Pluspunten

Correcte verzorging, niets op aan te merken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service is snel en correct

Verhouding van de foto vind ik jammer. Er mist een stuk van de hoofden als ik ze in een lijstje doen.

Pluspunten

Zeer mooie foto's. Veel variatie. Snelle levering.

Misschien een soort van low budget optie voor mensen doe het minder breed hebben. De layout van de site zou makkelijker kunnen.

Pluspunten

Prachtige foto s! Snelle levering. Helaas mis gegaan tijdens de verzending, gekreukte foto. Kreeg direct een nieuwe foto toegestuurd!!

Pluspunten

Leuke foto's, niet het standaard, snelle levering!

Pakket voor alles digitaal aantrekkelijker maken. Meer keuze bij pakketjes ipv alleen pakketje met allemaal dezelfde foto's.

Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen!!!

Pluspunten

Super leuke foto's!

Ik heb geen verbeterpunten.

Pluspunten

prachtige foto's en erg origineel gemaakt. snel antwoord op mijn vraag via de website leuk om zelf je foto pakket samen te stellen

n.v.t.

Pluspunten

Mooie foto's, overzichtelijk, snelle levering. Makkelijk en veilig via ideal te betalen.

Pluspunten

Leuke foto

De jurk van mijn dochter zat omhoog, tipje om even te zeggen of alles goed zit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mooie foto's, voor mij makkelijk te bestellen, maar voor de familie is het niet gelukt, ze konden de foto's niet bekijken op de één of andere manier

blijkbaar zit er ergens een fout in het inloggen met de codes

Pluspunten

They made many pictures (not only the typical school picture). And not only that, with poses and props as well to make them different. The biggest problem was to chose which one to buy, so I bought one of each!

Pluspunten

Foto's alleen en met broertje en zusje heel leuk.

Vond de klassenfoto van groep 4/5 echt niet leuk, je kunt gewoon zien dat ze per 6 gefotografeerd zijn.

Pluspunten

Foto's zijn erg origineel t.o.v. de klassieke schoolfoto's. Het heeft eigenlijk meer weg van een 'gewone' fotoshoot dan van schoolfoto's. Bovendien is men zo aardig geweest om de waterpokken van het gezicht van mijn zoon 'weg te poetsen', waardoor de foto's boven verwachting mooi zijn geworden.

Ik vond de foto's zo mooi dat ik ze allemaal wilde, maar daardoor liep de prijs wel op :-( Daarnaast kreeg ik de code pas toen de actie 'gratis verzending' al was afgelopen, maar ik weet niet zeker hoe lang het kdv deze al had.

Pluspunten

Mooie foto's. Geen standaard poses.

Meerdere mogelijkheden qua formaat van de foto's.

Pluspunten

Mini's waren erg tevreden over de fotograaf en zijn ideeën. Leuke indeling en opstelling. Ik ben benieuwd naar volgend jaar...

Snellere levering codes, duurde bijna een maand voordat we de foto's met inlogcode ontvingen. Is er een back-up voor het geval een vd kleintjes de foto met code ergens laat liggen? Overzicht voor de juf?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- meer tijd en aandacht voor het kind zodat ze er op een leuke en ontspannen manier op staat - originelere foto's maken

Pluspunten

Prachtige foto's / levering prima

Prijs is iets aan de hoge kant

Pluspunten

Handig en snel

Pluspunten

Alles was heel duidelijk

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Kwaliteit product, communicatie, klantvriendelijkheid en levertijd zijn dik in orde

Het prijsbeleid kan vriendelijker

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.goede foto's

Pluspunten

Je ziet dat er tijd genomen wordt en aandacht is om de kinderen leuk op de foto te zetten! De foto's zijn goed, het bestelproces is adequaat en de service bij het stellen van een vraag geeft een snelle fijne reactie.

Pluspunten

perfect geregeld en verzorgt

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.