Pluspunten

Eerlijk, duidelijk ,goede concurrerende prijsstelling

Op dit moment geen. Misschien de communicatie in mailings met Nederlandse klanten in het Nederlands nu gaan de standaard mails in het Engels ook wel weer begrijpelijk als je een internationaal bedrijf bent. Maar het zou net dat beetje extra aandacht zijn

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Artikelen worden erg goed verpakt verzonden.

Sommige artikelen kunnen iets beter worden verpakt zoals bv. zuurkool. Douane maakt soms het pakket open en er gaat wel eens iets mis zoals een beschadiging aan een pakje zuurkool. Veel nattigheid in pakket en alles ruikt zuur.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik ben belg en leef sinds 15 jaren in Duitsland. Er zijn zo een paar produkten die men dan toch mist. Nu heb ik Dutch Expat Shop per toeval ontdekt en mijn eerste bestelling gedaan. De produkten kwamen snel (ongeveer 8 dagen na bestelling) en super goed verpackt aan. Ik kan dit bedrijf echt warm aanbevelen en ik zal in de toekomst zeker nog bestellen.

Het enige wat ik aanmerken kan, zijn de relatief hoge verzendingskosten. 9,95 Euro tot 5 Kg is wel redelijk veel... Vanaf 5 Kg wordt dan 7,95 Euro aangerekend. Maar alhoewel ik meer dan 5 Kg had en tijdens het bestelproces 7,95 Euro aangeduid werden, hebben jullie me toch 9,95 Euro verzendkosten aangerekend. Dit kan volgende keer zeker beter...

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vlotte levering, prima verpakt

Website is ontzettend traag. niet vooruit te branden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles komt goed ingepakt aan

Veranderen van tekst: alleen in Europa , naar , alleen naar vaste land van Europa Betere kwaliteit van vele producten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Netjes, betrouwbaar, snelle levertijd en een passend geschenk bij de bestelling. Heel fijn om zaken mee te doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Easy to order from a well designed website. Instant confirmation and excellent communication regarding dispatch and delivery. I can’t think of anything this company could improve on.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

very good service, very friendly, quick response on questions, helpful, willing to fulfill almost every possible wish

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

De hulp/service is uitmuntend. Altijd meteen antwoord en er wordt zo goed en zo snel mogelijk een oplossing gezocht mochten er problemen zijn bij de verzending. Bedankt Dutch Expat Shop!

Dutch Expat Shop kent de verbeterpunten al want er is gezocht naar oplossingen. Bij het verzenden naar de Filippijnen met de duurste optie via DHL, wordt de zending in Manila bij de Customs gecontroleerd op waarde, eerst moet je akkoord gaan met de betaling van belastingen voordat de zending verder gaat. Maximale belastingvrije waarde is 10.000php INCLUSIEF verzendkosten. Tip is dus om eerst overleg te plegen met Dutch Expat Shop voordat je deze zendmethode kiest. Een langere zendingtijd (Bpost) gaf bij een vriend van mij geen problemen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heel veel producten, heel goed verpakt en snel geleverd. Topper, zal zeker herhalen!

Had verschillende soorten pepernoten besteld maar sommige soorten niet geleverd, kreeg meer van dezelfe (alhoewel iets duurdere soort, dit is goed) maar werd hier niet van op de hoogte gesteld, zag het pas toen ik de doos openmaakte

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed werkende website met breed aanbod. Levering was binnen 4 werkdagen, prima!

5 stars: perfect, definitely recommended

• Quality
  • Communication
  • Speed/Delivery period
  • Reliability

Pluspunten

veel keus in produkten goede verpakking ook voor de diepvries spullen

diepvries doos voor diepvries producten wel erg duur

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snel prima doe ik zeker nogmaals

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Excellent, fast service to Ireland, thank you! :)

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Het werd heel erg snel geleverd, en de communicatie liep soepel en snel. Er zijn ook heel veel keuzes voor bestellingen! Top!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Very fast delivery, good communication, price of goods and delivery excellent

Nothing - everything was perfect

Steenbakkerstraat 1

2222 AT Katwijk

Over Dutch Expat Shop

Dutch Expat Shop (Belgian Expat Shop, Typical Dutch Stuff and Dutch Baby Shop) is the largest online shop where you can order - wherever you are - 28,000 typically Dutch and typical Belgian products!! We ship worldwide within 4 business days! Enjoy only the best from Holland and from Belgium!