Pluspunten
enorm assortiment/leveren snel/ verzendkosten ontzettend goed geprijsd/ en geweldig netjes ingepakt. ik was eigenlijk klaar met bestellen omdat andere bedrijven vaak erg slecht inpakten en hoge kosten vroegen, nu ik de dutch expat shop ken kan ik weer naar hartelust bestellen en genieten.
Verbeterpuntende website is wat traag
Pluspunten
Oorspronkelijke leverdatum zou woensdag 28-02-2018 zijn, maar door ernstige weersomstandigheden en code rood door heel Ierland was transport onmogelijk. Vandaag de bestelling ontvangen in uitstekende en bevroren staat. Fantastisch !!
Pluspunten
Alle artikelen zijn zeer goed verpakt. Je weet precies wanneer je pakket klaar is voor verzenden en het wordt zeer snel afgeleverd. Geweldig.
Pluspunten
De bestelling kwam netjes en heelhuids aan, alle chips en koekjes volledig intact! Op amper 1 week tijd stond de bestelling aan onze deur. Wij gaan zeker nog bestellen en hebben al aan alle Belgen in onze omgeving onze goeie ervaring verteld
Pluspunten
Excellent service and rapid delivery.
Pluspunten
Tot op heden alles positief.
VerbeterpuntenMisschien later. Nog niet voldoende ervaring.
Pluspunten
Veel producten leverbaar . Producten zijn goed ingepakt. Levertijd is ook snel alleen wat vertraging bij aankomst in Maleisië met douane. Maar alles kwam er doorheen. Moest kleinbedrag betalen voor inklaring.
VerbeterpuntenBepaalde producten van Rituals zijn alleen leverbaar in Europa. Deze ook beschikbaar maken voor Azie.
Positive
Used for the first time and found to be excellent. Will hope to become a regular customer.
SuggestionsN/a
Pluspunten
De bestelling is zorgvuldig verpakt en redelijk snel geleverd.
VerbeterpuntenHet is wel erg duur, speciaal omdat er voor ons nog bezorgkosten voor Hongarije bijkomen. Maar ook de producten zijn behoorlijk duurder dan in de winkel. Mocht ik nog een keer bestellen dan zal ik een grotere hoeveelheid kopen om zo de bezorgkosten te drukken.
Pluspunten
Goed verpakt, snelle customer service- alles gewoon perfect!
Pluspunten
Goede service en snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
artikelen makkelijk te vinden.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Alleen gebaseerd op de service is het bedrijf al een aanrader - super snel thuis geleverd. Een groot aanbod aan Nederlandse producten. Leuke website. FedEx is een must voor een betrouwbare levering in het midden oosten.
Pluspunten
Ben helemaal tevreden, snelle levering naar Canada. Goed verpakt, veel keuze in producten.
Verbeterpuntenn/a
Pluspunten
goed en snel geregeld!!!super
Steenbakkerstraat 1
2222 AT Katwijk
Dutch Expat Shop (Belgian Expat Shop, Typical Dutch Stuff and Dutch Baby Shop) is the largest online shop where you can order - wherever you are - 28,000 typically Dutch and typical Belgian products!! We ship worldwide within 4 business days! Enjoy only the best from Holland and from Belgium!