fotos met neplachjes en plukken haar voor het gezicht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke, vrolijke foto's. Er is keuze uit verschillende foto's bij de broertjes/ zusjes foto.

Digitale foto's zijn te duur. Klassenfoto vind ik persoonlijk niet leuk. Het groepsgevoel komt niet over op deze manier. Ook een onhandig formaat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke foto's. veel keuze. niet statisch.

goedkoper

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat de bestelling snel geleverd is

Het was me niet duidelijk om welke foto s het ging.was niet helemaal overzichtelijk.

Pluspunten

Super mooi, vernieuwde foto's.

Wij vonden het wel wat lang duren voordat we konden gaan bestellen .

Pluspunten

Fotopapier geeft rare vlekken als je de foto in een lijstje stopt. Bertje jammer als je naar foto kijkt met vlekken

Pluspunten

Mooie foto's. Net even anders dan "gewone" schoolfoto.

Alle foto's in 1 koop. Zowel waar ze helemaal opstaan als alleen het gezicht en de groepsfoto

Pluspunten

Leuke ontspannen foto. Dochter vond de grapjes erg leuk

Prijs mag lager

Pluspunten

heel mooie foto's, goede kwaliteit

ik mis een close-up foto

Pluspunten

modern past in ieders interieur. Vooral klasse foto's zijn leuk spontaan genomen

Graag een keus gehad in foto's die minder geposeerd zijn en wellicht van zijkant of over schouder kijken ed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

voor onze drie kids foto's bij besteld.

prijs is aan de hoge kant, maaar.. van een aantal jaren al bij elkaar gevoegd, van drie kids keurig opgeslagen. wel redelijk wat -kliks- tussen uitgezocht naar de uiteindelijke koop.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering. mogelijkheden bestellen digitale foto's en ook foto's van vorige jaren. Makkelijke site

behoorlijk aan de prijs. er is de keus tussen enkele foto's en een heel uitgebreid pakket. daar zou meer variatie in mogen. door foto's van mijn dochter heb ik het idee dat de fotograaf niet makkelijk kinderen op hun gemak stelt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keuze uit print of/en digitaal

Betere communicatie!! Ik heb een mail gestuurd naar jullie dag een foto van mijn dochter ontbrak. Nooit antwoord op gekregen, hierdoor lopen jullie omzet mis en het is niet klantvriendelijk om een mail onbeantwoord te laten. Misschien is de foto kwijt geraakt, maar het is veel beter dit eerlijk te vermelden. Foutjes worden gemaakt geen probleem.

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.