Pluspunten

Bestelproces is snel en helder.

Pluspunten

Duidelijk en snel Klassenfoto erg leuk, ook mede door het formaat!

Onze portretfoto was te 'gemaakt'

Pluspunten

Snel duidelijke levering. Goede foto's.

Voor mij GEEN.

Pluspunten

Het enige wat een beetje zoeken was , dat je eenmaal op een foto geklikt had, drie keuzes had qua opzet. Dat je door het klikken op een van de drie keuzes vervolgend verschillende formaten uit kan kiezen was even zoeken. En tevens zouden wij het zeer op prijs stellen als de pasfoto's al op maat zijn gesneden/geknipt bezorgd worden.

Pluspunten

Ingewikkelde pagina om te bestellen. Had liever een totaaloverzicht van alle foto's gehad, nu moet je ze een voor een aanklikken. Vond de individuele foto's van mijn kinderen te gemaakt. Geen natuurlijke lach en pose

Pluspunten

Snelle service, duidelijke website

Weinig keus in aantal foto's

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Foto's zijn niet mooi, het lijkt wel of mijn kind goofy voeten heeft ( uit de foute hoek genomen ) een witte achtergrond waardoor de foto heel flets wordt en bij de groepsfoto duidelijk zichtbaar dat het erop geplakt is. Ik heb alleen een foto besteld omdat er anders een jaar mist.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk online bestellen, snelle levering

Andere achtergronden bij foto's. Prijzen digitaal duur. Klassenfoto op raar formaat kan je niets mee.

Pluspunten

Snelle levering en mooi foto's

Pluspunten

Prachtige foto's. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. TOP!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit foto's

Klassenfoto erg duur Portretfoto's minder geslaagd. De kinderen staan er niet spontaan op, maar hebben een gemaakte glimlach.

Kwaliteit foto's

Pluspunten

Je krijgt dan de foto's snel

Pluspunten

Mooie foto's snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel leuke klassefoto, "klasse-foto-moderne-stijl"!!

Het formaat is erg onhandig, er is geen foto-lijstje voor te vinden en het is veel te breed om in een album te doen... Tevens is de verpakking erg moeilijk te openen waardoor de foto's bijna scheurde...

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De individuele foto's zorgen voor de positieve punten mbt de schoolfoto's.

Het formaat van de klassefoto. Waarom moet het nu weer een afwijkende maat zijn? Het idee van de kleine groepjes samen te voegen is leuk verzonnen en waarschijnlijk ook praktisch maar resulteerd wel in een gekke klassefoto met weinig nostalgie! Waar is het schoolplein of aula??? De prijzen zijn buiten alle proporties! Site werkt traag en niet gebruikersvriendelijk

Pluspunten

Ontzettend snelle levering. Zeer mooie kwaliteit foto's. Een verademing met al die ouderwetse schoolfotograven.

Als er 2 soorten foto's van 1 kind zijn gemaakt moet je op de site weer helemaal terug om een bestelling van de ene of andere foto te kunnen doen.

Pluspunten

Mooie foto's! Mijn kinderen stonden er naturel op.

De schoolfoto is opgebouwd uit groepjes kinderen. Ik had de foto van het kleine groepje in dit geval ook wel willen bestellen!

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering en ruime keuze

Nee

Pluspunten

Leuke foto's goede kwaliteit en snelle levering top bedrijf

Pluspunten

De foto's zijn van goede kwaliteit en ik hoefde niet lang te wachten tot dat ik de foto's kreeg

Ik heb geen verbeterpunten want ik ben heel tevreden

Pluspunten

Super snellll bezorgd!

Aanbiedingen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelheid van leveren. keuze in aantal foto s.

Fotograaf die mijne kind vestje liet uittrekken en het andere niet. . Rare gezinsfoto hierdoor ( zomerjurk, blote armen en zus heel winters met vest. Klassefoto komt onnatuurlijk over door de losse groepjes kinderen die aan elkaar geplakt zijn. Mijn dochter staat innig gearmd meteen kind waar ze nooit mee speelt. Formaat is niet handig.

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.