Pluspunten

Geweldig aardige meneer heeft me telefonisch geholpen omdat er iets niet klopte op mijn IPad. Hij heeft nu een klant voor het leven.

Op zich was de bezorging snel, maar het packet bleef een paar dagen in het DPD warenhuis in Reading hangen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede website Snelle levering Uitstekend verpakt (kaas en chocolade hadden een beetje last van de warmte) maar nog steeds goed eetbaar. Betrouwbaar, goede communicatie Aanrader!

Voor mij persoonlijk kan ik niets bedenken. Ik was wel ontdaan omdat ik hier in Thailand nog eens meer dan 30% taks moest betalen op mijn zending. Wat maakt dat mijn bestelling heel duur uitviel. Dit staat los van DES.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snel geleverd na korte bestelling. En op tijd binnen zoals werd aangegeven vanaf begin.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede service, alles perfect

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles erg netjes verpakt en volledig verwerkt. Snelle verwerking en levering.

Ik was iets verward door het process om wat bij te voegen, moest een aantal maal de pagina verversen want de totalen waren niet veranderd maar dat kan ook aan het internet liggen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles is professioneel ingepakt. Zelfs mijn chips is heel aangekomen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Produkten/prijzen zijn ok

Edit: Het ging over een bestelling van 18 nov 2017 die werd geleverd op 12 dec. Dit heb ik ook zeer duidelijk aangegeven aan Dutch Expat Shop. Dutch Expat Shop neemt onvoldoende verantwoordelijkheid voor de leverans. Als een bestelling weken te laat geleverd wordt is het aan de klant om een schadevergoeding in te dienen bij de leverancier die Dutch Expat gekozen heeft. Website is te langzaam, hetgeen fouten veroorzaakt in de bestelling.

4 stars: good service, well treated

Positive

Very large choice of products, with an excellent quality. The delivery time is super quick.

Suggestions

On ordering, products were shown to be in stock. Later on, when it was too late to order alternatives, I was told certain products of my order were out of stock. I should be able to find that out earlier, so I can make a change to my order!

• Quality
  • Communication
  • Speed/Delivery period
  • Reliability

Pluspunten

Verpakking waanzinnig goed, snelle levering 4 dagen naar las vegas. Gewoon super bedrijf. Zelfs producten die niet op de site staan doen ze alles aan om te leveren

Website is traag. Nog meer in het assortiment nemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super assortiment & snelle levering

Verpakking vind ik echt niet kunnen, zoveel plastic is in deze tijd onacceptabel. Bubbeltjeswrap om glaze potten moet inderdaad, maar daar omheen bij elk artikel nog een plastic zakje is teveel plastic. Ook zijn de prijzen extreem hoog, vooral als je diepvries producten wilt bestellen. Artikelen zelf zijn al super duur, dan droogeis & dan hoge leveringskosten. Ik bestel voortaan wel weer zelf bij de AH & laat het familie opsturen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

producten prima in orde, genoeg keuze.

Deze keer met Post.nl laten bezorgen, omdat gezegd wordt dat die sneller leveren. Kost meer en is een stuk langzamer als DPD, ruim een week onderweg over een afstand van 1000 km. Gelukkig was er nog niets bedorven, maar dat dus niet meer.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Betrouwbaarheid, Snelle levering en verpakking.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede verpakking, snelle levering van vriesprodukten

gebruik van een vriesprodukt was bijna verlopen, dus kijken naar voldoende tijd voor consumptie

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Always a great experience using the Dutch Expat shop. Shipping is reasonable and fast. Used a different service in the past which was not as efficient or reliable. Keep up the good work

• Quality
  • Communication
  • Speed/Delivery period
  • Reliability

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Je kunt altijd rekenen op een supersnelle levertijd. Goede verpakking en ook nog eens op prijs gestelde verrassing.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer tevreden over hoe het verzonden wordt, heel goed ingepakt!!! Alles komt zo heel goed over. Het enige wat ik niet had verwacht dat ik de douane moest betalen, was een verrassing! Weet het voor de volgende keer! Hartelijk dank voor snelle, zorgvuldige verzending en de goede produkten!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Keurig verpakte artikelen, goede snelle communicatie bij vragen, snelle levering

Trage, niet fijn werkende website tijdens bestellen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

heb ik niet ik heb 28 -10 2018 wat besteld is nu 14 -11-2018 nog niet ontvangen waar zit de fout mijn email is

ik heb gisteren mijn doos binnen gekregen goed verpak ik ben tevreden hellemaal happy

Steenbakkerstraat 1

2222 AT Katwijk

Over Dutch Expat Shop

Dutch Expat Shop (Belgian Expat Shop, Typical Dutch Stuff and Dutch Baby Shop) is the largest online shop where you can order - wherever you are - 28,000 typically Dutch and typical Belgian products!! We ship worldwide within 4 business days! Enjoy only the best from Holland and from Belgium!