Omvangrijk assortiment aan produkten, goede website. Levering duurde lang, vermoedelijk door Covid, maar dan kon de kommunikatie over wanneer produkten geleverd worden, beter.
De website werkt heel traag voor de rest is de levering altijd goed en moet niet te lang wachte,.
Mijn bestelling is goed aangekomen en snel en alle producten waren naar wens. Ik zou de Dutch Expat Shop wel willen vragen om te kijken naar milieuvriendelijkere verpakking, want nu was het me toch een lading plastic en piepschuim. Heel zonde, en een reden voor mij om niet nogmaals te bestellen. Ik snap dat het belangrijk is om alle producten goed en veilig te verpakken omdat ze vaak de halve wereld overgaan, maar er bestaan intussen uitstekende milieu-vriendelijke verpakkingssystemen, waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van oud papier.
Beste Helen, dank voor uw feedback. Helaas is het verpakken met minder plastic niet mogelijk. Het plastic beschermt niet alleen het product zelf maar ook alle andere producten. Stel er zit een fles bier in uw pakket of er staat een ander pakket van iemand anders met flessen bier en 1 van deze flessen bier gaat kapot tijdens transport dan zouden alle andere producten, indien wij geen plastic zouden gebruiken, onder het bier komen te zitten. Het plastic zorgt er dus voor dat alle producten individueel beschermd worden van beschadigingen van buitenaf. Zouden wij alles met papier verpakken en er gaat een fles bier kapot dan zou het totale pakket niet meer bruikbaar zijn omdat dan alle producten naar bier smaken. Hopelijk begrijpt u nu beter waarom wij hiervoor kiezen. Dank voor uw begrip en geniet van de producten! Met vriendelijke groet, Dutch Expat Shop
orders are sent really well packed, and service is very good . will order from the agaian
Keuze uit een groot assortiment en een snelle en efficiente levering. Alles was ontzettend goed verpakt om schade te voorkomen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Al een paar keer bij Dutch Expat Shop bestelt via hun goede en duidelijke website. Elke keer werden de bestelde artikelen geleverd in goede verpakkingen en stevige dozen. De leveringen kwamen altijd op of binnen de aangegeven tijden binnen. Websites als Dutch Expert Shop zijn onze binding met Nederlandse producten als hè niet bij machte bent ze zelf in Nederland te kopen. Brengt een beetje "thuis" in huis. Ga zo door met deze goede service. Jullie zien ons zeker terug
Stroopwafels zijn te verkrijgen in myn twee naaste supermarkten, ASDA en Lidl, doch beiden syn te hard, te droog of nagenoeg smaak-vrij [vervaardigd in Eritrea?]; tydens de 'Lockdown' kan Deese Jongen er sowieso niet toeven. Jedoch ... DutchExpatShop biedt zoowel diversen ende betere stroopwafels, alsoock Joppiesaus, de sauzen van Calvé, Remia, Conimex en nog veel meer Hollandsche ende Belgische lekkernijen, zelfs tijgerbrood ... en kan allen direct hier in GB aan huysch leveren - 't ken toch niet beter?!! ;-)
The goods I ordered were received quickly. I think the price was a bit high but worth it took her products I love.
Da wir wegen Corona nicht - wie üblich - in Luxembourg unseren geliebten Jacqmotte Kaffee holen konnten, haben wir einige Packen bei Dutch Expat Shop bestellt. Wir hatten dazu einige Fragen, die uns per e-mail schnell, zutreffend und freundlich beantwortet wurden. Dann haben wir bestellt; die Lieferung kam - trotz Corona - schnell, alles prima verpackt, keine Probleme. Einzige Anmerkung: die Produkte sind etwas teurer als im Supermarkt. Einerseits verständlich, Sie haben ja extra Aufwand. Andererseits, wenn wir die Gelegenheit haben, gehen wir selber im "brick and mortar shop" einkaufen. Aber der Komfort des Bestellens vom häuslichen PC aus ist nicht zu unterschätzen.....
Geen enkel negatief commentaar te bedenken.... alles is ZO goed verpakt dat er helemaal niks mis kan gaan. Potten, koekjes, hagelslag, alles heeft zijn eigen verpakking. Ecologish is het misschien niet maar dit soort producten heeft dat wel echt nodig als ze getransporteerd worden. (en dingen weggooien en / of opnieuw laten opsturen is natuurlijk nog minder ecologisch) De prijzen zijn ook erg netjes. Ik heb ze vergeleken met andere "online shops" met nederlandse productent en die andere shops verdubbelen de prijs (vergeleken met wat je in Nederland betaald). Dutch Expat doet dat niet.
De bestelling is snel en compleet geleverd. Wat bijzonder opviel is de degelijke verpakking zodat alles in optima forma gearriveerd is. Het is zijn geen "reclameprijzen" voor de artikelen maar je kunt er zelf niet voor naar Nederland reizen ;-). Het was niet de eerste keer dat we van de diensten van Dutch Export Shop gebruik maakte en zeker ook niet de laatste keer.
Perfect verpakt en alles leverbaar. Helaas bleef het pakket ruim 4 dagen in Parijs hangen. Daardoor kwam bestelling pas na 2 weken.
Alle bestelde producten waren er niet bij maar die zijn ook meteen terugbetaald. Heb wel een week moeten wachten op mijn bestelling vanwege de drukte (corona). Verder zeer tevreden.
Ma commande est bien arrivée, tout était complet et très bien emballé Je donnerais volontiers 6 étoiles si c’était possible
Ik bestel elke paar maanden een pakket bij Dutch Expat Shop. Ze hebben een goede keus en ik krijg het snel in huis. Wanneer er een probleem is (vorige keer zat er iets niet bij wat mogelijk tijdens het vervoer is gebeurd) dan is dat geen probleem. Alles is goed verpakt zodat het niet kapot gaat tijdens het vervoer. Erg blij met deze mogelijkheid!
De laatste bestelling is volledig misgelopen. Wij kregen bericht van DHL dat het adres niet correct was. Ik had wel degelijk het juiste adres doorgegeven, maar de koerier zat in een ander dorp. Ik moest dan zelf contact opnemen op een betalend nummer en als je weet hoe lang je dan aan de lijn kunt hangen voor je iemand kan spreken, dan wordt het wel een dure zaak. Ten slotte heb ik de fout niet gemaakt, maar zijzelf. Ik hoop dat dit in de toekomst niet meer gebeurd en misschien kan er een code gegeven worden voor een korting bij de volgende bestelling ??????
Hi Myriam dank voor uw feedback en mijn excuses voor de mindere levering dit keer. Wij wisten niet dat DHL uw adres niet kon vinden anders hadden we in kunnen grijpen. Jammer van de beoordeling omdat wij ons best hebben gedaan. Hopelijk gaat het de volgende keer weer zonder problemen. Geniet van de producten! Met vriendelijke groet, Dutch Expat Shop
Ik heb online Senseo koffiepads besteld en een stuk kaas. Ik woon in Turkije. Alles werd verstuurd en tegen gehouden bij de Turkse douane met de reden dat de verzender er geen specificatie bij gedaan had wat er in de doos zat en voor welke waarde. Ik werd gebeld door DHL. Alles zelf daarheen gestuurd. Inmiddels had de douane de doos geopend en nieuwe regelgeving was geen melk producten. Dus mocht het land niet in. Kaas haalt de douane er niet uit. Verzender moest toestemming geven voor terugzending naar NL. Zelf contact gezocht met de Dutch Expat shop. Waarde vd artikelen was € 75 en met verzendkosten etbij had ik totaal € 130 aan hen betaald. Dutch Expat shop zou gaan kijken hoe het op te lossen. Antwoord was dat ik zelf dan weer de verzend kosten terug moest betalen en dan nogmaals de kosten van NL naar Turkije om het weer maar dan zonder kaas te versturen. Dan zou er nog dik € 100 voor mij bijkomen voordat ik mijn 10 pakjes Senseo ooit zou ontvangen. Douane Turkije pakt ook nog 18% in invoerrechten over de waarde vd artikelen. Dus zou de koffie op ca € 250 totaal komen voor mij. Totaal geen meedenkendheid vd verzender. Zij hebben in 1e instantie al geen opgave gedaan wat er verzonden werd en de waarde. Daarnaast verwacht je van een Expat online shop dat zij weten per land wat er wel en niet verstuurd mag worden, ook de nieuwste regels. Ook dat was niet het geval. En daarnaast had een coulance van het delen van de retour en opnieuw verzend kosten (wellicht 50/50) ook fijn geweest. Enige antwoord per email was: we kunnen er ook niets aan doen! Geen toestemming voor terugzending aan de douane dus mijn pakket is de vernietiging ingegaan bij de Turkse douane, ik heb dus € 130 betaald voor iets wat ik nooit gekregen heb. Echt super slechte service!!
Beste Karin, dank voor uw feedback. Helaas is het de verantwoordelijkheid van de ontvanger van het pakket wat wel en wat niet ingevoerd mag worden. Zoals u zelf al zegt veranderen wet en regelgeving omtrent voedsel dagelijks. Wij raden daarom al onze klanten aan om eerst contact op te nemen met een doaunekantoor waar u woont zodat zij kunnen adviseren wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn immers een online supermarkt die de producten sorteert, verpakt en opstuurt. Wij zijn geen douane of hebben geen douane beambtes in dienst en wij hebben ook geen verstand van de Turkse wet en regelgeving daar wij de taal niet spreken. De verzendlabel voorziet in ieder geval van de omschrijving van de inhoud van het pakket, de waarde en de aantallen. Ook digitaal hebben wij alle documenten aangeleverd dus daar was ook niets mis mee gelukkig. Dank voor uw begrip en een fijne dag! Met vriendelijke groet, Dutch Expat Shop
First time we ordered. Nice offer of available products from Belgium and Netherlands. Products were carefully packed and arrived quickly in a perfect state. Happy to order again.
Very happy with product and delivery time, especially in these troubled times. DPD are very reliable.
Odered my products online, packaged neatly, came in a timely fashion. I will be ordering from them again!
Nothing to say except it was perfect. I'm so happy I've found you! I live in the US and the packaging was just awesome... I'm used to order chocolate online from a US company and it's always melted but not with you. Thank you!!
Despite the unprecedented times we are living in we received our large shipment in perfect order and timely fashion. There was an initial problem with tracking the order that was proactively resolved by the cheeky customer service team.
Kocht voor €80 drop, betaalde meer dan €100 Euro verzendkosten om de aankoop vervolgens dzoals vermeld op de ExPatShop site In 7 dgn jn huis te hebben. Na 9 dgn bleek het pas verstuurd, na 2 wkn kwam t aan met DHL met de melding dat t door douane procedure moet Ivm de omschrijving op de AWB als ‘voedsel’. Kosten nog eens €85. De ExPatShop zou moeten weten dat je iets anders, less obvious, vermelden moet teneinde er niet door de douane uitgevist te worden voor een paar zakken drop. Na een maand en meer dan €250 al hebben uitgegeven ben ik klaar met de ExPatShop! Waardeloos en geen teruggave of iets van dien aard van deze club so far!
Beste Thijs, dank voor uw feedback. We zijn het niet helemaal eens met uw uiteenzetting. Via social media (Facebook, Instagram & Twitter), via onze nieuwsbrieven en via een pop-up bericht op onze website staat duidelijk weergegeven dat wij een vertraging kennen tot 7 werkdagen. Verder betreft uw pakket met drop inderdaad voedsel en hebben dit dus op het pakket vermeld. Helaas is het niet mogelijk om er iets heel anders op het pakket te vermelden omdat wij niet aan voedsel smokkel doen. Het is strafbaar om een andere omschrijving op het pakket te vermelden dan wat er daadwerkelijk inzit met torenhoge boetes ten gevolge. Wij raden u aan om in het vervolg eerst contact op te nemen met een douanekantoor om na te gaan wat de invoerheffingen zijn en welke producten wel en niet ingevoerd mogen worden in plaats van het zaakje te bedonderen. Hier kunnen wij helaas niet aan mee doen. Dank voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Dutch Expat Shop
Door de corona crisis een langere levertijd dan aangekondigd (10 dagen in plaats van 4), maar alles keurig netjes verpakt ontvangen. Bedankt!
Website heel toegankelijk, uitgebreide selectie NL’se producten en afhandeling en verzending naar mijn adres in Engeland efficient en snel, en dat ondanks de COVID-19 crisis!
Steenbakkerstraat 1
2222 AT Katwijk
Dutch Expat Shop (Belgian Expat Shop, Typical Dutch Stuff and Dutch Baby Shop) is the largest online shop where you can order - wherever you are - 28,000 typically Dutch and typical Belgian products!! We ship worldwide within 4 business days! Enjoy only the best from Holland and from Belgium!