Pluspunten

Super origineel en mooie foto's

Pluspunten

Jammer dat je per vel foto kon bestellen. Vond de vroegere setjes fijner.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Portretfoto was met ogen dicht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De originaliteit van foto's en het ruime aanbod in de formaten, betaling en verzending ging vrij makkelijk

Combi vellen en prijs vond ik tegenvallen

Pluspunten

Prettige site... geen op of aanmerkingen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Een leuk "stoeltje" gebruikt

Vorig jaar vond ik de foto mooier. Mijn zoontje stond erg stijf op de foto. En de mijn kinderen zijn niet samen op de foto gegaan hoewel dat bij de andere kinderen wel is gebeurd.. zonder dat het aangegeven moest worden door de ouders .(dit heb ik ook bij de juf gemeld want ik weet niet of dat een fout van jullie is) ik heb het idee dat de fotograaf vorig jaar beter zijn best heeft gedaan.. Daarom beveel ik dit bedrijf wel aan omdat ik er ook een goede ervaring aan heb overgehouden.

Pluspunten

Makkelijk bestellen en bijzonder snelle levering

Afwijkend fotoformaat, ik denk in de toekomst de foto's te downloaden zodat ik zelf het formaat kan bepalen. Nu passen ze net niet in de lijsten...

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke klassenfoto

Meer geduld hebben bij het foto's maken van jonge kinderen. Die zitten nou eenmaal niet lang stil.

Pluspunten

Mooie foto's en snelle levering. Ik vind de kale achter prima.

Misschien eens een egale andere kleur achtergrond gebruiken ipv alleen wit.

Pluspunten

Foto zijn online slecht zichtbaar door kopieer beveiliging. Site is traag en foto's zijn duur!

Pluspunten

Ze kunnen de kinderen snel aan het lachen maken zodat de foto's erg leuk worden.

Wij hadden een foto besteld met de maten 30 bij 45 cm. Blijkt er toch geen lijst voor deze maten te koop zijn. Het is of 30 bij 40 cm of 40 bij 50 cm. Foto zit nu dus in Veel te grote lijst. Erg jammer!

Pluspunten

Zijn mooie foto's

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke foto's niet zo'n stijve opstelling.

Maak eens meer pakketjes met verschillende foto's we betalen er schandalig veel voor en de enige mogelijkheid in de vorm van een pakket is 25x dezelfde foto.

Pluspunten

klacht gezonden over klassenfoto die onjuist was afgedrukt. verzocht om nieuwe afdruk. geen reactie. voelt als niet goed geld kwijt.

Pluspunten

Groepsfoto is duidelijk niet als hele groep genomen.Niet voor herhaling vatbaar!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

te duur

kan vel en vel goedkop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijk

geen foto van 30cm, die past niet in een gewoon lijstje of plakboek

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De afgedrukte foto's zijn mooi. Jullie service bij een klacht is goed, er wordt geluisterd en gereageerd.

Mededeling over de verzendkosten op de site zijn onduidelijk en verwarrend. De opstelling en de houdingen van de kinderen lijken al jaren hetzelfde. De foto's lijken op die van vorig jaar, met alleen oudere kinderen. Probeer eens iets nieuws!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooi afdrukken

Jammer dat de pasfoto's en kleinere portretten zelf uit de foto vellen gesneden/geknipt moeten worden. Het ziet er veel mooier uit als dat door een prof of machine wordt gedaan denk ik.

Pluspunten

Mooie foto's van goede kwaliteit die ook snel geleverd worden.

Maak de site makkelijker

Pluspunten

Snelle service mooie foto's

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.