Pluspunten
Uitvoering bestelling verrassend snel!
VerbeterpuntenGeen, alles volledig naar wens!
Positive
EXCELLENCE IN ALL DEPARTMENTS FOR A MEAT FONDUE
Pluspunten
Alles tot in de puntjes verzorgd!
Pluspunten
goede kwaliteit- en prijsverhouding.
Verbeterpuntencommunicatie mbt shiptracement mag beter. Ook al heb je het goedkoopste transport dan nog moet het tracen van het pakket beter kunnen. Als je pakket vanaf de hub verzonden is richting eindbestemming dan kan het niet zo zijn dat het pakket 14 dagen niet-traceerbaar is. De "hub" is Brussel neem ik aan, maar vanaf daar is het pakket "zoek". Verwachte afleverdatum: 18-12-17 en als het 05-12-17 vanaf Brussel is verzonden waar is het dan nu? Is het vliegsgewijs verstuurd dan kan het pakket binnen 4 dagen bijv in Manila zijn (oftewel 9 a 10-12-17) echter sinds vertrek op 05-12-17 is er geen bericht meer waar het pakket zich bevindt.......Op vragen er over krijg je als antwoord: dan had je het niet op de goedkoopste manier moeten laten verzenden.....Dat doet toch niets af van het feit dat het pakket Brussel heeft verlaten, hoe, door wie en welke plaats. Per boot dus v.a. Antwerpen bijv.????
Beste Merve, dank voor uw feedback. De track & trace is 14 dagen niet traceerbaar omdat uw pakket op het vliegveld wacht totdat het vliegtuig vol / gereed is om naar de Filippijnen te gaan. Wanneer u de goedkope verzendmethode kiest dan wordt uw pakket slechts 1 keer per pakketbeweging gescand. Dus wanneer uw pakket nog staat te wachten voor vertrek per vliegtuig naar de Filippijnen dan krijgt deze 1 scan en dus niet elke dag. Wanneer u een snellere en dus duurdere verzendmethode kiest, dan krijgt u elke dag een scan, zodat u precies kunt zien wat er met uw pakket gebeurd is. Desalniettemin zal uw pakket gewoon worden afgeleverd binnen 25 werkdagen waar u voor gekozen heeft :)
Pluspunten
vriendelijke service. Snelle verzending. gemakkelijk mee te communiceren.
Verbeterpuntenuitgebreider assortiment speciale bieren en cadeauverpakking zouden welkom zijn, met name tijdens de feestdagen
Pluspunten
Koerrier was een ramp. Het pakket was als afgeleverd aangegeven in online tracking. Geen handtekening en toch volhouden dat het pakket afgeleverd zou zijn... een week later kwam de koerrier zonder aanbellen en legde het pakje op de deurmat.
VerbeterpuntenAndere koerrier inschakelen en online tracking in toekomst doen kloppen.
Beste Sven, allereerst danken wij u voor uw bestelling. Helaas hebben wij geen invloed op de koerier die uzelf uitgekozen heeft. Wij hebben u ook nog drie snellere verzendopties aangeboden, alleen wilde u perse de meest langzame en dus goedkope verzendoptie. Wij hebben vervolgens direct actie ondernomen toen het pakketje na een week nog niet geleverd bleek te zijn en hebben wij ervoor gezorgd dat het pakket alsnog afgeleverd is binnen 1,5 week, terwijl de verzendduur voor de goedkope verzendmethode tot 2 weken kan duren. Graag de volgende keer een snellere verzendoptie kiezen wanneer u haast heeft.
Pluspunten
Goede en snelle service duidelijk overzicht van de boodschappen en de totale kosten . Snelle levering.
Pluspunten
Perfecte service.
Pluspunten
Goede communicatie. Concurrerend in prijs en zeer lage verzendkosten t.o.v. anderen
Pluspunten
heel tevreden, heel netjes en stevig verpakt, snelle levering kortom...u heeft er een klant bij....
Verbeterpuntengeen verbetering...maar wel een van mijn wensen.....ik zou graag ook " mijn geheim"...of .."intiem"...willen bestellen. jammer genoeg stond die er niet tussen,
Pluspunten
Heel positief!
Pluspunten
goed verpakt
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Dit was alweer de zoveelste bestelling en er zullen er nog vele volgen. Onze familie is erg blij met de dutch expat omdat er veel zorg en aandacht word besteed . Bovendien de laagste verzendkosten en een zeer uitgebreid assortiment, waarna alles netjes word ingepakt. En als je een produkt wil wat niet in het assortiment staat dan is het met een mailtje zo opgelost. Ga zo door dutch expat!
Pluspunten
Groot assortiment, goede communicatie en snelle levering
VerbeterpuntenContacten met de transporteurs
Pluspunten
uiteindelijk refund gekregen na klacht
VerbeterpuntenVerbeter inpakken, geen producten vergeten in te pakken
Pluspunten
Alkes perfect
Positive
This is my first time purchasing from Dutch Expat Shop, and I am very pleased. Items arrived to the U.S sooner than expected and they were packaged perfectly so that they would not be damaged. I will be ordering from them again, and I highly recommend them.
Steenbakkerstraat 1
2222 AT Katwijk
Dutch Expat Shop (Belgian Expat Shop, Typical Dutch Stuff and Dutch Baby Shop) is the largest online shop where you can order - wherever you are - 28,000 typically Dutch and typical Belgian products!! We ship worldwide within 4 business days! Enjoy only the best from Holland and from Belgium!