weer lekker genieten van de Nederlandse lekkernijen

Heerlijke Sinterklaas producten!

Supersnel!

Zaterdag besteld, de volgende dinsdag al thuisbezorgd. Om een oude tv-reclame te echoën: het lijkt de Overtoom wel! Alle bestelde goederen (meest Sinterklaas gerelateerd) waren in goede conditie.

Terrible customer service

I recently purchased baby ready to feed formula on Dutch Expat Shop. I received the order in early November and noticed all of the formulas will expire in early December. My baby is actually due in early December and that means all of the formula will go wasted before my baby arrives. When I submitted a complaint to the customer service, the lady replied "But you did not ask for longer expiration dates. How can we know how old your baby is?". First of all, selling baby formulas with less than one month to expiration date is just not acceptable. Secondly, blaming your customers instead of apologizing for your own problems? No other website request customers to disclose their baby's age because this is discrimination.

• Would you recommend us? No

Great Service

I ordered dark chocolate nougat and which arrived very promptly and was well packed to avoid any damage. Excellent first class service.

heel tevreden

prima aflevering

uitstekend

Het sortiment is uitstekend, goed verpakt, redelijke prijs.

The Dutch Expat Shop is fantastisch voor Nederlanders over de grens.

Ik heb recent voor het eerst iets bij de Dutch Expat Shop besteld. Simpelweg omdat wij tot voor kort via een winkel alhier, van Nederlandse producten voorzien werden. Ik steun graag de middenstand, vandaar. Ik ben erg happy met het bestaan van deze webshop, met zoveel keuze. Voor mij als Nederlandse over de grens, is deze webshop een lijn naar mijn moederland Nederland. De levering was geheel naar wens. Dat smaakt naar mee !

Zonder expat was het leven minder leuk

Uitstekende service. Als er een keer iets fout gaat lossen ze het meteen op.

Uitgebreid assortiment, goede verpakking, snelle levering.

De webshop is een uitkomst voor Nederlanders in het buitenland, die typisch Hollandse producten missen , daar ze, waar ze wonen, niet verkrijgbaar zijn. De Dutch Expat Shop biedt een uitgebreid producten pakket van Nederlandse (typisch Hollandse en indische) en andere landen, eetwaren. Het plaatsen van de bestelling, de afhandeling gaan Gemakkelijk, de verpakking is uitstekend en de levering vlot. Kortom: Goed en betrouwbaar.

Excellent service. Thank you.

First time ordering products from Dutch Expat Shop.

not so good as a wanted it to be

very pricey and 11 days to get stuff and tracking nr 1 bottle of cooking oil leaked packed with soup cans mentioned on there web site but no reply maybe £450 order is not enough to reply or discount next order .so i have to think if there will be a next order

Excellent rapid service

Excellent service, speedy delivery and all items arrived safely. Couldn't ask for anything more! Happily recommended.

Indonesische kruiden bestellen,die zijn in frankrijk niet te koop

geweldige en speedy service

lekkee taaitaai banketstaaf en speculaas, en ook drop….werd helemaal fantastisch en vlug gestuurd, gooe ingepakt en prima ontvangen!

goede keus, snelle levering

alle artikelen die ik nodig had gevonden en besteld, levering was in een verwachte tijdsduur, alles was goed verpakt.

goed verpakt alles heel aangekomen

het heeft 5 weken geduurd maar pakket vandaag ontvangen 4.5 gegeven omdat het wel lang duurde voordat hekwam

Nopeasti herkkuja

Olin kauan etsinyt turhaan Jules Destrooperin keksejä. Täältä löytyi. Tilaaminen oli helppoa. Toimitus tuli kotiovelle ja oli todella nopea.

• Suosittelisitko yritystämme muille? Yes

Gemakkelijk om te bestellen, snelle bezorging! Kan gewoon niet beter, met hartelijk dank voor de mogelijkheid om van typisch Nederlandse producten te kunnen genieten!

Zeer langzame levering en twee keer duurder dan een andere webwinkel.

Voor mijn 7 maanden oude baby wilde ik een plantaardige kunstvoeding testen een paar weken voordat ik op dienstreis zou gaan. Deze specifieke voeding was overal uit voorraad behalve bij Dutch expat shop. Wel gelijk twee keer zo duur, maar toch maar besteld. Er werd totaal geen info gegeven over de leveringsdatum een aantal keer contact te hebben opgenomen en telkens een onprofessionele reactie te krijgen dat ze wel even zouden kijken wat er aan de hand is werd het pas na 3 weken geleverd, zonder enige aankondiging wanneer het was verstuurd of wanneer ik het kon verwachten. In de tussentijd had ik bij een andere webshop hetzelfde product besteld toen het daar weer in voorraad was. De helft van de prijs en binnen 2 dagen geleverd.

Goede selectie

Volop keus op jullie website, wat fijn is. Het mee sturen van items van andere web winkels is ook heel handig. Jammer genoeg is ons pakket nog niet aangekomen, hopelijk deze komende week.

Excellent as expected

Easy to use website, found what I was looking for straight away. Delivered on time a few days later, what more can you ask for. Mike Beaumont

Goeie service, snelle levering

Ik bestel 2 a 3 keer per jaar een doos met voornamelijk eten bij de Dutch Expat Shop en de service is altijd goed, de leveringen zijn snel en altijd in orde.

Lekker goed

Weer cassoulet besteld, lekker, gemakkelijk en goed geleverd na enkele dagen.

Na 2 maanden nog niks aangekomen

Toen ik na 6 weken toch eens nakeek waar het pakket bleef stond erbij dat het afgeleverd was. Bij navraag bij de shop zeiden ze dat ik bij het postkantoor moest vragen omdat het daar was. Dat kan bijna niet omdat ik iedere week wel meerdere leveringen via de post krijg en ze kennen me daar. Maar er toch heengegaan wat me een anderhalf uur kost. Bleek dat het pakket was na 2 weken wegens missende documentatie door de douane in Madrid weer teruggestuurd naar Nederland maar nooit bericht gehad door de shop. Ze zouden nu nakijken maar ik wacht nog steeds. Komt het goed zal ik daarover ook berichten. Heb ondertussen ook een 2e bestelling lopen met sinterklaas spullen. Ben benieuwd of dat aankomt. Ik hoop dat er nu wel een rekening op geplakt is.

ZEER SLECHT

Er is zonder informatie (geen telefoon, niets..)een bestelling van jullie bij mij op Mallorca gearriveert.Ik was helaas niet thuis ( was de hele dag weg, normaal gesproken word ik gebelt, om te vragen waar ze het pakket kunnen afgeven.De bestelling is voor mijn huis neergezet ,midden op straat,in de volle zon.Weet niet hoe lang, maar ik heb 1 product open gemaakt, en is gesmolten.De andere producten heb ik niet geopend, en direct in de ijskast geplaatst, maar de rest van de chocolade letters zijn waarschijnlijk ook gesmolten.Heb jullie vriendelijk gevraagt via mail, hier de plaatselijke koerier over in te lichten,dat dit een absolute NO GO is.Helaas iga ik niet meer bij julle bestellen.De eerste keer stuurde jullie een verkeerde letter, en nu dit. Daarna heb ik verschillende mails gekregen, van Sophie, die mij o.a schreef:"wij kunnen hier helaas niets aan doen en kunnen niet weten wanneer de zon bij u schijnt en het pakket in de zon staat. Wij kunnen dit dus helaas niet vergoeden". Mijn antwoord:"Nogmaals,er is zonder informatie (geen telefoon, niets..)een bestelling van jullie bij mij op Mallorca gearriveert. Ik was helaas niet thuis, normaal gesproken word ik gebelt, om te vragen waar ze het pakket kunnen afgeven.De bestelling is voor mijn huis neergezet ,in de volle zon.Weet niet hoe lang, maar ik heb 1 product open gemaakt, en was gesmolten .Ik vraag nu niet meer om vergoeding, maar informeer u over de stand van zaken en vraag of jullie een betere comunicatie met jullie plaatselijke koerier kunnen hebben, om dit te voorkomen.Ik denk dat jullie er wel iets aan kunnen doen. Het antwoord op mijn mail, over dat u niet weet wanneer de zon schijnt is absoluut ridicuul, ik weet dat ook niet, en weet ook niet wanneer het regent of sneeuwt. Het gaat erom, dat er voor mijn huis een pakket is gedropt, zonder mij daarover in te lichten via de telefoon(dan haden wij dit incident kunnen voorkomen). .Het product kon worden gestolen, natgeregend, of volgesneeuwt.

Lageweg 31

2222 AG Katwijk

Over Dutch Expat Shop

Dutch Expat Shop (Belgian Expat Shop, Typical Dutch Stuff and Dutch Baby Shop) is the largest online shop where you can order - wherever you are - 28,000 typically Dutch and typical Belgian products!! We ship worldwide within 4 business days! Enjoy only the best from Holland and from Belgium!