Pluspunten

Duidelijke site. Eenvoudig bestellen en snelle levering.

Pluspunten

Altijd vriendelijk en behulpzaam, met o.a. tips

Pluspunten

10 op 10 aankoop en verzending was zeer goede mij dashcam zeer tevreden

,,,,,,,,,,,,,,?????????????????????????????????

Pluspunten

Zeer goede uitleg over het product. Van te voren afgesproken wat en hoe te doen en alles nagekomen

Pluspunten

Service, aandacht voor de klant, snelle beantwoording van gestelde vragen en goede adviezen.

geen

Pluspunten

Snelle reactie op vragen via de email. Goed geadviseerd. Mijn dashcam nu ruim 1 week in gebruik in mijn vrachtwagen. Prima apparaat en duidelijke beelden zowel overdag als 's nachts

nvt

Pluspunten

Je wordt hier niet als een nummer behandeld maar als mens. Had SD kaart besteld maar een verkeerde ontvangen. 's-avonds een mail gestuurd en wie schets mijn verbazing, kreeg diezelfde avond al een mail terug met als antwoord, dat er de volgende dag al een nieuwe met retour enveloppe voor de verkeerde verzonden zou worden. Daardoor was mijn rit naar de vakantiebestemming verzekerd van een grote SD kaart.

Pluspunten

Pluspunten

Direct duidelijk antwoord op mijn vraag. Snelle levering.

Pluspunten

Persoonlijk contact met verbetervoorstellen

Pluspunten

Ben zeer tevreden over de dashcam SWY 18 gekocht bij 123 carcam over de snelle levering als de service

Pluspunten

Vriendelijk aan de telefoon

Pluspunten

Snelle levering en afhandeling perfect

Pluspunten

Vriendelijk, snelle levering en goede service en begeleiding ook na levering van het product(en).

nog niet gevonden, doen het top

Pluspunten

CORRECTE SERVICE NA VERKOOP STEEDS BEREIKBAAR VIA MAIL (die op zondag ook beantwoord worden)

Pluspunten

goede communicatie. eerlijke antwoorden op de vragen

formulier voor praktijk gerichte ervaringen omtrent het product.

Pluspunten

Direct juiste en eerlijke informatie via de telefoon. Na bestelling was de carcam de dag erna al binnen, netjes en degelijk verpakt. Top!

Pluspunten

Ik heb in middels mijn 2e camera bij peter gekocht. Ik ben heel goed beraden over de nieuwe camera waar hij alle tijd neemt. Super Service hiervoor duimpje om hoog Levering Duimpje om hoog. Als mijn dochter haar rijbewijs heeft ge haalt koop pappa een auto met camera, nu mogen jullie raden waar ik deze koop. Peter echt super houden zo.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goede site

Pluspunten

Goed geholpen met vragen. Top service

Pluspunten

snelle service

spelfouten in de beschrijving en op het apparaat. ( worden verwijdert moet met een d.

Pluspunten

Met mijn dashcam BL1200 + GPS kreeg ik een probleem. De deshcam ging niet meer aan. De garantie termijn was al ver overschreden. Opgestuurd naar Almere en binnen 2 dagen had ik hem gerepareerd weer terug. Zonder factuur!! Zo een service heb ik bij iemand anders nog nooit meegemaakt. Ik ben zeer zeer tevreden.

Pluspunten

Na prettige bespreking en advisering omtrent de reparatie van mijn defecte BL1200 + GPS dashcam (aangeschaft in jan. 2016) besloot ik nu de Dashcam Cam16 aan te schaffen. Was ik erg tevreden over de 1200, nu ik de Cam16 heb kan ik na ruim een week gebruik én vele kilometers al zeggen dat dit een zeer goede aankoop is geweest. Magnifiek beeld, snelle reactie op GPS… Peter heeft geen woord teveel gezegd! Dat hij daarnaast de BL1200 heeft aangepast zodat ik hem thuis kan gebruiken als beveiligingscamera is helemaal top, zegt wel iets omtrent zijn hulpvaardigheid. Ik kan 123Carcam dan ook, evenals in 2016, van harte aanbevelen. Peter was weer prettig in gesprek, duidelijk in voorlichting, en ook handig en voor mijn gevoel ook deskundig, m.a.w. waar voor je geld. NB: mijn BL1200 is defect geraakt door dat ik hem liet vallen… was volgens mij nog lang niet versleten. Nu ik de Cam16 heb kan ik naar eer en geweten zeggen dat het (al)weer een vooruitgang is qua beeld enz. En eh...de koffie was lekker Peter!!

De Steiger 74

1351 AE Almere

Over Brand-rookmelder

Als rookmelder specialist stellen we u beoordeling op prijs. We doen ons uiterste best voor u om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk zou het kunnen zijn dat u het anders ervaren heeft en het misschien nog beter kan. Dan horen we dat graag in u beoordeling. De beoordelingen zijn er niet voor om vragen te stellen. Heeft u een vraag dan horen we dat graag via de website. https://www.brand-rookmelder.nl Brand-Rookmelder is onderdeel van 123carcam.nl