Pluspunten

Foto's zijn erg leuk en niet saai of standaard.

Pluspunten

Snel de email ontvangen en ook snel de foto's in de brievenbus, mooie en overzichtelijke site/webshop, professionele foto's

Foto's zijn wel erg prijzig, waardoor je toch minder afneemt dan je zou willen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Creatief met maken van foto's

De klassenfoto was wel wat te gemaakt. In mijn ogen blijft het leuk om met heel de groep tegelijk op de foto te gaan. Wanneer je alle foto's wil, is het wel erg prijzig. Het zou fijn zijn wanneer je zou kunnen combineren. Nu was dat alleen mogelijk met één foto en de klassenfoto

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie foto's

Het was leuk geweest als de fotografe wat leuker was voor de kinderen. Ik als ouder moest zelf zorgen dat mijn zoon ging lachen. Hij werd in positie gezet en dat was het... het leek een beetje of het allemaal snel snel snel moest. Ik vond het uiteindelijk ook best duur.

Pluspunten

Mooie foto's

Claudia

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Foto's worden snel bezorgd.

Doe geen witte achtergrond. Dat maakt kinderen bleek. Let op de houding van kinderen voor de foto waar ze helemaal op staan. Deze hebben we dit jaar niet besteld omdat deze niet mooi was. De houding was door fotograaf aangegeven, maar zo laat je een kind niet zitten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering duidelijke site Goed contact

Fletse kleurenfoto, vorig jaar betere kleur

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Reageer op de mail die ik gestuurd heb betreffende de foto afmeting die niet klopt

Pluspunten

Prachtige foto's. Snelle levering

Niets.

Pluspunten

Super mooie foto's terwijl mijn zoontje niet wou is het hun toch gelukt om hem er heel mooi op te zetten bedankt ook de klassen foto en de foto met zijn zusje is geweldig bedankt

Pluspunten

Prima en snel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze. Je kan je eigen pakket samen stellen.

Website kan makkelijker om pagina terug te komen. Laden duurt lang. Het watermerk is nodig, begrijp ik maar leid erg af. Vind heel groot. De verpakking mag sterker. Ik heb kreukelhoekjes. Die vallen gelukkig achter de fotolijst. ik vind de digitale foto erg prijzig. Klassenfoto heb je geen fotolijst voor. Graag weer naar 13x18. ipv 10x30

Minder duidelijk foto shoppen

Pluspunten

Makkelijke website, hele snelle levering van de foto's. Snelle en goede service via email.

geen

Pluspunten

Het zijn erg leuke en mooie foto's.

2 sterren: slechter dan verwacht

Mijn dochter had een fel gekleurd jurkje aan, op de foto leek deze echter licht roze. Als reactie kreeg ik dat deze kleuren moeilijk zijn om te fotograferen. Nu heb ik dus helaas een foto die veel te licht van kleur is. Een tip zou zijn om de volgende keer vantevoren aan te geven dat kinderen deze kleuren niet moeten dragen om verdere teleurstellingen te voorkomen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijk,en mooie foto,s

wat meer doen om kinderen te laten lachen. andere voorwerpen om kinderen op de foto te zetten en niet meer op een kist als je in groep 8 zit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

groepsfoto's fantastisch

mijn dochters stonden op deze foto's veel te "stijf" in verhouding met voorgaande jaren. Glimlach beetje nep. Ok, kan ook aan mijn kinderen liggen maar de voorgaande jaren waren ze toch echt leuker.

Pluspunten

Mooie foto!

?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke foto's. Snelle en soepele afrekening en bestelling

Dit jaar een zeer fletse groepsfoto. Als ik de groepsfoto naast vorig jaar leg is het verschil overduidelijk. De foto genomen als aandenken, maar niet omdat hij technisch mooi was.

Pluspunten

Dat je je foto's achter elkaar kan door kijken en niet elke keer op nieuw hoeft te klikken vanaf het start scherm waar alle foto's staan.

Pluspunten

leuke, frisse foto's. Waarbij (JEUH) alle kinderen hun ogen open hebben. Ook een ziek kind kan vaak nog worden toegevoegd (door fotografie dag 2), TOP!

de variatie in houdingen van de kinderen was dit jaar minder dan vorig jaar waardoor het meer opvalt dat ze in groepjes van 4 zijn gefotografeerd. Ook zijn de verhoudingen van het ene groepje t.o.v. het andere groepje dit jaar niet helemaal gelijk. Waardoor het gephotoshopte meer opvalt. Ook hoe juffen er dit jaar in zijn geplakt ... is minder netjes gedaan dan vorig jaar. Dat viel me op.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelheid.

Te duur.

Jammer dat de bestelde foto's geleverd werden zonder passe-partout.

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.