Slecht
Sinds 5 jaar ben ik klant van Dutch Expat en bestel een aantal keren per jaar. Tot nu toe tot mijn volle tevredenheid. Bestellingen ontving ik gemiddeld, via luchtvracht, in 10 dagen. Dit keer duurde het ruim 3 weken en is het helaas is op diverse fronten fout gegaan.
Ik ontving een aantal produkten, t.w.v. € 20,35, die ik niet kan gebruiken omdat deze echt beduidend anders waren dan wat ik bestelde.
Doordat mijn order per bootvracht kwam is het pakket 2 weken onderweg geweest. Daardoor waren bepaalde produkten niet goed meer; nog af te bakken saucijzenbroodjes konden rechtstreeks de vuilnis in, de chocolade in de doosjes met handgemaakte bonbons was gesmolten en wit uitgeslagen en een groot stuk jonge kaas zweete de verpakking uit. De communicatie met de klantenservice, traag en slecht, in totaal 29 emails over en weer en nog geen antwoord op mijn vragen over de verzending of het probleem opgelost.
Op mijn vraag hoe het kan dat mijn bestelling per boot- en niet per luchtvracht naar Madeira (Portugal) kwam was het antwoord
"Wanneer het per boot of vliegtuig gaat weten wij niet. Wij verpakken alleen de producten en wat er verder gebeurd geen idee. In dit geval kunt u het beste contact opnemen met de vervoerder".
Dus....bestellen bij Dutch Expat is dan blijkbaar nu een soort "Russische Roulette", als je geluk hebt komt je pakket per vliegtuig en als je pech hebt per boot. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat een bedrijf zegt "wij pakken het alleen in" en dat je niet weet hoe een order van jouw klant naar deze desbetreffende klant wordt gestuurd. Als bedrijf heb je contact en afspraken met distributiebedrijven over de verzending van jouw produkten naar jouw klanten, daar betaal je hen voor. Je bent er voor verantwoordelijk dat jouw produkten op de juiste wijze naar jouw klant wordt verzonden en ben je in staat om jouw klantenhierover juist te informeren. Verzendproblemen hoor je uit te zoeken en op te lossen en te voorkomen.