Duidelijke communicatie, prettige website. Goed product.

Snel en correct verzonden

Keurig verstuurt volgens specificatie. Top!

Dit is na 6 jaar de 2e dascam die ik bij 123carcam heb gekocht. Zeer tevreden over de kwaliteit en service. Altijd telefonisch bereikbaar voor een vraag en hulp bij installate.

toppie

**************

Persoonlijke behandeling

Persoonlijke behandeling en prettige ervaring. Het zou perfect zijn als goede inbouw ook mogelijk is. Of dat er duidelijke filmpjes zouden bestaan voor inbouw en aansluiting. De producten zijn van goede kwaliteit.

Snelle service top

Dag voor kerst besteld en met kersdag geleverd

Snelle levering, zeer goede ervaring

Prima, goede ervaring

TOP !!!

Toen ik de dashcam SWY-cam16 met GPS en geheugenkaart wilde bestellen had ik toch wat vragen. Hierop besloot ik het geheel te gaan afhalen zodat ik mogelijk direct antwoord kon krijgen op mijn vragen. Van Peter kreeg ik een uitstekende uitleg over het geheel en de vragen die ik had werden ook uitvoerig behandeld. Werkelijk perfect. Aan het eind van het geheel bod Peter ook nog aan om het geheel in te bouwen wat ik natuurlijk niet afsloeg. Het geheel werkt perfect en ziet er prima uit. Een geweldige service en voor iedereen aan te bevelen.

Snel binnen toppie

Netjes verpakt en snel in huis

Zeer correct bedrijf , Ze leveren snel en goed. Goede service achteraf.

geweldig

Om te bestellen :top Ontvangst: top Gebruik met nederlandstalige uitleg: top top top

Gewoon heel erg goed

Peter, neemt de tijd voor je om alles mbt dashcams uit te leggen. wij hadden een dashcam die vanwege accu problemen het niet meer deed. Peter heeft mij duidelijk uit weten te leggen waarom de accu het heeft begeven. Door die duidelijk uitleg hebben wij besloten om de door hem ontwikkelde dashcam aan te schaffen.

Persoonlijke service!

Super persoonlijke service, mensgericht. Had perongeluk 2x besteld en 2x een ander item. Ben netjes opgebeld en hebben samen uitgezocht welke de juiste was. En was de volgende dag keurig binnen!

Mooie camera

Goed ingebouwd in mijn auto, vakmanschap.

Van begin tot einde, uitmuntende servive

Dit was mijn tweede dashcam in ruim 6 jaar, tweede dashcam aangeschaft i.v.m. Wifi en een app voor op mijn telefoon, handig in gebruik. Peter geeft uitmuntende advies en helpt je goed bij vragen en installatie, zei tegen mij zelfs dat ik overbodige accessoires besteld had, hij stortte direct het geld terug. Ben erg tevreden met de dashcam en service!

Snel en makkelijk

!

Snel geleverd en goede service

Mijn dashcam voor de vrachtwagen accepteerde het 64Gb kaartje wat ik bij de vorige dashcam gebruikte niet meer. Dus een 128Gb kaartje besteld, die werd snel geleverd met een duidelijke beschrijving erbij hoe die te installeren en m'n dashcam doet het weer zoals het hoort.

Snelle levering en goed product!

Na mijn bestelling kreeg ik zeer snel een bericht dat ik mijn product de volgende dag (op afspraak) kon ophalen. Communicatie dus (zeer) goed. Kortom: Tevreden!

Goede ontvangst. Ruime tijd voor een praatje en een bak koffie. Deskundige snelle inbouw en duidelijke uitleg. Altijd de mogelijkheid om later nog vragen te stellen

Als je op zoek bent naar een carcam, ga dan naar '123carcam' Deskundige voorlichting en geweldige service!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, en product voldoet. Ook zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ga zo door

No.1

Super! klant vriendelijk

Super service!

Fijn en goed advies De dashcam doet wat ik ervan verwachten. En dat voor een prijs die heel redelijk is. snel en vakkundig ingebouwd Heel tevreden!

Snel geleverd binnen 24 uur

Snel geleverd binnen 24 uur.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.