Pluspunten
Goede en vlotte communicatie. Zeer snelle levering. Zeer lage verzendkosten Zeer net verpakt. Ruim assortiment. Het krijgen van een presentje.
VerbeterpuntenBeter opletten op houdbaarheidsdatum
Suggestions
Please translate your page into Spanish. Thanks!
Pluspunten
Snelle reakties op mailverkeer. Bestellingen buiten de site om worden direct toegevoegd.
VerbeterpuntenNa eindberekening van het faktuurbedrag wordt er nog eens een bedrag van bijna 30,00 euro bijgeteld voor transportkosten, Indien vrienden/familie mij een pakket met nederlandse artikelen toesturen is het voor mij voordeliger dan bij Dutchexpatshop! Ik heb er uiteraard wel begrip voor dat er een winstmarge berekend moet worden.
Beste Fija, dank voor uw beoordeling. Echter vinden wij het niet terecht dat u ons beoordeeld met een 3 op basis van de transportkosten. Ten eerste zijn de transportkosten niet € 30 maar € 22,95. Wanneer u GEEN diepvriesproducten bestelt dan zijn de transporten kosten veel lager, vanaf 25 kg zelfs gratis. Verder zijn wij erg benieuwd hoe uw familieleden en vrienden diepvriesproducten versturen. Dit is namelijk zeer complex en tijdrovend. Graag horen wij van u :) --- Met hartelijke groet / Kind regards, Dutch Expat Shop & Belgian Expat Shop Dutch Expat Shop | Buizerdstraat 34 | 5735 HG | Aarle-Rixtel | The Netherlands | BTW/VAT NL165593349B01 | KvK/DCC 58349286 | www.dutchexpatshop.com
Pluspunten
Bij vragen via de Email is er direct binnen een paar minuten een antwoord gekomen... Levering snel; binnen 2 dagen, alles zeer goed verpakt! Complimenten aan het Team Dutch Expat Shop! Grote klasse
Pluspunten
Snelle levering en alles was perfect ingepakt. Zij doen er alles aan om producten die niet op de site staan, toch nog te leveren. Hartelijk dank, ben heel tevreden.
VerbeterpuntenDoe zo voort.
Pluspunten
Breed en kwalitatief hoog assortiment, snelle levering, uiterst betrouwbaar, als er iets mis gaat wordt er snel en efficiënt naar een oplossing gezocht.
VerbeterpuntenHagelslag, vlokken, vruchtenhagel enz. alle boterhamstrooibeleg wordt slecht ingepakt: alleen in een soort boterhamzakje en komt dus bijna altijd kapot aan. Zelfs als je expliciet vraagt om "18 pakken hagelslag van De Ruijter in de originele fabrieksdoos" dan krijg je 18 boterhamzakjes met hagelslag.
Pluspunten
doen alle moeite om ook dingen die niet in de collectie zijn te verzorgen. Is perfect verpakt, alles goed aangekomen, geen schade. En exact de dingen die we bestelt hebben. Vandaar, voor de derde keer besteld.
VerbeterpuntenVertelde dat er vanaf 1 januari geen vrachtkosten berekend worden. Als we dat eerder geweten hadden, dan hadden we na 1 januari besteld.
Pluspunten
Good packaging and reasonable shipping costs
VerbeterpuntenDelivery of frozen goods to Asia (Singapore) is not (yet?) possible Tracking information is not available
Pluspunten
-Groot aanbod. -Altijd meteen antwoord op vragen en goede oplossing als er iets fout gaat. -Uitstekende verpakking.
VerbeterpuntenBeter de houdbaarheid van een product in de gaten houden en er rekening meehouden dat het een kleine week duurt voordat de zending op plaats van bestemming is.
Pluspunten
Producten goed ingepakt, fijne communicatie, vriendelijk.
VerbeterpuntenDe trackinglink komt niet altijd door.
Pluspunten
Zó tevreden over de afhandeling van mijn bestellingen. Eerder al perfect geholpen toen ik inlog problemen had.
Pluspunten
Zeer snel!!
Pluspunten
De zeer snelle levertijd, goede communicatie en het grote assortiment.
Pluspunten
Snelle en goede leverering
VerbeterpuntenHelaas bij de laaste besteling is ondanks de xtreem goede verpakkings methode 1 satesauspak gescheurd
Pluspunten
Excellent service, speedy delivery, quality products and great prices. Recommend this company to anyone who lives abroad and wants to expierence the tastes of Belgium/Holland.
Pluspunten
Zeer positieve ervaringen op alle punten. Prijstechnisch af en toe buiten proportioneel.
VerbeterpuntenBuiten de invloedsfeer van Dutch Food for expats bestaat customs in Thailand het om enorme kosten te berekenen. Als voorbeeld moge dienen mijn laatste bestelling die door hen belast werd met een bedrag van 3990 Bath. M.i. natte vingerwerk want de rekening zat nog ongeopend in het plastic op het pakket. Zal door deze situatie zeker minder gaan bestellen en/of andere mogelijkheden zoeken.
Pluspunten
zeer snelle levering, zeer goed verpakt, goed bereikbaar via de internet
Verbeterpuntenhet niet vooraf communiceren van een vervangprodukt, indien een produkt niet voorradig is.
Steenbakkerstraat 1
2222 AT Katwijk
Dutch Expat Shop (Belgian Expat Shop, Typical Dutch Stuff and Dutch Baby Shop) is the largest online shop where you can order - wherever you are - 28,000 typically Dutch and typical Belgian products!! We ship worldwide within 4 business days! Enjoy only the best from Holland and from Belgium!