Pluspunten
Mooie foto's. Foto's snel in huis.
VerbeterpuntenGraag een set waarin alle foto's zitten. Foto's zijn erg duur. Site kan handiger. Het kost veel tijd om de foto's op te zoeken en een voor een te bestellen en de pakketten met elkaar te vergelijken.
Beste Chr, Fijn dat we even contact hebben gehad naar aanleiding van uw beoordeling. U heeft ons een aantal tips gegeven met betrekking tot onze website. Wij gaan dit zeker meenemen tijdens onze evaluatie, hopelijk kunnen we dit voor volgend jaar realiseren. Fijn om te horen dat u de foto's mooi vindt! Met vriendelijk groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Echt top hoe deze fotografen mijn jongens lachend op foto krijgen!
VerbeterpuntenMijn kinderen mogen bij de schoolfoto niet zelf kiezen naast wie ze op de foto staan. Dat besliste de fotograaf. Nu vinden 2 van de 3 jongens de klassenfoto niet leuk omdat ze met meisjes op de foto moesten ipv hun beste vrienden. Ik zou het leuk vinden als ze dus zelf mogen kiezen zodat ze de foto ook leuk vinden!
De verhouding op de klassenfoto klopt niet. Het ene kind is veel groter afgebeeld, dan het andere kind. Het is hierdoor, helaas, geen mooi geheel geworden.
Beste Sonja, Bedankt voor uw beoordeling. Wij laten de klassenfoto's altijd controleren door school en hopen zo samen met hun mooie groepsfoto's te maken. Jammer om te horen dat de verhoudingen niet kloppen. Wij zouden graag kijken of we dit alsnog voor u kunnen aanpassen. Zou u contact met ons op kunnen nemen zodat we hier samen naar kunnen kijken? Wij zijn bereikbaar via 030-7370687. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Een leuke en creatieve klassefoto
VerbeterpuntenHelaas maar 2 varianten (1x portret en 1x volledig) van de schoolfoto's. Voorgaande schooljaren wel 5 of 6 verschillende, waardoor het bijbestellen voor de Opa en Oma's ook leuk is.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenrare foto's, normaal heeft mijn zoon echt leuke foto's waarop hij lacht. Nu was hij nog bezig om zijn mond open te doen toen er werd afgedrukt, Hij staat er echt heel raar op. Ik bestel ze dit jaar dan ook niet, erg jammer! Hopelijk volgend jaar weer het bedrijf wat normaal de foto's maakt. Zonde
Beste Danielle, Bedankt voor uw beoordeling. Wij proberen alle kinderen zo leuk mogelijk en als zichzelf op de foto te zetten. Jammer om te horen dat u niet blij bent met de foto's. Wij zullen uw feedback terugkoppelen aan de fotograaf. Hopelijk kunnen we dit volgend jaar goedmaken! Met vriendelijke groet, Luca, Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Snelle levering Leuke foto's Goede belichting
VerbeterpuntenGeen keuze bij de individuele foto's met verschillende houdingen of gezichtsuitdrukkingen. Erg prijzig. Jammer dat er geen mogelijkheid is om voor een redelijk bedrag alle foto's digitaal te bestellen als totaalpakket.
Beste Marloes, Fijn om te horen dat u blij bent met de foto's en de snelle levering! Met school wordt besproken hoeveel foto's wij per kind afleveren, zodat dit voor ieder kind gelijk is. Wij zullen met school bespreken of het gewenst is om meerdere foto's per kind aan te bieden zodat u meer keuze heeft. Daarnaast zullen we intern bespreken of we in de toekomst een pakket voor de digitale foto's kunnen aanbieden, goede tip! Nogmaals dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Snel persoonlijk contact, fijn meedenken, Mooie foto's!
Scherpe foto's maken, prijzen zijn hoog
Beste Erwin, Bedankt voor uw beoordeling. Wij leveren scherpe prijzen voor de kwaliteit die we leveren. U kunt bij ons al een foto in huis hebben voor 3,99. Uiteraard is het wel de bedoeling dat de foto's scherp zijn. Zou u contact met ons op kunnen nemen zodat wij de foto's kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden? Wij zijn bereikbaar via 030-7370687 Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Beter op de persoon die op de foto gaat letten ipv standaard foto maken. Vb kind met minder mooie tanden geen close-Up foto van maken dit geeft zeer lelijke foto's er zijn fotografen die hier op letten en de foto's aanpassen. Ik moet zeggen dat ik niet tevreden en erg teleurgesteld was in de gemaakte foto's
Beste M. Boeve - kardinaal, Bedankt voor uw beoordeling. Wij doen erg ons best om ieder kind zo leuk mogelijk en als zichzelf op de foto te zetten. Hierbij bewerken wij bijvoorbeeld minder mooie tanden, zoals u aangeeft, niet zonder toestemming van de ouders. Mocht u het op prijs stellen dat wij de foto's alsnog voor u bewerken horen wij dit graag van u, u kunt dan kosteloos nieuwe afdrukken ontvangen. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of via 030-7370687. Met vriendelijke groet, Luca, Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Snelle levering. Leuke opzet zulke foto's.
VerbeterpuntenIk vond het jammer dat de klassefoto in stukken was gemaakt. De verhoudingen kloptten ook helemaal niet. Mijn dochter stond op de foto met haar beentjes uit elkaar terwijl ze een rokje aan had.. wellicht iets om mee te nemen. Ook vond ik het formaat van de klassefoto niet fijn. En ik mis een voordeelset. Vond het erg prijzig.
Pluspunten
Snele service en mooie foto's.
Pluspunten
Leuk gedaan met modern witte achtergrond en gebruik van krukjes en stoeltjes e.d
VerbeterpuntenSlecht gedaan met knip en plakwerk van klassenfoto.s (verhoudingen kloppen niet,vreemde "gaten")niet haarscherp,vrij duur,lastig bestelprocedure (ouderwetse manier Veel fijner)
Beste Stephanie, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen het erg op prijs dat u ons feedback geeft. Wij zullen de verbeterpunten die u noemt dan ook meenemen tijdens onze evaluatie in hoop dat we dit voor volgend schooljaar kunnen verbeteren. Fijn om te horen dat u de foto's leuk en modern vindt. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Prachtige foto`s Snelle levering
Pluspunten
Goeie service
VerbeterpuntenDuidelijker met maten
Pluspunten
Super blij met me super mooie fotos
VerbeterpuntenIk ben tevreede
Pluspunten
Leuke Foto's. Origineel.
VerbeterpuntenIn de serie slechts één portretfoto.( helaas ook niet mooi dus geen pasfoto''s dit jaar .)
Pluspunten
Mooie kwaliteit foto"s. Keuze uit witte of grijzige achtergrond is n plus.
VerbeterpuntenSchoenen uit, met name bij zittende foto. Meer keuze uit individuele foto's. Wat meer geduld als kleuter verlegen is en niet durft te lachen.
Beste Mirelle, Wij willen u graag bedanken dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen. Wij vinden het erg fijn om te horen dat u het leuk vindt dat tijdens het bestellen kunt kiezen voor een filter over de achtergrond/foto. Wat betreft uw aandachtspunten, deze zullen wij meenemen tijdens onze evaluatie met school en we zullen onze fotografen er op attenderen. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
Hele mooie foto's van mijn drie (prachtige) kinderen. Ook de foto met elkaar is supermooi. Vlotte levering. Ook het canvasdoek was erg vlot binnen ondanks vermelding dat dat een week zou kunnen duren.
VerbeterpuntenDe klassenfoto is ook erg leuk geworden. Persoonlijk vind ik het formaat van de klassenfoto onhandig.
Pluspunten
snelle afhandeling, duidelijk bestelproces. Leuke klassenfoto.
VerbeterpuntenMeer keuze voor profielfotos/De keuze voor de individuele foto zou meer variatie mogen bieden. Er was nu 1 profielfoto en 1 foto met het hele lichaam, die ik beide niet heel erg geslaagd vond (zelfs gekunsteld, gezeten op een blok hout, met erg veel witte ruimte eromheen).
Beste Barbara, Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u de klassenfoto leuk vindt! Wat betreft de keuze van de portretfoto, het aantal foto’s wordt door school gekozen. Wij gaan uw opmerking meenemen naar volgend jaar zodat wij met school kunnen overleggen of er wellicht meer foto’s per kind gemaakt kunnen worden. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
mooie foto's, snelle bezorging
Verbeterpuntendirect marketing als opdringerig ervaren, na inloggen / bekijken van foto's meerdere "reminders" gekregen waarom niet besteld, zelfs ná bestelling van foto's op hetzelfde mailadres
Beste Marita, Onze excuses dat u een reminder heeft gekregen, hier is waarschijnlijk iets mis gegaan in ons systeem. Wij zullen dit gaan oplossen zodat dit in het vervolg niet meer gebeurt. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
vind het erg slechte fotod
Beste Klant, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat we contact hebben gehad en dat u een toelichting hebt kunnen geven op uw beoordeling. Vooral de keuze uit het aantal foto’s en het formaat van de klassenfoto vond u tegenvallen. Wij zullen deze punten meenemen tijdens onze evaluatie, zodat we dit in overleg met school volgend jaar wellicht anders kunnen doen. Nogmaals bedankt voor uw tijd! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
snelle service, mooie kwaliteit foto's
Pluspunten
Frisse foto's en heldere kleuren. Veel mogelijke afmetingen te bestellen. De broertjes-/zusjesfoto was erg leuk qua houding.
VerbeterpuntenDe spontaniteit van de kinderen: ik vond de foto van mijn zoontje vrij 'gemaakt' en daardoor beduidend minder leuk dan die van mijn dochter. Als schoolfotograaf moet je - naar mijn mening - toch wel de vaardigheid hebben om een kind wat 'losser' te laten lachen om zo een 'spontane' foto te kunnen maken. De houdingen van de individuele foto's vond ik wat statisch... Zittend op een houten blok met de benen over elkaar en de handen op de knieën; erg braaf! Wat lossere houdingen, wat spontaner en meer out of the box, zouden leuker zijn! We hadden slechts keuze uit twee foto's. Dat betekende soms kiezen voor de minst slechte. Dat is jammer. De klassenfoto is samengesteld uit groepjes van ca. 4 leerlingen/juffen. Wat jammer dat één van de juffen dan toch nog erg vreemd (niet erg flateus) op de foto staat! Dat zou de fotograaf toch meteen hebben moeten zien (aangezien hij/zij op dat moment op maar een paar mensen hoeft te letten).
Beste Ellen, Wat fijn om te horen dat u de foto’s fris en helder van kleur vindt en dat u enthousiast bent over de houding van de broer-zus foto. Wij vinden het erg fijn dat u ons wijst op de spontaniteit en de verschillende houdingen die u mist op de foto’s. Wij zullen dit bespreken met de desbetreffende fotografen om in het vervolg hier nog beter op te kunnen letten. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto
Pluspunten
ik vind dat jullie heel goed met de kinderen omgaan.
Verbeterpuntenik heb eigenlijk geen verbeter punten mijn kinderen komen altijd vrolijk thuis na de schoolfoto
Steenovenweg 3
3532 AE Utrecht
Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.