I ordered from Canada. I was very pleased with the entire experience. The website is great with pictures of all the products. Delivery was much faster than I anticipated.
Mede door de Coronabeperkingen, hebben we een andere weg gezocht om wat Nederlands materiaal te kopen. Normaal rijden we de 350km naar Zuid Limburg en laden de auto vol bij AH, Makro en CooP. Ik vond de prijzen in de webshop al hoog, maar toen achteraf er nog een stevig BTW tarief werd berekend was de lol er wel van af. Dan verwacht je in ieder geval nog een stukje service, maar na 1 week had de Expatshop nog niets te melden. Pas na navraag werd het pakket verzonden. Erg frustrerend.
Beste Jan, dank voor uw review. Helaas duurde het inderdaad een paar dagen langer vanwege corona voordat het pakket afgeleverd kon worden. De volgende keer kunt u inderdaad beter 350 kg gaan rijden en zelf gaan shoppen zodat u veel tijd en geld bespaart aan brandstofkosten en aan tijd. Geniet van de producten! Met vriendelijke groet Dutch Expat Shop
Unacceptable service, too long , not clear, late information, careless answers ! There are plenty of things to work on to make your business better. Cheers
Hi anton, thanks for your review. How can you review us when you did not even received your order? You have chosen the slowest shipping method Bpost so it will take some days before you have the products. Thank you for your understanding. Kind regards, Dutch Expat Shop
Geen ervaring. Onze bestelling Factuur #61060 voor bestelling #100074578 is nog niet verzonden laat staan geleverd
Beste Michael, uw heeft voor de minst snelle verzendmethode gekozen dus uw pakket is nog onderweg. Het is nu net een week onderweg naar Griekenland en zal spoedig geleverd gaan worden. Een week naar Griekenland met een trage verzendmethode is niet heel slecht om eerlijk te zijn. Mocht u haast hebben dan raden wij u aan om de volgende keer voor DHL te kiezen dan heeft u de producten binnen 2 dagen in huis :) Met vriendelijke groet, Dutch Expat Shop
Good products, fast delivery. I think, in future I will order again. :)
Bij mijn weten heb ik 40 pakken censeo pads besteld,nu heb ik er 16 ontvangen Ik heb € 260.- betaald Wat er is fout gegaan weet ik niet,maar ik hoop dat het word opgelost Dick Berkhout. Alanya
Beste Dick, er zijn als het goed is twee pakketten verstuurd. Een is afgeleverd en de ander is nog onderweg. Dank en met vriendelijke groet, Dutch Expat Shop
Ik bestelde bitterballen om in ons dorp in Corona tijd uit te delen voor mijn verjaardag. Een leuke verrassing voor de mensen uit ons kleine dorp in een wat moeilijke tijd. Normaal besteld mijn vrouw altijd bij de Dutch Expat Shop en ik dacht ik maak zelf een account aan en ga dit als verrassing voor iedereen regelen. Bestelling geplaatst voor diepvries producten; bitterballen. Op de site staat 1-3 dagen nodig voorverwerking van de order. Mijn bestelling heb ik op 20 oktober geplaatst. Ik kreeg een bevestiging van mijn order. Op 28 oktober, nadat ik nog steeds niets had gehoord of gelezen over de verzending, maar even een mail gestuurd. Daarin vroeg ik naar de status van mijn order. Het antwoord was niet helemaal duidelijk. Maar er werd gezegd dat de diepvriesbestellingen op maandag verzonden worden en dus op woensdag of donderdag werden bezorgd. Het was woensdag dus ik antwoordde dat ik dan blij ben de order morgen te mogen ontvangen. "Jammer dat jullie me niet geïnformeerd hebben over de verzending" dacht ik nog. Maar gelukkig op tijd om op mijn verjaardag uit te delen. Maarrrrr.... toen kwam het trieste antwoord dat de bitterballen niet op voorraad waren en dus pas volgende week opgestuurd zouden worden. Daar had dus echt over gecommuniceerd mogen worden. ik meende namelijk ruim op tijd te hebben besteld....... De enige goede communicatie vanuit de Dutch Expat Shop in mijn aankoop proces was de bevestigng op de annulering op mijn order. Ik had bij de bar hier al alle voorbereidingen getroffen om de bitterballen uit te gaan delen. Uiteindelijk noodgedwongen dus maar uitgeweken naar Italiaanse producten. De bestellingen van mijn vrouw gaan vaak wel goed. Maar voor mij was deze ervaring een grote desillussie, net als voor de eigenaren van de bar hier. Die hadden eerder al eens bitterballen van ons gegeten en verheugden zich om deze lekkernijen uit Holland uit te gaan delen. Helaas. helaas. PS: tot op heden heb ik mijn geld ook nog niet terug.
Beste Jeroen, dank voor uw feedback en onze excuses dat het niet helemaal goed is gelopen. Helaas hebben we wat problemen door corona. Daardoor hebben diepvriespakketten vertraging. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze klanten service. Met vriendelijke groet, Dutch Expat Shop
Dit bericht, om de Dutch Expat Shop te beoordelen, is er eerder dan mijn bestelling. Ik wacht er al één week op. En heb nog steeds niets ontvangen ! Gisteren ontving ik een bericht dat er 4 artikelen die ik besteld had niet leverbaar zijn (dit waren dus net de spullen die ik nodig had) ! Zet ze dan niet on line, als ze niet leverbaar zijn.
Hi Agnes, dank voor uw feedback. Op onze website, wanneer u onze website opent, staat een gigantisch bericht dat we vertraging hebben vanwege het corona virus. De producten zijn onderweg en hebben alle producten op 1 product na kunnen leveren. Het product dat we niet kunnen leveren wordt terugbetaald. Met vriendelijke groet, Dutch Expat Shop
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Nu meer als een week geleden besteld en betaald. Wanneer kan ik mijn aankopen verwachten??
Beste Pauline, u heeft zelf voor een langzame verzendmethode gekozen. Een week naar Frankrijk is niet lang voor de verzendmethode die u gekozen heeft. Wanneer u sneller uw pakket wenst dan kunt u beter voor DPD, DHL of Fedex kiezen want Postnl is misschien wel goedkoop maar ook erg langzaam. Dank voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Dutch Expat Shop
veel langer wachten voor ontvangst , corona krijgt de schuld , zou ook eerder verzonden worden , niet gebeurd / van mijn bestelling klopt geen hout , reeds mail gestuurd naar customer service , verder werd niet eens geinformeerd dat mijn bestelling is verzonden . de keus was o.a. Post NL , heb ik aangevinkt , komt met DPD
Beste Ad, Op onze website staat een enorm pop-up bericht waar wordt medegedeeld dat we kampen met een vertraging van maximaal 7 dagen vanwege corona. Vervolgens stuurt u ons een email dat het allemaal te lang duurt. Om uw pakket alsnog direct te leveren hebben wij u 1 extra product gegeven, wat u ook al besteld had, ter vervanging van 1 product dat wij niet konden leveren. Wij hebben voor DPD als verzendservice gekozen omdat ook Postnl met forse vertraging kampt. Al met al zijn wij u zoveel mogelijk tegemoet gekomen alleen wordt dit niet door u gewaardeerd. Indien u de volgende keer een bericht ziet dat een website met vertraging te maken heeft dan raad ik u aan om dan niet te bestellen wanneer u eventuele vertragingen niet accepteert. Dank voor uw begrip en geniet van de producten! Met vriendelijke groet, Dutch Expat Shop
Is eerste keer dat ik bestel en krijg zelfs geen info over wanneer ik pakket mag verwachte dus tot nog toe niet te goede ervaring.
Beste Liesbeth, dank voor uw feedback. Jammer dat u ons zo laag waardeert. Uw pakket is onderweg. De volgende keer raden wij u aan om voor een snellere verzendmethode te kiezen want die optie bieden wij ook aan. Nu heeft u voor de goedkope en zeer langzame verzendmethode Bpost gekozen. Met vriendelijke groet, Dutch Expat Shop
I am waiting more than 2 weeks and I have no idea why my products is not here yet.
Dear Renata, your package is on the way. We have some delays due to the corona virus. Very dissapointing with your review, because we have communicated the delay via our website and social media. Thank you for your understanding. Kind regards, Dutch Expat Shop
Bestellingen worden keurig verpakt. Vragen en/of opmerkingen worden adequaat beantwoord. En soms vind je een klein extraatje in je pakket. Dit keer een chocolade letter. Heel attent.
Ik vind site wat langzaam, maar het verdere bestel- en leveringsproces verloopt prima.
Goeie producten, snelle levering
Vandaag aupersnel mijn bestelling ontvangen. Alles helemaal perfect. Goed ingepakt en de versproducten keurig in de ijsbox
Duurde erg lang en hoge verzendkosten.
Wederom een supersnelle levering van een 15 kg belegen kaas wiel. De verpakking is verbeterd en absoluut top. Oude kaas in 1 kg verpakking vacuüm verpakt en met noppen folie beschermd. Top. Bedankt voor de chocolade letter!
Geen problemen-speciaal tijdens deze vreemde tijd
Zorgvuldige verpakking en zeer attent verzorgd. Ook een ontzettend ruim assortiment op de website. Uiterst tevreden!
Over het algemeen zijn de produkten goed overgekomen. Het meeste was zorgvuldig verpakt, behalve helaas de chocoladeletters en de gevulde speculaas, die enigszins geplet waren bij aankomst.
Tweede keer dat ik bestel bij Dutch Expat Vlotte levering en producten waren ook goed verpakt!
Ik woon al 20 jaar op Mallorca ener is hier geen Hollandse winkel meer dus ik was op zoek naar een bedrijf die Nederlandse produkten naar bv Mallorca verstuurt en kwam on line the Dutch Expat Shop tegen. Heb nu al 3 bestellingen geplaatsen ben zeer tevreden met hoe de produkten aankomen en hoe ze verpakt zijn. Erg professioneel. Ook de verzendkosten vallen reuze mee voor de hoeveelheid die verstuurd wordt. Een dikke 10 !!!!!!
Producten zijn goed verpakt, en alles is heelhuids aangekomen. (alle 30 kgs). Prijsstelling, daar zou men eens naar kunnen kijken, vandaar de 9.5. Anders had ik een 10 gegeven. Zeker als deze service voortduurt na Brexit, zullen er meerdere bestellingen volgen, aangezien de kans groot is dat je als particulier zelf niets meer kan meenemen....
Excellent fast service
Steenbakkerstraat 1
2222 AT Katwijk
Dutch Expat Shop (Belgian Expat Shop, Typical Dutch Stuff and Dutch Baby Shop) is the largest online shop where you can order - wherever you are - 28,000 typically Dutch and typical Belgian products!! We ship worldwide within 4 business days! Enjoy only the best from Holland and from Belgium!