Pluspunten

Mooie foto's. Goede service. Ik had een andere foto besteld dan ik dacht en kreeg na een telefoontje meteen de goede opgestuurd. Zonder extra kosten.

Pluspunten

Heb drie x een bestelling geplaatst en alle keren netjes binnen 1a2 dagen geleverd echt top

Heb ik niet , maar wil wel zeggen ga zo door .....

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ik ben niet tevreden over de kwaliteit van de foto. Fletse kleuren. Ook staat mijn zoon niet ontspannen op de foto. Dat is bij hem sowieso lastig, dus er is enige inspanning voor nodig om een leuke foto van hem te maken. We zien daarvan niets terug op de foto's. Dat is bij een andere schoolfotograaf wel gelukt. Verder vind ik het mager dat we maar uit 2 foto;s van het kind kunne kiezen en dat er geen keuze is in klassen foto's. Al met al dikke onvoldoende.

Pluspunten

Prima, zeer tevreden

Pluspunten

Snelle levering na bestelling, Reageerde direct op een berichtje.

Misschien de foto's eerder aanleveren? Nu lang moeten wachten om het resultaat te zien

Pluspunten

Komen hun afspraken netjes na.

Pluspunten

Professioneel

Meer combinatiemogelijkheden beschikbaar stellen om meerdere verschillende foto's te combineren in één bestelling.

Pluspunten

ze zijn leuk met de kinderen super leuke en mooie foto's en de foto's waren super snel in huis top

Pluspunten

Hele mooie foto's! Ook de broer/zusje foto echt super leuk!

Pluspunten

Pluspunten

Supersnel en heldere foto's

Ik vind mijn kind niet zo mooi op de foto staan. Niet zoals hij is. Vorig jaar hadden we super mooie foto's

Pluspunten

Prachtige foto's

Vanaf het moment dat de foto wordt gemaakt duurt het te lang eer dat school ze heb 3 weken is gewoon te lang

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit foto's

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk te bestellen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Eerste keer was het origineel en leuk.

Afdrukkwaliteit van de foto's is matig. Originaliteit van het concept is er wel af en de foto's zien er te gepimpt uit (nabewerking resulteert in fletse kleuren, mijn oudste dochter heeft nu ineens lichtblond haar ipv donkerblond).

Pluspunten

fantastische foto's verschillende portretten snelle levertijd

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk en een snelle levering

Pluspunten

Handig en snel te bestellen Kwaliteit materiaal Product binnen een paar dagen in huis Goede service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie portret-foto

Belachelijk dure digitale foto's en een raar formaat klassenfoto (niet ideaal om in een album te plakken). Prijzen zijn voor een foto-shoot, niet voor een schoolfoto.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Foto's zijn verschrikkelijk duur.

Pluspunten

Super mooie foto.s zoals elk jaar weer fantastische foto.s van onze kinderen

Heb nu al 3 jaar op rij foto.s waar me dochter de zelfde zit houding heeft misschien eens leuk om een keer iets anders te doen kwa houding verder zeer tevreden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede overzichtelijke site

Graag met betere combinatie korting, zeker met drie kinderen zijn de prijzen erg hoog

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.