Nog niet ontvangen

Product nog niet ontvangen

Heel makkelijke website te volgen en bestellen

Uitstekend, ik bestel uit Engeland en ondanks Brexit alles keurig en snel geleverd.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen Geachte, ik heb mijn bestelling in heel goede staat ontvangen. Alles perfect ingepakt, perfecte levering, heel erg bedankt, Marie-José

In 1 woord geweldig!

Uitstekend verpakt. Snelle levering. Prompte beantwoording op vragen. Ik woon in de midwest in de VS en ontvang mijn bestellingen binnen een week zonder moeite of beschadiging. Meerdere malen besteld en tot nu toe uitsluitend goede ervaringen.

Slechte logostik

Het duurt te lang om een pakket te ontvangen! De eerste bestelling is afgelopen vrijdag aangekomen. Het 2e of 3e pakket wacht ik nu al ruim 3 weken! Het is 1e pakket is goed aangekomen en heb dat ook aan de verzender medegedeeld. Maar het duurt te lang!! Had ik toch naar Texas moeten verhuizen dan duurt het maar 3 dagen.

snelle bezorging

Het is ongelofelijk hoe snel een pakket hier kan aakomen. Vrijdag verstuurd uit Nederland en Maandag hier in Texas.

goede produkten en snelle levering

snelle levering, goede produkten en altijd goed verpakt

Zeer goed en snel

De producten komen keurig verpakt aan. De bestelling wordt snel bezorgd.

Verzorgde verzending

De verzending was weer heel goed verzorgd maar wel jammer dat niet alle op de site aangeboden goederen geleverd konden worden (niet in voorraad).

Goede winkel, producten en service.

Recentelijk eerste bestelling geplaatst, snel verzonden, perfect verpakt en ontvangen. Op de website was 1 product met verkeerde of omschrijving of foto gezet, waardoor ik dacht Frambozen siroop te hebben besteld (aan de omschrijving), maar kreeg Kersen 0% suiker limonade siroop. Was snel en perfect afgehandeld door de klantenservice en ik hoop dat ze dit product snel aanpassen op de website. Bedankt Dutch Expat Shop.

Goede producten

Levering, snel en zeer goed verpakking ook geweldig ben zeer tevreden, met onze eerste bestelling

Order snel gearriveerd

bestellen op internet was gemakkelijk en mijn pakket arriveerde binnen 5 dagen

Snel en goed verpakt

Zoals de titel zegt. Mijn pakket werd snel en goed verpakt verstuurd naar Frankrijk. Beetje Holland in la douce France

Ik woon in Marokko en deze mogelijkheid om toch aan je Hollandse producten te komen is ideaal. Ik wordt er altijd heel erg blij van!

Een tevreden klant

alles gaat perfekt! Een bestelling wordt direkt in werking gezet en binnen enkele dagen is de zending hier !

Quick, simple and efficient delivery

I ordered some beverages to my home in Luxembourg. Purchase and order was simple. Delivery was within 4 working days. No issues.

schandaal

bestelling 100264297 dd. 20 september 2022 Maatjesharing Eindtotaal 444,41 Euro Levering dd. 28 september 2022 De haringen vermeldden : Te gebruiken tot en met 28-09-22 !! Het zal u duidelijk zijn dat het wel erg duur kattevoer is. Daarentegen is bestelling 100264316 dd 20-09-2022 ad 361,51 wel correct en zeer verzorgd uitgevoerd

Snelle levering van de bestelde goederen.

Na het bestellen, kreeg ik spoedig mijn bestelde goederen. Prima geregeld.

goede website, goede prijzen, snelle levering

weer keurig zoals altijd mijn bestelling ontvangen.

Gewoon goed en hier niet te koop

Goede service met Ned kwaliteit

PARFAIT !!!!

Alles prima aangekomen.

super

alles als georderd geen hick-ups just gewoon goed

Prima verzorgd en de haringen van zéér goede kwaliteit

Goede behandeling en verzorgd verstuurd.

Alles was weer perfect!

Van bestelling tot levering verliep alles zoals het hoort. En je wordt ook op de hoogte gehouden van de evolutie van de verzending. De verpakkingen in het algemeen en van goederen in glas in het bijzonder is fantastisch. Doe zo voort!

Snelle levering!

4 sterren ipv 5, omdat 1 item was vergeten. Ik had 2 dozen Mora Carrero besteld. Ontving er maar 1. Heb daarover gelijk een mail gestuurd en een DM via FB Messenger, maar niks terug gehoord. Voor de rest alles goed. Snelle levering en alle producten bevroren.

Lageweg 31

2222 AG Katwijk

Over Dutch Expat Shop

Dutch Expat Shop (Belgian Expat Shop, Typical Dutch Stuff and Dutch Baby Shop) is the largest online shop where you can order - wherever you are - 28,000 typically Dutch and typical Belgian products!! We ship worldwide within 4 business days! Enjoy only the best from Holland and from Belgium!