Wederom uitstekend

Wederom uitstekend en snel geleverd

Fijn bedrijf

In 2019 een dashcam gekocht, Peter gebeld met enkele vragen en Super advies gekregen, geen vraag was te veel. Nu is na al die jaren is de voedingskabel gebroken. Nieuwe besteld en weer netjes en snel geleverd. Bedankt voor de fijne en snelle levering. Nog steeds een Top bedrijf. Iets dat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is. Armand.

Tot op heden heb ik helaas nog niets ontvangen.

Service leek aanvankelijk prima. Kreeg ook bericht dat bestelling onderweg was. Zal wrsch. bij post nl wel weer iets misgegaan zijn .

Top ervaring alles op voorraad en snel geleverd.

zeer te vrede over de verleende servies

zeer te vrede over de verleende servies.

Topservice

Prima contact met Peter, duidelijkecommunitie, geen blabla of loze beloften . Zeker aan te bevelen

Kabelklemmen besteld en 2 dagen later in huis. Fijne 3M klemmen. Top!

snelle reactie

de ophanging van mijn Bl 1200 was na enkele jaren kapot gegaan en volgens de webshop uitverkocht , even gebeld en een goede vervanger gevonden en die had ik de volgende dag in huis , klasse service

Zie boven

prima snel geleverd

keurig precies wat ik besteld had.

Snel geleverd, goede prijs, goed product.

Perfect materiaal

Grote jeuze, aktujd raak

Perfect, geweldige service

Reeds vaker zaken gedaan, altijd perfect

Kwalliteit en service

Kwalliteit en service , rij al jaren met cam van 123carcam , maar jammer dat veel producten niet leverbaar zijn en blijven .

prima vakkundige en sympathieke hulp

mijn probleem werd uiterst vakkundig en fijn verholpen

goeie service

snelle verzending .ik had mijn adres foutief genoteerd . ik werd persoonlijk gecontacteerd . ze doen hun best om service te leveren dus . sticker voor dashcam is ook goedgekeurd ;-)

Duidelijke uitleg en prettig contact.

Na een paar keer een zuignap voor de dashcam uit het verre oosten te hebben laten komen, nu maar eens het echte werk besteld en gekocht, Peter heeft me heel goed geholpen met deze exemplaren. Ben er blij mee. N.B. Nu een sterretje en een scheur in de voorruit, binnenkort maar eens terug om een nieuwe 3M sticker te scoren.

Kunnen velen aan tippen

Goede webshop. Kwalitatieve spullen. Superieure service. Denkt mee met de mens.( klanten) Peter denk ook aan jezelf en je gezondheid. Met vriendelijke groeten Peter uit Zaandam

perfect

Peter, bedankt voor je snelle service. Grote klasse. Ton

Zowel telefonisch als email zeer goed bereikbaar en een TOP service!!

Na een foute bestelling door ondergetekende, stuurt Peter het juiste product GRATIS naar mij toe. Het verkeerde product hoefde ik niet terug te sturen. Wat een top service!!

snel geleverd

EEN goed advies over het verwijderen van de GPS.

Zeer goede service

Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf omdat ik met vragen meteen een zeer goed en uitgebreid antwoord heb gehad. Ze weten waar ze over praten en verkopen alleen kwaliteitsproducten Een echt aanrader

Altijd goed in service Blij mee, en vertel het graag door.

erg goed en prettig

erg goed en prettig

Besteld en geleverd

Op vrijdag besteld en op zaterdag binnen zoals verwacht.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.