prima vakkundige en sympathieke hulp

mijn probleem werd uiterst vakkundig en fijn verholpen

goeie service

snelle verzending .ik had mijn adres foutief genoteerd . ik werd persoonlijk gecontacteerd . ze doen hun best om service te leveren dus . sticker voor dashcam is ook goedgekeurd ;-)

Duidelijke uitleg en prettig contact.

Na een paar keer een zuignap voor de dashcam uit het verre oosten te hebben laten komen, nu maar eens het echte werk besteld en gekocht, Peter heeft me heel goed geholpen met deze exemplaren. Ben er blij mee. N.B. Nu een sterretje en een scheur in de voorruit, binnenkort maar eens terug om een nieuwe 3M sticker te scoren.

Kunnen velen aan tippen

Goede webshop. Kwalitatieve spullen. Superieure service. Denkt mee met de mens.( klanten) Peter denk ook aan jezelf en je gezondheid. Met vriendelijke groeten Peter uit Zaandam

perfect

Peter, bedankt voor je snelle service. Grote klasse. Ton

Zowel telefonisch als email zeer goed bereikbaar en een TOP service!!

Na een foute bestelling door ondergetekende, stuurt Peter het juiste product GRATIS naar mij toe. Het verkeerde product hoefde ik niet terug te sturen. Wat een top service!!

snel geleverd

EEN goed advies over het verwijderen van de GPS.

Zeer goede service

Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf omdat ik met vragen meteen een zeer goed en uitgebreid antwoord heb gehad. Ze weten waar ze over praten en verkopen alleen kwaliteitsproducten Een echt aanrader

Altijd goed in service Blij mee, en vertel het graag door.

erg goed en prettig

erg goed en prettig

Besteld en geleverd

Op vrijdag besteld en op zaterdag binnen zoals verwacht.

Duidelijke communicatie, prettige website. Goed product.

Snel en correct verzonden

Keurig verstuurt volgens specificatie. Top!

Dit is na 6 jaar de 2e dascam die ik bij 123carcam heb gekocht. Zeer tevreden over de kwaliteit en service. Altijd telefonisch bereikbaar voor een vraag en hulp bij installate.

toppie

**************

Persoonlijke behandeling

Persoonlijke behandeling en prettige ervaring. Het zou perfect zijn als goede inbouw ook mogelijk is. Of dat er duidelijke filmpjes zouden bestaan voor inbouw en aansluiting. De producten zijn van goede kwaliteit.

Snelle service top

Dag voor kerst besteld en met kersdag geleverd

Snelle levering, zeer goede ervaring

Prima, goede ervaring

TOP !!!

Toen ik de dashcam SWY-cam16 met GPS en geheugenkaart wilde bestellen had ik toch wat vragen. Hierop besloot ik het geheel te gaan afhalen zodat ik mogelijk direct antwoord kon krijgen op mijn vragen. Van Peter kreeg ik een uitstekende uitleg over het geheel en de vragen die ik had werden ook uitvoerig behandeld. Werkelijk perfect. Aan het eind van het geheel bod Peter ook nog aan om het geheel in te bouwen wat ik natuurlijk niet afsloeg. Het geheel werkt perfect en ziet er prima uit. Een geweldige service en voor iedereen aan te bevelen.

Snel binnen toppie

Netjes verpakt en snel in huis

Zeer correct bedrijf , Ze leveren snel en goed. Goede service achteraf.

geweldig

Om te bestellen :top Ontvangst: top Gebruik met nederlandstalige uitleg: top top top

Gewoon heel erg goed

Peter, neemt de tijd voor je om alles mbt dashcams uit te leggen. wij hadden een dashcam die vanwege accu problemen het niet meer deed. Peter heeft mij duidelijk uit weten te leggen waarom de accu het heeft begeven. Door die duidelijk uitleg hebben wij besloten om de door hem ontwikkelde dashcam aan te schaffen.

De Steiger 74

1351 AE Almere

Over Brand-rookmelder

Als rookmelder specialist stellen we u beoordeling op prijs. We doen ons uiterste best voor u om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk zou het kunnen zijn dat u het anders ervaren heeft en het misschien nog beter kan. Dan horen we dat graag in u beoordeling. De beoordelingen zijn er niet voor om vragen te stellen. Heeft u een vraag dan horen we dat graag via de website. https://www.brand-rookmelder.nl