Positive
Efficient service including communication and delivered on time.
SuggestionsPostage is expensive so if that could be reduced.
Pluspunten
Snel en grote keuze in Belgische / Nederlandse produkten.
Pluspunten
prima service, goede verpakking! complimenten
Pluspunten
verpakking uitmunted ,alles goed beschermd met lucht bubble plastic, extra plastic zakjes als bescherming voor als iets per ongeluk open gaat zoals chips.gewoon geweldige service alle 5 sterren meer dan waard
Pluspunten
Perfect weer verzorgd, hulde!
VerbeterpuntenHelaas was de haring, na ontvangst, al 3 dagen over de houdbaarheidsdatum
Pluspunten
Laagste verzendkosten Ruimste assortiment Beste communicatie Kortom, ik zal hier nog vele malen bestellen.
Pluspunten
Levering met Bpost duurt veel te lang, PostNL is sneller
Overzichtelijkere internet site, mogelijkheid voor het opslaan van favorite producten en de producten in de winkelwagen opslaan zodat je later verder kunt gaan met bestellen...
Pluspunten
Super snel en heel verzorgde levering naar Amerika !!! Zeker en vast een aanrader !!!! Thanks !!!! :-)
VerbeterpuntenJammer dat de online site heel traag is... :-(
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie! Een aantal producten waren niet aanwezig op de site en heb deze toch kunnen bestellen. Super!
VerbeterpuntenNiets aan toe te voegen
Pluspunten
Duidelijke & makkelijk te navigeren website, goede selectie van producten . Snelle en efficiënte levering.
Pluspunten
Veel keus van producten lage verzendkosten en heel snel geleverd!!!!
Pluspunten
groot assortiment, snel reactie op je vragen
Verbeterpuntentrage website, betaling via Safari ging lastig. Aanvulling op niet-verstuurde bestelling lukte niet.....
Pluspunten
Snelle levering!Vriendelijke communicatie.
Positive
Very good experience Thank you
Pluspunten
alle artikelen goed verpakt, snelle levertijd; goede communicatie super; echt hollands ;)
Pluspunten
Snelle verzending naar Canada!
Pluspunten
Top! Alles super ingepakt in bubbeltjes plastic, helemaal blij mee dat ik ondanks ik studeer in Amerika toch de Nederlandse producten kan eten
VerbeterpuntenZonde dat frikandellen (bevroren) producten njet mogelijk zijn, maar gok dat hier hele goeie redenen voor zijn!
Order pas verstuurd na enige vertraging. Bij aankomst bleken er producten te missen en zonder enige communicatie gehad Expat Shop. Maar goed dat we er zelf naar gekeken hadden! Contact gezocht met de "Service" desk en ronduit botte en onbeleefde antwoorden gekregen. Lever problemen met een leverancier kunnen gebeuren, maar neem dan iig contact op met je klant om te kijken wat er gedaan kan worden (latere zending, vervangen producten, naleveren, etc). Potentiele oplossingen genoeg en een kleine moeite, toch? Geen nazending mogelijk volgens "Service" desk. Tot op de dag van vandaag nog niet mijn geld terug! Echt groot verschil met de klantgerichte service hier in Florida.
Beste Fredrik, dank voor uw feedback. Zoals per e-mail met u besproken hebben wij aangegeven dat er 3 van de 64 producten er niet waren. Wij hebben de waarde van deze producten netjes aan u terugbetaald. Ook hebben wij u een kortingsbon aangeboden als excuses dat wij drie producten niet konden leveren en omdat u een goede trouwe klant van ons bent. Bot en onbeleefd zijn wij echter niet, maar "slecht" nieuws brengen kan nooit op een leuke manier en daarom brengen wij het zakelijk, draaien wij er niet omheen en is het zoals het is. Wellicht komt dit niet prettig over, maar wij zijn van mening dat het beter is om de waarheid te vertellen dat er 3 producten niet waren dan een mooi verhaal op te hangen :) Tot de volgende keer in ieder geval :)
Steenbakkerstraat 1
2222 AT Katwijk
Dutch Expat Shop (Belgian Expat Shop, Typical Dutch Stuff and Dutch Baby Shop) is the largest online shop where you can order - wherever you are - 28,000 typically Dutch and typical Belgian products!! We ship worldwide within 4 business days! Enjoy only the best from Holland and from Belgium!