Service correct.

Service assez rapide. Je choisis toujours l'option du remboursement en cas de pénurie d'article, plutôt que celle du remplacement de l'article en question par un autre. La plupart du temps, aucun problème, mais les deux dernières fois, l'emballage de certains articles était ouvert (la première fois dans le cas des chokotoffs et la deuxième, dans le cas des chips).

gewéldig!

goede producten, en snel geleverd

product gewichten misleidend

Hoe Buitenlandse klanten worden benadeeld /behandeld Geen bonus aanbiedingen en Jumbo acties Een recent 20 kilogram bestelling zoals uitgerekent op de website is in echte gewicht maar 15 kilogram inclusief materiaal ( Verpakking gewicht gewogen is 1,2 kilogram) Maar betaal 20 kilogram verzendkosten ook na ophalen van het pakket dat aangeeft dat het maar 15kg weegt. Bewijs aanwezig Random voorbeeld 1 : 12 pakken Chocomel Volle chocolade melk 1200 gram website gewicht 14.4 kg Echte NETTO gewicht 12 x 1100 gr 13,2 kg (geen extra verpakking aanwezig) Dat is een 1.2 kg veschil Random Voorbeeld 2: 107 x Go-Tan Djintin kruiden 130 gr webiste gewicht totaal 14,91 kg verzend kosten € 79,95 107x Go-Tan Djintin kruiden 30gr NETTO gewicht (geen extra verpakking) 3.2 kg verzend kosten € 59,95 19 Euro en 11,7 kg verschil !!!!!!! zo zijn er meer producten dat meer dan 30-100 gram gewicht verschil word berekent ZONDER enige rede (waar geen bubble wrap of Plastick zakje worden gebruikt ) De Netto verpakkings verbruik voor 15- 20 kg pakket is 800-1200 gram. geen verpakkings of behandelings prijzen/kosten zal wel in de prijs zijn meegerekent. Vandaag 05 December 2022 shopping cart : 12x Chocomel De enige echte vol Dutchexpat prijs 12x 4,04 = 48,48 12 x Chocomel De enige echte vol AH Website prijs 12x 2,29 = 27,48 12x Chocomel De enige echte vol Jumbo Website 12x 1,50 = 18.00 (2 voor 3 euro ) Ja online winkelen is een luxe en een gemak (dat is in de prijs verwerkt) maar geeft geen recht om misleidende verzend gewichten te gebruiken. Je betaal voor 20kg maar bedrijf zelf betaald voor 15kg Bereken verpakking, verzend en behandeling kosten per order niet per produkt. Bewijs : is aanwezig voor wie het niet gelooft

Snelle levering maar beetje aan de dure kant.

Veel keuze.

Misleiding produkt gewichten en verzendkosten

prijzen rijzen de pan uit

Heel goed, maar niet de juiste produkten aangekomen.

Jammer als niet alles aankomt wat ik bestelt heb. Foute merk en foute kwantiteit. wrong brand and wrong aantal. Maar het meeste dan kan irriteren, is dat ik niet weet hoe ik daar op moet reageren. Een foto nemen? En dan ? Groetjes, Hans Lorentz, vanuit zuidzweden.

Heb mijn pakket met sinterklaas lekkernijen en andere dingen besteld. Zoals altijd. Goede service en binnen een week is het meestal binnen.

Prima ervaring met professionele dienstverlening

Artikelen kwamen op op tijd binnen en ze waren echt keurig verpakt zodat niets beschadigd kon worden inclusief twee chocolade sinterklaas poppetjes voor mijn dochters! Well done!

Prima ervaring met professionele dienstverlening

Snelle levering en helemaal blij mee

Fijn dat ik op deze site precies vond wat ik zocht. Snel en netjes geleverd dus ik ga hier de volgende keer weer op bestellen. Deze site is zeker aan te raden!

Perfect, merci

Perfecte service, redelijke prijzen, snelle en goed verzorgde levering van het koelpakket, geweldig, merci!!

Perfect, merci

De service is steeds uitstekend.

Een zeer ruime keuze. De bestellingen worden steeds zeer goed verpakt. Probleemloos! Ideaal voor expats.

Snelle levering, er is niets kapot (glas) gegaan, erg goed verpakt. Tres bien!!

geweldig

Snelle levering, er is niets kapot (glas) gegaan, erg goed verpakt. Tres bien!!

Lageweg 31

2222 AG Katwijk

Over Dutch Expat Shop

Dutch Expat Shop (Belgian Expat Shop, Typical Dutch Stuff and Dutch Baby Shop) is the largest online shop where you can order - wherever you are - 28,000 typically Dutch and typical Belgian products!! We ship worldwide within 4 business days! Enjoy only the best from Holland and from Belgium!