Filters

10

Zoals altijd geweldig!

Snelle levering, topprodukten en topverpakking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Jullie zijn toppers

Zal zeker weer bij jullie bestellen, een stukje thuis in Frankrijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede keuze van artikelen

Aflevering iets langer geduurd dan ik dacht maar blij met de inhoud van pakket, vooral de Sinterklaas artikelen en worst!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zijn erg blij met uw producten.

Het was de tweede keer dat we bij u hebben besteld. Deze keer was alles prima. Zijn erg blij dat we bij u producten kunnen bestellen die in Kos niet te koop zijn. Verheugen ons op een lekker sneetje ontbijtkoek en de andere producten die in het pakket zitten. Vanavond erwtensoep heerlijk!!! Dank u wel en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet Simon en Carla Polak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima producten, goed verpakt, keurig op tijd geleverd

Prima producten, goed verpakt, keurig op tijd geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle leverung

waren steeds ordelijk verpakt

 • Aanbevelen? Ja
10

Can highly recommend!

Great service and products. Packed very carefully and thoughtfully, received everything intact. Swift delivery. Nothing out of stock

 • Aanbevelen? Ja
10

Groot assortiment, redelijke prijzen en lage verzendkosten, goed verpakt en snel geleverd.

Groot assortiment, redelijke prijzen en lage verzendkosten, goed verpakt en snel geleverd. In een grote bestelling was een klein en goedkoop item vergeten, geen probleem. Mijn enige aanbeveling is dat het zoeken op de website soms niet erg handig is. De zoekomschrijving moet heel precies zijn, want anders vind je niet wat je zoekt. Als je zoekt op Jumbo koffiebonen zie je in de popup alleen de enkele verpakking en niet de dubbele voordeel verpakking. Als je de popup weg klikt zie je de voordeelverpakking wel. Het wisselen van schermen is soms ook wat langzaam.

 • Aanbevelen? Ja
5

Ruime sortering, maar slechte klantenservice

Dutch Expat hebben een ruimere sortering dan andere soortgelijke instellingen, maar de prijzen zijn vaak (veel) hoger. Wat ons tegenvalt is de onzorgvuldigheid met houdbaarheidsdata. Kortgeleden bestelden we soep (voor 'eigen risico, geen restitutie') waarvan de houdbaarheidsdatum al overschreden was voordat het pakket op de post werd gedaan. In een winkel zou dit tegen de wet zijn. Voor die prijzen verwachten wij minstens een product dat nog eetbaar is bij ontvangst. Op een email hierover werd eenvoudig niet gereageerd. Artikelen die bij ontvangst over de datum zijn komt wel vaker voor. Restitutie voor artikelen waarvan een kleiner aantal bezorgd werd dan besteld is soms ook een probleem. De verzendkostenregeling is goed, omdat meer gewicht niet automatisch zeer veel meer kost, zoals bij de concurrenten.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Chas, dank voor uw email. Wanneer u producten voor eigen risico kiest dan is dat ook voor eigen risico omdat dit producten zijn die wij niet kunnen garanderen, in dit geval de houdbaarheidsdatum. Verder heeft u ook niet gekozen voor de snelste verzendmethode met als gevolg dat de kans dus kleiner wordt dat het product nog op tijd wordt afgeleverd. Wij waarschuwen niet voor niets en raden wij aan dit product niet te kopen als u onze voorwaarden niet accepteert. Dus voor een volgende keer, om telleurstellingen te voorkomen, raden wij u aan geen vers producten meer te bestellen. Dank voor uw begrip en een fijne dag nog :) Met vriendelijke groet, Dutch Expat Shop

9

Vlot en zonder schade

Correcte levering

 • Aanbevelen? Ja
10

Brilliant!

A brilliant service provided. A fantastic selection of products to choose from. Quick delivery and all wrapped well so no breakages. Thank you

 • Would you recommend us? Yes
8

Happy

Like always very satisfied. The only critisme was the little Sinterklaas bags. when I say little they are little. The prescription is not accurate very disappointing. Everything else was good. Quick and safe delivery, money back on item which wasn't in stock. Well done. Because everything is gone very expensive I am not so sure how quick I will order again.

 • Aanbevelen? Ja
8

Komt afspraken na

Bestelling was goed verpakt. Geen naleveringen. Ben zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon goed en betrouwbaar

In het buitenland kan je niet alles krijgen en deze service maakt bijna alles mogelijk

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Veel keus; prima verpakt, levertijd alleen wat langer dan vermeld. Handig om daar rekening mee te houden. Wij zijn heel tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Great and fast service! You can’t get the Dutch supermarkt closer than this!

Super ervaring! Zeer goed verpakt en brengt de Nederlandse boodschappen een stuk dichterbij vooral rond de feestdagen waar we kruidnoten, kerstbrood en oliebollen lusten! Super snelle en efficiënte levering!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vlotte levering en een uistekende verpakking

Uitstekend!

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle levering

Alles goed verpakt maar vind de produkten erg duur. Wel veel keus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service.

De bestelde artikelen zijn vlot en in goede orde ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Tevreden

Weliswaar niet op de doorgegeven geplande levertijd (láter) maar dat was, in dit geval, geen factor van betekenis. Degelijk verpakt.

 • Aanbevelen? Ja
6

Het gaat.

Ze komen alleen nooit in de tijd die afgesproken is altijd later. Prijzen zijn erg duur. Maar ze hebben veel. Ze verpakken de spullen perfect.

 • Aanbevelen? Nee
6

Een beetje laat, maar toch ontvangen

Na het plaatsen van de bestelling en het niet ontvangen op de afgesproken datum, ben ik de recenties gaan bekijken. Die gaven mij niet veel hoop. Het letterlijke comentaar "wij houden er toch binnenkort mee op" was geen opsteker, dus een mail naar de klantenservice, kreeg geen antwoord. Een aantal dagen later een mail naar het bevestigings adres van de geplaatste order. De antwoorden die ik toen op beide berichten kreeg waren niet echt beleefd of profesioneel. De bestelling kwam en het ruime assortiment biedt veel keus, maar de klantenservice mag het niveau van beleefdheid iets verbeteren. Aanbevelen? Ik denk van niet, maar alleen om de bezorgdheid voor de continuiteit van het bedrijf. Ik hoop dat Dutch Expat die twijfel kan wegnemen door een verbeterde klantenservice in de toekomst. Met vriendelijke groeten

 • Aanbevelen? Nee
6

Kan beter

Op 6 november mijn bestelling gedaan. Op 10 november gevraagd hoe ik weet als het pakket ergens is aangekomen, ik zou nog een track and trace krijgen. Op 14 november weer een mail gestuurd dat de 4 werkdagen ook nu wel verstreken waren. En op 15 november kreeg ik een mail terug met track and trace code. Het pakket lag echter wel bij een pick up point 160km verder in het land. Maar dat komt waarschijnlijk omdat we de verkeerde bezorgdienst hebben gekozen.

 • Aanbevelen? Ja
1

Tot nu toe slecht

Blijkt dat de mails in een spammap terecht zijn gekomen. Geen briefje in de brievenbus door de bezorgdienst dus boodschappen niet opgehaald. Zijn terug naar Nederland gegaan. Hopelijk kunnen ze terug gestuurd worden. Hebben dit het weekend pas ontdekt. Wachten af hoe dit wordt opgelost. Bevelen dit dus (nog niet ) aan.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Toos, dank voor uw review. Er is geprobeerd te leveren alleen was er niemand aanwezig. Vervolgens is uw pakket naar een parcel shop gegaan waar het afgehaald kunt worden. Het is belangrijk dat er iemand thuis is wanneer het pakket aangeboden wordt omdat we anders de levering niet kunnen garanderen. Dank voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Dutch Expat Shop

10

uitstekende service!

Heerlijk om van tijd tot tijd echt Hollandse producten te kunnen kopen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Dutch Expat Shop

Dutch Expat Shop (Belgian Expat Shop, Typical Dutch Stuff and Dutch Baby Shop) is the largest online shop where you can order - wherever you are - 28,000 typically Dutch and typical Belgian products!! We ship worldwide within 4 business days! Enjoy only the best from Holland and from Belgium!

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd