Altijd hulpvaardig met goed advies, super bedrijf

Prima service .

Heb mijn bestelling de volgende dag netjes ontvangen.Alles zoals beloofd .

Perfecte snelle service

Helemaal tevreden!!!!

geweldig

Wat je ook besteld vlug geleverd en indien nodig een goede uitleg over hun produkte

Vriendelijk (telefonisch)geholpen door eigenaar cq medewerker Peter.

Snel verzonden en goed verpakt

Vriendelijk, eerlijk en duidelijk

Ben in Almere langsgeweest om swy camera zonder wifi om te ruilen voor 1met wifi. Vriendelijk ontvangen en nog eens goede uitleg over camera en opties gekregen onder genot van bakje koffie. Super service raad iedereen aan hier een camera te kopen. Top!!!!

goed produkt en zeer snelle levering

defecte zuignap voor dashcam. Een nieuwe besteld via de site en binnen twee dagen in huis. Prima kwaliteit en zeer schappelijke prijs

Geweldige vriendelijke service

Ben in Almere langs geweest waar ik vriendelijk werd ontvangen met koffie. Heb een nieuwe camera gekocht die tot in de details geduldig werd uitgelegd. Een voorbeeld van klantvriendelijkheid. Klasse.

Geweldig advies

Korte vragen werden beantwoord met een uitgebreid advies. Op deze manier wordt echt de meerwaarde van een specialistische webshop benadrukt!

?????????????????

//////////////////?????????????????

Top kwaliteit

Me tweede dashcam besteld Eerst voor me camper en nu eentje voor in me auto Echt een goede kwaliteit dashcam

Spullen waren snel geleverd en de kwaliteit is goed.

nette brievenbus verpakking

gezocht op zekeringhouders voor installatie bij zekeringenkast auto. ivm. dashcam. omdat 123carcam de enige is, welke dit met 15A zekering aanbiedt, gaf dat de doorslag. bestelling wat uitgebreid met plakkers en extra micro sd. op deze wijze scheelt het de verzendkosten. Wat voorraad in huis, ook niet verkeerd. nu nog tijd en ruimte maken voor de installatie. continu stroom.

Vorig jaar de dashcam SWY-16+GPS gekocht en ben er blij mee.

Dashcam SWY 16+GPS geeft een goed, helder beeld weer. Ik ben hier erg blij mee. Ik had wat last van de zon die weerspiegelt in de autoruit. Nu een filter erbij gekocht die schittering van de zon tegen gaat. Via de website gekocht en alles keurig op tijd geleverd. Binnen 14 dagen terug sturen ook geen probleem het geld staat dezelfde week weer op je rekening. Goed bedrijf waar je zonder risico via de website kan kopen. J.K. te Voorhout.

Zéér snelle en correcte levering

Ik had mijn bestellingen binnen de 20 uur ontvangen, ondanks ik in België woon. Kortom: zeer tevreden van deze vlotte samenwerking met Post NL en 123carcam.

Snel en accuraat geholpen door Peter. Echte vakman!

De accu van onze dashcam was helaas overleden en reparatie was niet rendabel (toestel was al 4 jaar oud). Op aanraden van Peter een nieuwe aangeschaft, waarvan de beeldkwaliteit nog beter was dan we al gewend waren. En dat tegen een schappelijke prijs. Wij blij!

Iets besteld, betaald en vervolgens ontvangen.

Vlotte levering, goede kwaliteit.

Zeer tevreden. Echt een aanrader.

Na veel vergelijk op internet. En zelf door de lenzen de camera's niet meer kunnen zien maar eens gebeld. Gelijk duidelijk en goed advies. Wat waarom en hoezo! Gelijk duidelijk! Snelle levering zoals vermeld op de site en telefonisch besproken

Top snelle levering

Super snel geleverd en zeer betaalbaar

Goede service, hulp bij vragen kortom top!

De bestelling is makkelijk te plaatsen en vanuit de winkel was alles snel verzonden. Toen mijn pakje ook noet aangekomen was na een aantal dagen, heeft de verkoper meteen actie ondernomen en contact gezocht met PostNL.

Levering wat langzamer vanwege de feestdagen. Uiteindelijk wel geleverd. Voldoet aan wensen en eissen. Goede prijs kwaliteit verhouding.

De Steiger 74

1351 AE Almere

Over Brand-rookmelder

Als rookmelder specialist stellen we u beoordeling op prijs. We doen ons uiterste best voor u om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk zou het kunnen zijn dat u het anders ervaren heeft en het misschien nog beter kan. Dan horen we dat graag in u beoordeling. De beoordelingen zijn er niet voor om vragen te stellen. Heeft u een vraag dan horen we dat graag via de website. https://www.brand-rookmelder.nl Brand-Rookmelder is onderdeel van 123carcam.nl