Pluspunten

alles

geen

Pluspunten

Mooie foto's, bestelling en nabestellingen ook makkelijk online te bestellen en supersnelle service!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Online bestellen ging gemakkelijk,snel in huis

Foto's zijn veel te wit ,geen achtergrond. Foto's zijn duur. Klassefoto niet gratis en onhandig formaat en weer veel te witte achtergrond. Geen grappige klassefoto,jammer!

Pluspunten

Hele mooie foto's van onze mannen ontvangen!

Had leuk geweest als er een actie aan zat buiten de verzendkosten om.. Zoveelste foto gratis of een aanbieding voor een complete set bijvoorbeeld.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie foto's!

Door de zeer hoge prijs van de foto's voel ik me als het ware gegijzeld om geld af te dragen. Je wil tenslotte de schoolfoto's afnemen aangezien het toch een bijzonder moment is. Echter zijn de prijzen zó hoog en het feit dat het de 'schoolfoto's' zijn ben je al snel gedwongen deze extreme prijzen te betalen.

Pluspunten

Super mooie en orginele schoolfoto,s.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, leuke foto's

digitale foto's zijn wel erg duur

Pluspunten

erg leuke moderne foto's. goede service. mooi foto kwaliteit.

Pluspunten

Hele mooie foto's,duidelijke website en snelle levering.

Het zou leuk zijn als je ook gemengde pakketjes zou kunnen bestellen met verschillende foto's

Pluspunten

Zo gehoopt dat we een mooie foto hadden van onze 3 kids.... En ja we hebben een geweldige foto gekregen..... Deze hangt nu hier aan de muur 60x90 op canvasdoek!

Pluspunten

Super hoe de kinderen begeleid worden tijdens het maken van de foto. Er wordt zelfs gekeken of alle kleren / haren netjes zitten! Super!

Pluspunten

Snelle levering, gebruiksvriendelijke site, mooie kwaliteit, goed verpakt

het is lastig te zien welke foto's er in een pakket zitten, dit zie je pas op het moment dat je een pakket kiest, dat vond ik een beetje omslachtig, verder geen tips

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aan de vorm ben ik inmiddels gewend. Lekker modern ook, stoere poses. De foto 's waren na bestellen/betalen supersnel in huis.

Zelf zou ik willen , dat de kinderen van dichterbij gefotografeerd worden. Dan worden hun gezichtjes groter en duidelijker.

Pluspunten

Leuke foto en erg snelle levering

Pluspunten

Snelle levering Voldoende keuze mogelijkheden betreft afmetingen

Betreft de foto's: witte achtergrond icm kind met wit/blond haar, vind ik zelf minder mooi

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Scherpe foto's. Mooie kleuren. Nieuwe schoolfoto is klantvriendelijk en goed bereikbaar voor overleg. Kindvriendelijk fotograaf

Weinig foto's om uit te kiezen. (Een keuze vanuit de school). De houding van mijn dochter (handjes in de zij) vind ik iets minder. Uiteindelijk mooie foto's ontvangen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kwaliteit

prijs, mogelijkheid combineren sets meerdere kinderen

Pluspunten

Service

Prijs

Pluspunten

Leuke foto's weer eens wat anders dan andere jaren

Pluspunten

Jullie doen goed je best om alles te verbeteren,ik vind dat jullie het allemaal goed en jullie maken de foto's heel zorgzaam

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel erg snel met het leveren van de foto's.

Ik vond het niet zo heel duidelijk hoe het bestellen nu in zijn werk ging. Kwam er wel uit uiteindelijk.

Pluspunten

Mooi foto's veel keuze

Qua prijs wel aan de hoge kant

Pluspunten

heel snel service had het de andere dag al in huis

Pluspunten

groepsfoto erg leuk gedaan, door de kleine groepjes staan de kinderen er ook leuker op. Fijn dat je zelf kunt kiezen wat je besteld of dat je kiest voor digitaal, snelle service en goede kwaliteit.

soms ging het inloggen niet helemaal super of de linkjes op de website niet helemaal fijn, of het ligt eraan of je een ipad of pc gebruikt?

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.